PC FIFA 22
PC FIFA 22
PC FIFA 22
PC FIFA 22
PC FIFA 22
PC FIFA 22
PC FIFA 22
PC FIFA 22
PC FIFA 22
PC FIFA 22
PC

PC FIFA 22

3
Prosečna ocena:
Šifra artikla: PC2297
Barkod: 5035226123771

Ovogodišnje izdanje FIFA serijala, sadrži preko 17 hiljada igrača u 700 timova.
Zaigrajte na preko 90 stadiona i u više od 30 liga.

 

  • Nova
    2.499 ,00 RSD
Datum izlaska: 01.10.2021
Sačuvajte u listi želja

FIFA 22 za PC donosi osveženu verziju najpopularnije fudbalske igre na najpopularniju konzolu prethodne generacije. Ovogodišnje izdanje donosi aktuelne timove i takmičenja, na skoro 100 stadiona i kroz 30 liga. Mogućnost igranja sa bilo kojim od preko 700 profesionalnih timova se podrazumeva, i predstavlja osovinu ove moćne simulacije. 

Najveće promene na polju gejmpleja su redizajnirani golmani, poboljšana fizika lopte, uvođenje eksplozivnog sprinta i nove taktike u napadu. AI gomlani sada brže i promišljenije donose odluke, a lični stil svakog golmana sada više utiče na igru. Fizika lopte je dodatno naštelovana pomoću pravih podataka sa terena, te će brzina, trenje i otpor vazduha više uticati na svaki šut, pas, volej ili driblanje. Eksplozivni sprint je nova opcija, koja omogućuje bolju kontrolu nad brzinom pri driblanju i odbrani.

Tu je zatim karijerni režim, koji dozvoljava igračima da sastave svoj tim i isprate njegov uspon od lokalnog takmaca do globalnog šampiona - savršen da se provede lenji, kišni vikend kod kuće. Ako vas glamur stadiona odbija, tu je Volta Football, ovogodišnja interpretacija teme uličnog i/ili malog fudbala. Oprobajte se na manjim terenima, u intimnijoj 5 na 5 postavci.

Na kraju, ako vas najviše zanima dugoročna okupacija, tu je FIFA Ultimate Team, režim u kojem sastavljate svoj tim i takmičite se sa drugim igračima putem interneta. Pobede donose valutu koju onda možete da potrošite na kupovinu novih igrača ili paketa koji sadrže nasumično odabrane igrače.

FIFA 22 nema alternativu - ako ste zaljubljenik u virtuelni fudbal, pitanje je samo na kojem uređaju ćete je igrati.

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: EA
Tip proizvoda: PC
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PC igre
Vrsta Nova
Izdavač EA
Pegi Rating 3
Platforma PC
Žanr Sport
Datum izlaska01.10.2021