Zaštitne naočare Razer - Anzu Smart Glasses - L
Zaštitne naočare Razer - Anzu Smart Glasses - L
Zaštitne naočare Razer - Anzu Smart Glasses - L
Zaštitne naočare Razer - Anzu Smart Glasses - L

Zaštitne naočare Razer - Anzu Smart Glasses - L

Šifra artikla: HAC1599
Barkod: 8886419319252
  • Težina: 46g
  • Mikrofon: Omnidirectional
  • Punjenje: USB - A kabl
  • Trajanje baterije: više od 5h
0,00 RSD
26.999,00 RSD
26.999,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • Nova
    26.999 ,00 RSD
Sačuvajte u listi želja
Proizvod je dostupan samo na sajtu
Pomoć

Anzu Smart Glasses predstavljaju najnoviji smart uređaj koji omogućava da ti oči budu zaštićene od štetnog zračenja monitora, a uši oslobođene slušalica. Razer je osmislio idealno rešenje za sve ljude koji dosta vremena provode ispred računara tako što je u naočare ugradio zvučnike i mikrofon.
Stakla koja su ugrađena u ove naočare filtriraju 35% plave svetlosti koja dolazi od ekrana i na taj način štite oči od umaranja. To će ti omogućiti da neometano provedeš dosta vremena ispred monitora a da ne počnu da te peku oči. Ova stakla su zamenljiva - u setu dobijaš i sunčana stakla koja štite 99% od UVA/UVB zraka, tako da ćeš moći da ih nosiš i kao zaštitu od sunca i budeš na vezi sa prijateljima.
U ram naočara su ugrađeni zvučnici i mikrofon. Zvučnici se putem blututa povezuju sa uređajima i imaju vrlo malo zakašnjenja prilikom prenošenja zvuka - samo 60ms. Sa ovakvom postavkom moći ćeš da slobodnih ruku razgovaraš više od pet sati, koliko traje baterija na ovom aparatu. Pošto ih upariš sa željenim uređajem moći ćeš da vodiš obične ali i video razgovore. Velika prednost ovih naočara je što možeš da pristupiš glasovnom asistentu svog smartfona pomoću njih.
Anzu Smart Glasses se uključuju tako što ih otvoriš, a da bi se uštedela baterija kada ih skineš i sklopiš automatski se gase. Sa donjih strana drški imaju ugrađene dugmiće za navigaciju, puštanje muzike, odgovaranje na pozive. Unapređeni dizajn obezbeđuje otpornost uređaja na prskanje tečnosti, znoj, tako da će tvoje naočare biti zaštićene od oštećenja.Uz ove multifunkcionalne naočare osim ugrađenih zaštitnih stakala dobijaš sunčana stakla sa visokom zaštitom od sunčevih zraka, USB - A kabl za punjenje baterije, tkaninu za brisanje i posebnu futrolu za odlaganje naočara.
Napokon smo dočekali da nam ruke budu potpuno slobodne tokom razgovora; nema više raspetljavanja kablova, nameštanja slušalica i približavanja mikrofona da bi nas bolje čuli. Razer Anzu Smart Glasses rešavaju sve probleme koje imamo ispred ekrana.

Trenutno nema komentara
Vrsta proizvoda: Naočare
Proizvođač: Razer
Tip proizvoda: Zaštita od zračenja
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Accessories
Vrsta Nova
Proizvođač Razer

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Accessories GAD408
SSD velike brzine kompatibilan sa  PlayStation 5 konzolama i PC račnarima PCIe ...
27.999,00 RSD
Vrsta
Nova
27.999 ,00 RSD