PC Humankind - Day One Edition
PC

PC Humankind - Day One Edition

12
Šifra artikla: PC2298
Barkod: 5055277037827

Nova igra studija zaslužnog za Endless Legend i Endless Space
4X potezna strategija sa preko 60 istorijskih kultura
Broj igrača: 1-8

0,00 RSD
3.999,00 RSD
3.999,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • Nova
    3.999 ,00 RSD
Datum izlaska: 13.08.2021
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI
Dostupnost u radnjama
Pomoć

Humankind je nova igra iz kuhinje Amplitude Studios, nagrađivanog studija zaslužnog za titane 4X žanra kao što su Endless Space i Endless Legend. Ovo je njihova najveća, najbolja i najsveobuhvatnija igra do sada, u kojoj ćete dobiti priliku da povedete jednu grupu ljudi od neolitskog plemena do savremenog društva.

Reč je o poteznoj strategiji u kojoj igrač preuzima ulogu vođe jedne nacije. Na njemu je da ih povede u istraživanje sveta, izgradnju i proširenje, eksploataciju mnogih resurasa koje okolina nudi, i istrebljivanje svakoga ko im stane na put.

Pored strateškog dela, u kojem se izdaju makro naređenja - slanje izviđača u daleke, neotkrivene predele; izgradnja nove četvrti u prestonici; fokusiranje naučnika na novi pronalazak - tu je i taktički, u kojem se vode borbe. U njemu je neophodno navoditi jedinice, pomoći im da zauzmu najbolje pozicije i postignu najveći uspeh uz minimalne gubitke.

Svaka partija podeljena je na ere, i u svakoj eri postoji nekoliko tipova upravljanja koje ćete moći da odaberete, svaki sa svojim pozitivnim i negativnim stranama, kao i dalekosežnim posledicama koje ćete osećati do kraja partije. U kombinaciji sa brojem dostupnih kultura, ovo rezultuje sa preko milion različitih završnih pozicija.

Pored uobičajenih resurasa, kao što su hrana, zlato, industrijska moć, naučna dostignuća i uticaj, Humankind dozvoljava i sakupljanje slave. Pobednik partije je ona civilizacija koja nakupi najviše slave do isteka zadatog roka. Slavu je najlakše steći izgradnjom svetskih čuda i prednjačenjem u naučnim istraživanjima - čak i ako ste vični ratovanju i skloni da resurse usmerite na tu stranu, ne zanemarite nauku!

Ako ste fan igara kao što je Civilization, a niste imali prilike da se upoznate sa opusom ovog studija, Humankind je savršeno mesto za upoznavanje - ovo im je najambiciozniji projekat do sada, i učiniće da Civilization u vašim očima zaliči na Ne Ljuti Se Čoveče.

Trenutno nema komentara
Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Outright Games
Tip proizvoda: PC
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PC igre
Vrsta Nova
Izdavač Ostali
Pegi Rating 12
Platforma PC
Žanr Potezna strategija
Datum izlaska13.08.2021