PS4 Lost Judgment
PS4 Lost Judgment
PS4 Lost Judgment
PS4 Lost Judgment
PS4 Lost Judgment
PS4 Lost Judgment
PS4 Lost Judgment
PS4 Lost Judgment
Playstation 4

PS4 Lost Judgment

18
Šifra artikla: PS41191
Barkod: 5055277044351

Nova igra studija zaslužnog za Yakuza serijal
Nastavak igre Judgement
Novi borilački stilovi, nove mini-igre, i sijaset zanimljivih sporednih priča

 

  • Nova
    2.999 ,00 RSD
  • Korišćena
    1.999 ,00 RSD
Datum izlaska: 24.09.2021
Sačuvajte u listi želja

Lost Judgment je nastavak igre Judgement, jednog od novijih naslova studija koji se proslavio popularnim serijalom Yakuza. Ukoliko ste igrali ijednu od njihovih prethodnih igara, znate šta vas očekuje - melodramatičan zaplet, zanimljive i često šaljive sporedne priče, borbe sa bezbroj protuva na ulicama Kamuroča, i najrazličitije mini-igre.
U Lost Judgement, igrači preuzimaju ulogu Takajukija Jagamija, bivšeg advokata koji je postao privatni detektiv. Kada mu se poznanik obrati za pomoć, Jagami odlazi u Jokohamu da proba da rasvetli ubistvo. Kako vreme protiče a Jagami se bliži istini, stvari postaju sve komplikovanije.
Osim svojih detektivskih veština, koje se ogledaju u istraživanju lokacija, praćenju i ispitivanju osumnjičenih, Jagami mora da se osloni i na sirovu snagu. Kao majstor borilačkih veština, rasploaže sa tri stila, svaki od kojih je koristan u određenim situacijama. Stil tigra je odličan za borbe jedan na jedan, stil ždrala za okršaje sa većim grupama, a stil zmije za izlaženje na kraj sa naoružanim neprijateljima. Borbe su izvrsno animirane, a skoro svaki predmet koji vam padne šaka može se iskoristiti kao oružje - uključujući bandere i bicikle. No, čak ni privatnim detektivima se ceo život ne svodi na posao, te stoga postoji pregršt načina da se odmorite od tabanja i istraživanja. Osim šetanja po živopisnim četvrtima u Tokiju i Jokohami, tu su raznolike mini-igre, od pikada i plesa, preko bejzbola i arkadnih aparata, do pokera i ajnca. Na nekima od njih je čak i moguće zaraditi, a mnoge su i deo sporednih priča, koje takođe pružaju priliku da se odmorite od sumorne svakodnevice u kojoj ste okruženi ubicama i žrtvama. Lost Judgement je izvrsna akciona igra smeštena u izuzetno detaljan i živopisan svet, koju krasi jedinstveni šarm kakav se retko sreće.

 

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Sega
Tip proizvoda: Playstation 4
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU

Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PS4 igre
Vrsta Nova, Korišćena
Izdavač Sega
Pegi Rating 18
Platforma Playstation 4
Žanr Akcija - Avantura
Datum izlaska24.09.2021