PS4 Saints Row The Third Remastered
Playstation 4

PS4 Saints Row The Third Remastered

18
Šifra artikla: PS4973
Barkod: 4020628725433

Kompletan paket, remasterisan - Sa poboljšanom grafikom, poboljšanim osvetljenjem, preuređenim okruženjima i vizuelnim efektima, Steelport i The Holi Street Saints nikada nisu izgledali tako dobro.
Grad greha - uništiti i demontirati udruženi Sindikat na oružje, kibernetičku kriminal i zločinački reket. Otkrij tajne Steelporta, gde postoji akcija na svakom uglu ulice, za bolje ili, verovatnije, za gore.
Oružje uništavanja Crass-a - jedna stvar je poraziti svoje neprijatelje,druga  stvar je poniziti ih. Lebdenje letećih vozila, ljudski automobili Cannonball i neverovatno melejsko oružje deo su zabave.
Ludo prilagođavanje karaktera - Kreiraj najneobičnije likove ikada viđene, od ispranih slavnih ličnosti do maskiranih nindža pirata. Unutar svakog grešnika nalazi se svetac. Ko ćeš postati?
Svi DLC uključeni - sva tri paketa za proširenje misije i više od 30 komada DLC * od originalne verzije

  • Nova
    2.999 ,00 RSD
  • Korišćena
    1.999 ,00 RSD
0,00 RSD
1.999,00 RSD
1.999,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Datum izlaska: 23.08.2022
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

Saints Row The Third - Remastered daje ti kontrolu nad svecima u visini njihove moći, a ti živiš život da bi to pokazo. Ovo je tvoj grad. Ovo su tvoja pravila.
Obnovljen poboljšanom grafikom, Steelport, prvobitni grad greha, nikada nije izgledao tako dobro jer se utapa u seksu, drogi i oružju.
Godinama nakon što su Stilvater uzeli za svoje, sveci Treće ulice su evoluirali od ulične bande do imena kućnog brenda, sa patikama Saints, energetskim pićima Saints i lutkama Johnni Gat bobblehead. Sveci su kraljevi Stilvater-a, ali njihov status slavnih nije prošao nezapaženo. Sindikat, legendarno zločinačko bratstvo sa zalagaonicama koji sviraju širom sveta, skrenuo je pogled na svece i zahteva počast.
Odbijajući da kleči Sindikatu, vodite borbu na Steelport, nekada ponosnu metropolu svedenu na grad greha pod kontrolom Sindikata. Kreni s tenkom, nazovi satelitski avio-napad na meksičku rvačku bandu i borie se protiv visoko obučene vojne sile od strane tvog usamljenika u najneobičnijim scenarijima igranja ikada viđenim. 

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Deep Silver
Tip proizvoda: PS4 igra
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PS4 igre
Vrsta Nova, Korišćena
Izdavač Deep Silver
Pegi Rating 18
Platforma Playstation 4
Playstation VR Compatible Ne
Žanr Akcija - Avantura
Datum izlaska23.08.2022
PS4 Saints Row The Third Remastered
PS4 igre
PS4 Saints Row The Third Remastered
Nova:
2.999 ,00 RSD
Korišćena:
1.999 ,00 RSD