PCG Starcraft 2 Battle Chest
PC

PCG Starcraft 2 Battle Chest

16
Šifra artikla: PC01921
Barkod: 5030917207778

PCG Starcraft 2 Battle Chest

  • Nova
    3.999 ,00 RSD
Datum izlaska: 01.12.2014
Sačuvajte u listi želja

Sadrži tri igre:

StarCraft II: Wings of Liberty:

Dobrodošli u Koprulu sektor. Vi ste Jim Raynor i pokušavate srušiti Dominion i njegovog vođu Arkturusa Mengska. Progone vas izdaja i griža savesti i neki veruju da ste odustali od borbe. Ali vi imate obećanje da ispunite- i potrebu za osvetom na koju već dugo čekate.

Bez obzira da li komandujete misterioznim Protosom, nomadskim Teransom ili beskompromisnim Zergom morate odlučiti kako ćete nadmudriti ili nadjačati neprijatelja u univerzumu intenzivne strateške borbe.

Smislite i razvijte nemilosrdne strategije sa preko 30 novih jedinica i oružja na raspolaganju. Spalite zlotvore sa Helionovim bacačem plamena, napadnite protivnike iz zasede sa Banelingom koji izbacuje kiselinu ili otpustite prizmaticni snop Zraka Praznine i uništite neprijatelje.

U novim singleplayer misijama vodićete Teransa kroz galaksiju u potrazi za slavom, iskupljenjem i osvetom. Birate na koje misije ćete krenuti, koje priče dovršiti i gde ćete uložiti svoj teško stečeni novac.

StarCraft II: Heart of the Swarm

Kao Kraljica Sečiva, Sara Kerigan, nekada ste bili osoba koje su se najviše plašili u celoj galaksiji a sada sedite u ćeliji u dubinama izuzetno obezbeđene istraživačke laboratorije. Pre nego što se približe ubilačke sile Terensa, morate smisliti plan bekstva u najudaljenije delove svemira i povratiti vašu vlast u Srcu Roja.

Spalite nadolazeće neprijatelje sa Hellbat-om, zavladajte vazduhom sa Olujom, okružite utvrđene protivnike sa Swarm Host-om i još sedam razarajućih novih oružja.

Krenite na put osvete u novoj kampanji koja se vrti oko Zerg-a. Otključajte moći Sare Kenigan u 20 novih misija i letite sa planete na planetu u svom zerg Levijatanu veličine meseca.

Specijalne Evolucijske misije omogućavaju vam da evoluirate vaše naslednike za maksimalno uništenje. Birate kako će se Zerg prilagoditi kako bi na najbolji način pokorio sve na svom putu.

StarCraft II: Legacy of the Void

Sve ima svoj kraj ali sa moćima Protosa na vašoj strani strah je samo iluzija. Vodite Protosa u borbi za ujedinjenje tri rase u ultimativnoj borbi za preživljavanje nasuprot prastarom zlu koje preti da uništi sav život u univerzumu. Iskusite epski završetak SC II triologije i otkrijte ko će istrajati u borbi sa nedaćama.

U co-op Archon modu vi i vaš prijatelj zajedno upravljate jednom bazom i vojskom. Razvijte detaljan plan igre i fokusirajte svoju pažnju na sređivanje protivnika.

U Allied Commanders co-op modu udružujete se sa prijateljem i preuzimate ulogu StarCraft komandanta dok se borite kroz scenarije, nivoe i pokazivanje strateških sposobnosti u realnom vremenu.

Kupovinom Legacy of the Void dobijate pristup Artanis-u kada uđe u Nexus. Sačuvajte slavu i čast Protosa u Heroes of the Storm!

Istražite strateške dubine igre sa 6 novih jedinica, dve po svakoj rasi i uživajte u novim sposobnostima jedinica koje već poznajete i volite.

Legacy of the Void sadrži i 4 nova Allied Commander-a, tako da možete uskočiti u co-op misiju spremni na pobedu. Tu su Protosov ekspert za oruzje Karax, glavni Teranski inženjer Rorim Svan, Zergova matica Zagara i Protosov zapovednički ratnik Vorazun između kojih ćete sigurno naći komandanta koji odgovara vašem stilu igre.

Sa StarCraft II editorom mozete praviti sopstvene kampanje, mape i modove. Podelite svoje kreacije na Battle.net-u i iskusite sve što StarCraft družina ima da ponudi.

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Blizzard
Tip proizvoda: PC
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PC igre
Vrsta Nova
Izdavač Blizzard
Pegi Rating 16
Platforma PC
Žanr RTS - Strategija
Datum izlaska01.12.2014

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
PC igre PC02357
Datum izlaska: 23.10.2023
Dokaži da imaš ono što je potrebno kako bi zauzeo tron kao najveći faraon...
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD