PCG Biomutant
PCG Biomutant
PCG Biomutant
PCG Biomutant
PCG Biomutant
PCG Biomutant
PCG Biomutant
PCG Biomutant
PC

PCG Biomutant

12
Šifra artikla: PC2294
Barkod: 9120080071279

BIOMUTANT je open-world akcioni RPG smesten u post-apokaliptični svet, sa jedinstvenim borbenim sistemom koji ti omogućava da mešaš blisku borbu, pucanje i moći mutacije kako bi savladao neprijatelje.

  • Nova
    2.999 ,00 RSD
Datum izlaska: 25.05.2021
Sačuvajte u listi želja

Svet je zaražen kugom, a drvo života krvari iz svojih korenja. Plemena su podeljena, a na tebi je da li ćes svet ovdesti u Novo Doba ili ga pak uništiti još više.

BIOMUTANT je sveobuhvatni RPG a tvoje odluke će direktno uticati kako na okruženje tako i na samu priču. Imaćeš slobodu da napraviš svog avatara i povedeš ga u ovu ludu avanturu. Na raspolaganju ćeš imati totalno odrešene ruke kada se dodje do kastomizacije oružija i opreme. Tako da ćeš pažljivo morati da odabereš pravu opremu za pravi teren. Opremi se sa gas-maskom i rezervoarom za kiseonik za istraživanje mrtvih zona, termo otporno odelo za odlazak u krionska područja ili zaštitnu opremu za uzimanje biološki kontaminiranih bića, izbor je na tebi.

Slobodno možeš istražiti svet i ono što se nalazi ispod njegove površine pešice ili nekim od prevoznih sredstava: džet-ski, vazdušni balon ili jedinstvenim nosačima. Istraži umiruću divljinu, tunele i mreže bunkera podzemnog sveta i pronađi svoj put prema planinama ili u arhipelagu. Mnogo je otkrića koja treba otkriti, misterija koje treba razotkriti, stvorenja koja se moraju suprotstaviti i čudnih likova koje treba upoznati u ovom živahnom i živopisnom svetu.

Igra ti dozvoljava da ponovo kodiraš svoju genetsku strukturu kako bi promenio izgled i igru. To će naravno uticati na tvoje atribute, a pored toga dešavaju se i spontane mutacije tako da, izlaganje biološkoj kontaminaciji u svetu će dovesti do mutacija poput menjajna fizičkog izgleda u obliku kornjače, mehurića i sluzi, dok će izlaganje radioaktivnosti pronađenoj u bunkerima iz starog sveta uticati na tvoj um i otključati psihološke-mutacije poput telekineze, levitacije i još mnogo toga.

 

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: THQ
Tip proizvoda: PC
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PC igre
Vrsta Nova
Izdavač THQ
Pegi Rating 12
Platforma PC
Žanr Akcioni RPG
Datum izlaska25.05.2021