Najčešća pitanja

U našoj ponudi ima jako puno artikala koji su asortimanski i iz tog razloga na jednoj slici može da ima vise artikala (iskazana cena odnosi se na jedan artikal, ukoliko nije drugačije naznačeno). Ukoliko želite da naručite određeni proizvod iz asortimana molimo Vas da u napomeni tačno naznačite koji artikal sa slike želite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

U slučaju kada artikal nije ispravan, molimo vas da nas u najkraćem mogućem roku kontaktirate na naš e-mail. Pre nego što to učinite detaljno pregledajte sadržaj paketa i proverite da li su u pitanju fizička oštećenja nastala neadekvatnim transportom ili je u pitanju neki drugi kvar.

E-mail adresu možete promeniti nakon logovanja na sajt u opciji "Moj nalog". Takodje nam možete poslati nove informacije na naš email i mi cemo ih korigovati za vas.

Preorder ili kupovina u pretprodaji predstavlja kupovinu artikala, najčešće video igara koje još uvek nisu izašle. Preorderom ostvarujete razne beneficije, najčešće prednosti su snižena cena, rezervisan primerak igre, kao i preorder bonusi u vidi dodatnog fizičkog ili digitalnog sadržaja.
Preorderi se plaćaju unapred, najkasnije 5 dana pre izlaska artikla, uplatom u nekoj od naših radnji ili putem sajta, karticama ili uplatom na račun.

Svoje podatke možete menjati kada se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom ulogujete na naš sajt i pristupite stranici ''moj profil''. Na ovom mestu, takođe, možete menjati i druge podatke vezane lično za Vas, pregledati svoje porudžbine, njihove statuse kao i omiljene proizvode.