PCG World of WarCraft - New Player Edition
PC

PCG World of WarCraft - New Player Edition

12
Šifra artikla: PC02279
Barkod: 5030917289682
  • Nova
    1.999 ,00 RSD
Datum izlaska: 08.11.2019
Sačuvajte u listi želja

PCG World of WarCraft - New Player Edition sadrži mesec dana besplatnog igranja i sve ekspanzije do poslednje. Može se iskoristiti samo jednom po nalogu.

Postoji heroj u svakome. Heroj koji žudi za epskim avanturama. Za velikim dostignućima. Heroj koji se smeje neprijatelju u lice i juriša bez straha. Ovaj heroj živi za hrabrost i pronalazi saveznike u istomišljenicima koji čine mogućim stvari za koje niko ne bi mislio da su moguće i onda zajedno savladavaju izazove pred njima. Ukoračite u svet Warcraft-a i povežite se sa milionima heroja moćnih poput vas.

Otkrijte kontinuiranu priču Warcraft-a u toku hiljada quest-ova. Suočite se sa moćnim zmajem Blackrock Spire-a, pročistite Nemrtve iz nadirućih hramova Stratholme-a i još mnogo, mnogo više.

Istražite šiljate i snežne vrhove, brojne planinske tvrđave i okrutne vetrovite kanjone. Gledajte cepeline kako preleću preko uzavrelih bojišta i borite se u epskim opsadama. Mnoštvo legendarnih iskustava čeka na vas. Iskusite online svet mitova, magije i beskrajne avanture. Šta čekate? Probudite svog unutrašnjeg heroja. Uđite u svet Warcraft-a.

- Igrajte solo ili se pridružite drugim herojima dok se probijate kroz široki pejzaž sveta u ratu.

- Tim Blizzard Entertainment-a konstantno stvara nove avanture za doživeti, zemlje za istražiti i čudovišta za uništiti. Epska potraga se nikad ne završava.

- Istražite proširivu okolinu koja je, jednom rečju- legendarna. Grafika teče glatko tako da možete slobodno uživati u avanturi bez bespotrebnog čekanja.

- Uredite izgled svog lika, njegove talente i opremu i tako stvorite samo vašeg jedinstvenog heroja u svetu Azeroth-a. Dizajnirajte tunike svog udruženja i proširite svoju slavu - ili ozloglašenost.

PCG World of WarCraft - New Player Edition sadrži mesec dana besplatnog igranja.


Posle prvog meseca se plaća mesečna pretplata putem prepaid kartica.

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Blizzard
Tip proizvoda: PC
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PC igre
Vrsta Nova
Izdavač Blizzard
Pegi Rating 12
Platforma PC
Žanr RPG
Datum izlaska08.11.2019