Najčešća pitanja

Sony Playstation 5 konzolu možete kupiti u svim GameS prodavnicama u Srbiji ili poručiti PS5 konzolu sa naše online prodavnice. Pogledajte adrese svih naših prodavnica ovde.

Sony Playstation 5 konzolu možete kupiti u svim GameS prodavnicama u Srbiji ili poručiti PS4 konzolu sa naše online prodavnice. Pogledajte adrese svih naših prodavnica ovde.

Igrice za Sony PS3 konzolu skidate sa zvanične Playstation prodavnice ili koristite blu-ray CD koji ubacujete u konzolu i tako pokrećete igru.

Da bi igrali GTA 5 - Grand Theft Auto V Online na PS4 ili PS5 neophodno je da imate igru i aktivnu pretplatu na Playstation Plus servis. PS Plus vaučere možete kupiti u našim radnjama ili pratite sledeći link.
 

GTA 5 igra za PS4, PS5 i Xbox konzole u sebi sadrži Online deo igre. Ne možete kupiti samo online deo igre, pošto dolazi u paketu. Sva GTA 5 izdanja možete pogledati ovde.

Igre na blu-ray disku (CD) za Sony PS4 možete kupiti u svim GameS prodavnicama u Srbiji, kompletnu ponudu možete pogledati ovde. Dok digitalne igre možete kupiti preko PSN vaučera koje možete videti ovde.
 

Playstation Plus Essential dopunske kartice kao i Wallet dopune za UK naloge možete kupiti u svim GameS radnjama širom Srbije ili poruči ovde.

Steam je PC platforma za kupovinu i igranje igara i kao takva, besplatna je za korišćenje. Na Steam platformi možete plaćati karticama ili Steam vaučerima.

Kako da napravite nalog na PS4 konzoli možete pročitati na našem blogu u članku - Kako da napravite Playstation 4 nalog.

Džojstike na PC računar/kompjuter povezujete preko USB kabla ili bežično preko odgovarajućeg dongla.

Originalni Sony Playstation 4 PS4 džojstik prvi put povezujete preko USB Mini kabla na vašu konzolu i pritiskom na dugme PS na sredini kontrolera aktivirate konzolu i kontroler. Nakon prvog paljenja, više nije potrebno povezati kontroler na kabl, sem za punjenje.

Ukoliko želite da povežete više od jednog džojstika na PS4 konzolu, potrebno je da napravite ili ulogujete se na nalog za nov kontroler i prilikom paljenja da je povezan na konzolu putem USB Mini kabla. Nakon prvog paljenja, više nije potrebno povezivati džojstik na kabl sem za punjenje.

Playstation 4 konzola možete povezati na dva načine, bežično to jest wireless ili žično. Sa zadnje strane PS4 konzole imate ulaz za LAN kabl i kada tako povežete, konzola će ostalo obaviti sama. Za WiFi povezivanje, potrebno je da odete na podešavanja konzole uđete na Network, izaberete željenu mrežu i ukucate šifru. Detaljnije informacije možete pronaći na našem blogu u članku - Kako povezati PlayStation konzolu?

Volan za trkačke igre povezujete preko USB na vašu PS4, PS5 ili Xbox konzolu. Konzola će automatski prepoznati volan, na vama je da upalite igru, proverite podešavanja i krenete sa vožnjom. Povezivanje na PC računar je isto putem USB, ali je potrebno skinuti program koji ide uz volan.

Besplatne igre za PS4 konzolu kao što su Fortnite ili Rocket League možete skinuti direktno sa Playstation Store online prodavnice i igrati besplatno na vašoj konzoli. 

Zvanični Sony PS4 džojstik DualShock košta u GameS radnjama 7.999 dinara i možete ga poručiti ovde.

Cena FIFA 22 igre zavisi od konzole na kojoj igrate i od datuma kada je kupujete. Cenu najbolje proverite na našem sajtu klikom na link ili posetite neku od naših radnji širom Srbije.

Cena FIFA 23 igre zavisi od konzole na kojoj igrate i od datuma kada je kupujete. Cenu najbolje proverite na našem sajtu klikom na link ili posetite neku od naših radnji širom Srbije.
 

Cena GTA 5 - Grand Theft Auto V igre zavisi za koju konzolu želite da je kupite. Za cene GTA V igre za PS4, PS5, Xbox One ili Xbox Series X, posetite ovaj link.

Standardna Nintendo Switch konzola u GameS radnjama u Srbiji košta 44.999 dinara, Switch Lite 32.999 dinara, dok najnoviji model Switch OLED košta 53.999 dinara. Sve modele Switch konzola možete pogledati na ovom linku.
 

Sony Playstation 3 se više ne proizvodi i jako je teško pronaći novu konzolu. Ali kada je bila nova cena je bila 650€ i bila jedna od najskupljih konzola.