PCG WRC 10
PC

PCG WRC 10

Šifra artikla: PC02326
Barkod: 3665962009941
  • Broj staza: 120
  • Broj automobila: 20
  • Broj timova: 52
  • Nova
    2.999 ,00 RSD
Datum izlaska: 02.09.2021
Sačuvajte u listi želja

WRC 10 FIA World Rally Championship je poslednja u nizu zvaničnih igara svetskog šampionata u reliju. Njen izlazak poklapa se sa pedesetom godišnjicom ovog takmičenja, te su se autori potrudili da u igru uvrste i razne istorijske automobile i trake, da bi zagriženim fanovima dali priliku da proputuju kroz vreme.

Od 19 istorijskih događaja, raspoređenih između 1973. godine i sadašnjosti, na raspolaganju će između ostalog biti i Akropolj, San Remo i Argentina. No to nije sve - igrači će imati priliku i da sednu za volan nekih od najpoznatijih reli automobila iz prošlosti, kao što su Alpine A110, Audi Quattro S1, Citroen Xsara WRC ili Lancia Delta Group A.

Što se noviteta tiče, sva četiri nova relija će biti dostupna - Belgija, Estonija, Hrvatska i Španija. Igra sadrži ukupno 120 staza, 52 tima iz tekuće sezone (uključujući sve 3 WRC divizije i juniorsku), kao i 20 automobila proizvođača kao što su Toyota, Ford, Subaru, Mitsubishi, Lancia, Audi i Alpine.

Iako dosta ljudi preferira pojedinačne trke, karijernom režimu je posvećena dužna pažnja. Utegnut i našminkan do neprepoznatljivosti, ovaj režim sada dozvoljava da sačinite svoj tim i ukrasite kola njegovim obeležjem. Što se tiče e-sport strane, tu su dnevni i nedeljni izazovi koji će vam dozvoliti da odmerite snage sa drugim igračima širom sveta, ali i klubovi koji dozvoljavaju da organizujete sopstvena takmičenja.

Naravno, nije sve u precizno rekreiranim kolima, timovima i lokalitetima - premda dosta toga jeste. Složićete se da je važno i šta se dešava ispod haube. Endžin za fiziku je znatno unapređen od prošlog puta, a glavna poboljšanja dolaze na polju aerodinamike i kočenja po svih površinama. Dizajn zvuka je osvežen, što bi trebalo da pomogne vozačima da se užive.

Ako ste zaljubljenik u reli, nema mnogo dileme - WRC 10 je prava stvar za vas. Sve što sada ostaje je da (ako već niste) nabavite prikladan volan, kao što je Logitech G923, i počnete da turirate mašinu.

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Nacon
Tip proizvoda: PC
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PC igre
Vrsta Nova
Izdavač Nacon
Pegi Rating 3
Platforma PC
Žanr Simulacija, Sport, Vožnja
Datum izlaska02.09.2021