Konzola Valve Steam Deck - 64GB
Konzola Valve Steam Deck - 64GB
Konzola Valve Steam Deck - 64GB
Konzola Valve Steam Deck - 64GB
Konzola Valve Steam Deck - 64GB
Konzola Valve Steam Deck - 64GB

Konzola Valve Steam Deck - 64GB

Šifra artikla: HKO560
Barkod: 814585022032

Ovaj uređaj ti pruža mogućnost da igraš svoje omiljene PC igre bilo kad i bilo gde. Steam Deck ima moćan hardver, ergonomski dizajn i široku kompatibilnost kako bi pružio vrhunsko gejmersko iskustvo.

  • Nova
    65.999 ,00 RSD
Sačuvajte u listi želja

Steam Deck je prenosiva gejming konzola koju je kreirala Valve Corporation.

Hardverske karakteristike -  Steam Deck je opremljen snažnim hardverom sa koji pruža sjajne performanse i sposobnost pokretanja zahtevnih igara. Visokokvalitetni 7” inča IPS LCD ekran rezolucije 1280 x 800 sa osvežavanjem od 60Hz i ergonomske kontrole dodatno poboljšavaju gejming doživljaj.

Steam Deck poseduje prilagođeni AMD APU sa Zen 2 i RDNA 2 arhitekturu, pružajući odlične karakteristike za mobilni gejming.

Operativni sistem - Uređaj radi na SteamOS 3.0, prilagođenom operativnom sistemu zasnovanom na Linux-u. Steam Deck ima mogućnost instalacije drugih operativnih sistema.

Kontrole i Dizajn - Steam Deck ima integrisane kontrole poput analoga, dugmića i touchpada. Dizajn je ergonomski prilagođen za udobnost tokom dugih gejming sesija.

Povezivanje i fleksibilnost - Sa USB-C portovima, HDMI izlazom i Bluetooth podrškom, Steam Deck pruža mogućnost povezivanja različitih uređaja i periferija. Takođe, omogućava ti da pristupiš svojoj Steam biblioteci. Steam Deck je dizajniran sa kompatibilnošću sa različitim dodacima, kao što su bežični kontroleri, slušalice i druge periferije, čime ti pruža dodatne opcije prilagođavanja.

Baterija od 40Vhr obećava dovoljno vremena za maratonske gejming sesije do 8 sati. Tip priključka je PD3.0 Tip C napajanje, 45V  sa dužinom kabla od 1,5m.

Mobilnost je ključna karakteristika ovog uređaja, omogućavajući ti da igraš svoje omiljene igre gde god i kad god. Deck je izuzetno prenosiv, omogućavajući ti da uživaš u svojim omiljenim PC igrama u svakom trenutku bez obzira gde se nalaziš. Sa kompaktnim dizajnom i ugrađenim kontrolama Steam Deck ti pruža neerovatno mobilno gejming iskustvo.

Steam Deck sjajna i inovativna opcija za gejming u pokretu, omogućavajući pristup bogatom svetu PC igara na jednom prenosivom uređaju.

 

Vrsta proizvoda: Konzola
Proizvođač: Valve
Tip proizvoda: PC
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Games d.o.o.
Adresa: Stopićeva ulica 6, Novi Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Gadgets
Vrsta Nova
Proizvođač Valve