O nama

GameS je lanac prodavnica specijalizovan za prodaju konzola, igara i igračke opreme. Osnovan je 2007. godine kada je prva prodavnica otvorena u Beogradu, a danas Games ima jedanaest prodavnica - sedam u Beogradu, dve u Novom Sadu, jednu u Kragujevcu jednu u Nišu i web šop koji od 2016. godine nosi zvaničan e-trustmark sertifikat kvaliteta.

Pored osnovnih programa konzola, igara i opreme za PC, Sony Playstation, Microsoft XBOX i Nintendo platforme, Games nudi širok izbor artikala vezanih za e-sports. U svetu sporta ova disciplina je odavno u rangu, ako ne i ispred tradicionalnih sportova. Gejming kao osnovno opredeljenje Games-a određuje i ostatak asortimana – prateći program sa gejming tematikom: akcione figure, privesci, šolje, torbe, rančevi, gejming stolice, stolovi...

Posebno smo ponosni što smo već duži niz godina jedini ovlašćeni prodavac i distributer firme SteelSeries, lidera u proizvodnji gejming opereme (miševa, tastatura, podloga i slušalica). Takođe smo od 2018. Godine i distributer e-sports brenda Zowie – gejming divizije firme BANQ – jednostavnost i savršenstvo su ono što krasi ovaj brend i zato i jesu najčešći izbor profesionalnih igrača. Pored miševa, tastatura, slušaica i podloga, ovaj brend je čuven i po gejming monitorima.
Takođe od kraja 2018. godine Games je zvanični distributer firme Steelseries, još jednog premium gejming brenda.

Jedna pogodnost koju nudimo vlasnicima konzola - otkupljujemo i prodajemo korišćene konzolne igre. Ako vam je neka igra višak i samo zauzima mesto na polici, dođite do neke od naših radnji da igru otkupimo. Ako vam je neka igra skupa, proverite da li je u ponudi imamo kao korišćenu i možete proći jeftinije.

Prepoznati smo kao ultimativno prodajno mesto za sve kojima je gejming stil života. GameS aduti su: najveći izbor igara i opreme, obučeno osoblje, nova izdanja uvek i na vreme.