Društvena igra Onitama
Društvena igra Onitama
Društvena igra Onitama
Društvena igra Onitama
Društvena igra Onitama
Društvena igra Onitama
Društvena igra Onitama
Društvena igra Onitama
Društvena igra Onitama
Društvena igra Onitama

Društvena igra Onitama

Šifra artikla: BG323
Barkod: 853211004325

Onitama je elegantna i jednostavna igra borilačkih taktika. 

  • Broj igrača: 2
  • Trajanje igre: 10-20 minuta
  • Uzrast: 8+
0,00 RSD
3.999,00 RSD
3.999,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • Nova
    3.999 ,00 RSD
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI
Dostupnost u radnjama
Pomoć

Uklesano u stene planina obavijenih maglom drevnog Japana leži svetilište Onitama. To je mesto prosvetljenja i veštine, mesto posvećeno duhovima koji vode škole borilačkih veština širom zemlje.

Onitama je apstraktna strateška igra za dva igrača u kojoj preuzimaš ulogu majstora, koji vodi svoje sledbenike monaha, u pokušaju da pobedi svog protivnika, naoružani samo sa nekoliko poteza, svojom duhovitošću i lukavstvom.

Sa višestrukim potezima koji svaku igru čine jedinstvenom, brzina, gracioznost i jedinstveni stil igre Onitama zaista čine ovu igru suštinskom za kolekciju svakog ljubitelja društvenih igara. 

Postoje dva načina da se postigne pobeda u Onitami. Prvi je da uhvatiš protivnikovog gospodara tako što ćeš sleteti na njega bilo kojom svojom figurom. Drugi je da pomeriš svog gospodara preko table u prostor protivnikovog hrama.

U Onitami, špil karata za kretanje se meša, a po dve karte se dele svakom igraču licem nagore. Peta karta je takođe postavljena licem nagore, sa strane table. Kada dođeš na red, možeš izabrati da pomeriš jednu figuru koristeći jednu od svojih karata.

Karte za kretanje prolaze između igrača. Nakon što pomeriš jednu od svojih figura jednom od karata, karta koju koristiš biće zamenjena petom kartom na strani table. To znači da će tvoj protivnik imati pristup tom potezu, nakon svog sledećeg.

Svaka igra Onitame koristi samo 5 karata iz špila od 16 karata, pružajući neverovatnu količinu raznolikosti i bezbroj kombinacija karata. Zauzimanje mesta protivničkog glavnog pešaka ti donosi pobedu u ovoj igri.

 

Trenutno nema komentara
Vrsta proizvoda: Board Game
Proizvođač: Arcane Wonders
Tip proizvoda: Društvena igra
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Coolplay d.o.o.
Adresa: Dr Nika Miljanića 18 13, Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Društvene igre
Vrsta Nova
Broj igrača 2 igrača
Proizvođač Ostali
Uzrast 10+

Slični proizvodi