Switch Saints Row - The Third - The Full Package
Nintendo Switch

Switch Saints Row - The Third - The Full Package

18
Šifra artikla: NSW142
Barkod: 4020628756079

Najluđi period Saints Row sage na tvom dlanu. Borba kreće u Steelportu, gradu koji se davi u grehu, drogi i oružiju, puno oružija. Ovo je tvoj grad, ovo su tvoja pravila. Saints Row - The Third - The Full Package je difinitivno izdanje omiljenog Saints Row dela za Ninendo Switch.

  • Nova
    2.999 ,00 RSD
  • Korišćena
    3.499 ,00 RSD
Datum izlaska: 10.05.2019
Sačuvajte u listi želja

Saints Row The Third - The Full Package daje ti kontrolu nad svecima u visini njihove moći, a ti živiš život da bi to pokazao. Ovo je tvoj grad. Ovo su tvoja pravila.
Obnovljen poboljšanom grafikom, Steelport, prvobitni grad greha, nikada nije izgledao tako dobro jer se utapa u seksu, drogi i oružju. Godinama nakon što su Stilvater uzeli za svoje, sveci Treće ulice su evoluirali od ulične bande do imena kućnog brenda, sa patikama Saints, energetskim pićima Saints i lutkama Johnni Gat bobblehead. Sveci su kraljevi Stilvater-a, ali njihov status slavnih nije prošao nezapaženo. Sindikat, legendarno zločinačko bratstvo sa zalagaonicama koji sviraju širom sveta, skrenuo je pogled na svece i zahteva počast. Odbijajući da kleči Sindikatu, vodite borbu na Steelport, nekada ponosnu metropolu svedenu na grad greha pod kontrolom Sindikata. Kreni s tenkom, nazovi satelitski avio-napad na meksičku rvačku bandu i borie se protiv visoko obučene vojne sile od strane tvog usamljenika u najneobičnijim scenarijima igranja ikada viđenim. 

Grad greha - uništiti i demontirati udruženi Sindikat na oružje, kibernetičku kriminal i zločinački reket. Otkrij tajne Steelporta, gde postoji akcija na svakom uglu ulice, za bolje ili, verovatnije, za gore.
Oružje uništavanja Crass-a - jedna stvar je poraziti svoje neprijatelje,druga stvar je poniziti ih. Lebdenje letećih vozila, ljudski automobili Cannonball i neverovatno melejsko oružje deo su zabave.
Ludo prilagođavanje karaktera - Kreiraj najneobičnije likove ikada viđene, od ispranih slavnih ličnosti do maskiranih nindža pirata. Unutar svakog grešnika nalazi se svetac. Ko ćeš postati?
2 x DLC - Bloodsucker Pack i Unlockable Pack

Trenutno nema komentara
Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Deep Silver
Tip proizvoda: Nintendo Switch
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: Japan
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Nintendo Switch igre
Vrsta Nova, Korišćena
Izdavač Deep Silver
Pegi Rating 18
Platforma Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite
Žanr Open World Akcija
Datum izlaska10.05.2019

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Datum izlaska: 10.12.2021
Najluđi period Saints Row sage na tvom dlanu. Borba kreće u Steelportu, gradu koji se d...
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD