PS4 Iron Harvest
PS4 Iron Harvest
PS4 Iron Harvest
PS4 Iron Harvest
PS4 Iron Harvest
PS4 Iron Harvest
PS4 Iron Harvest
PS4 Iron Harvest
PS4 Iron Harvest
PS4 Iron Harvest
PS4 Iron Harvest
PS4 Iron Harvest
Playstation 4

PS4 Iron Harvest

16
Šifra artikla: PS41147
Barkod: 4020628721350

Iron Harvest je strateška igra u stvarnom vremenu (RTS) smeštena u alternativnu stvarnost 1920+, neposredno po završetku Velikog rata a kao glavna inspiracija je poslužio Poljsko-Ruski rat (1919-1920). Igra ti omogućava da kontrolišeš pešadiju, specijalne jedinica i gigantske dieselpunk mehove. Na raspolaganju su epske kampanje (preko 20 kampanja) za jednog igrača, coop kampanje, kao i okršaji sa intenzivnom akcijom na bojnom polju za ljubitelje multiplayer igranja. Iron Harvest je klasična RTS koju su fanovi ovog žanra dugo čekali..

  • Nova
    7.499,00 RSD
    7.124 ,00 RSD
Datum izlaska: 31.05.2022
Sačuvajte u listi želja
Dostupnost u radnjama
Pomoć

Tradicija se sukobljava sa naučnim i tehnološkim napretkom, dok se Evropa još uvek oporavlja od brutalnih bitaka svetskog rata. Gradovi se obnavljaju, a na selu je započela era berbe grožđa (eng. Iron Harvest). Poljoprivrednici otkrivaju ostatke veličanstvenih mašina za hodanje koje su se borile na bojnim poljima Velikog rata.

Usred ovog haosa pojavljuje se nova pretnja koja će rizikovati samo postojanje Evrope. Tajne snage ulažu sve što mogu u destabilizaciju čitavih zemalja, rešene da još jednom zapale svet i konačno preuzmu kontrolu.

Pod tvojom komandom se nalaze tri raznolike vojne frakcije sa preko 40 tipva jedinica i 9 heroja specifičnih umeća. Podesi skrimish ili multiplayer opcije koje ti odgovaraju. Omogućeno je podešavanje komandi - onako kako si navikao. Coop i multiplayer borbe sa rangiranjem mečeva i ligama. Odaberi mapu koja ti se najviše sviđa i igraj u nekom od modova koji najviše voliš.
Kao i u svakoj RTS moraćeš mnogo da gradiš, obezbeđuješ svoju bazu i izvore sirovina, ali i štitiš područje za razvoj i stvaranje jedinica. Sve us svemu - ono što se očekuje od RTSa!

Trenutno nema komentara
Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Deep Silver
Tip proizvoda: Playstation 4
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PS4 igre
Vrsta Nova
Izdavač Deep Silver
Pegi Rating 16
Platforma Playstation 4, Playstation 5
Žanr RTS - Strategija
Datum izlaska31.05.2022