Otkup korišćenih igara

 

Imate igre koje više ne koristite? Kupili bi neku novu igru, a niste pri parama?

Dođite da otkupimo igre koje više ne igrate i odaberite nešto što vam je na spisku želja.


 

Kako da prodate svoje korišćene igre?

GameS otkupljuje konzolne igre i to Playsation 5 , Playsation 4,XBOX  Series X , XBOX One i Nintendo Switch. Idite na jedno od GameS prodajnih mesta i ponesite sve igre koje bi voleli da nam prodate. Prodavac će proveriti da li se igre nalaze na spisku za otkup i proveriti stanje u kome su diskovi. Značajno oštećene diskove ne otkupljujemo. Manje oštećene diskove otkupljujemo uz odbitak (ako igra nema omot, ako je oštećena kutija, ako je disk manje ogreban). Ukoliko vam odgovara otkupna cena koju vam prodavac ponudi, igre se otkupljuju na licu mestu a vi dobijate vrednosni vaučer u tom iznosu koji možete iskoristiti za kupovine u GameS radnji – odmah ili u naredna tri meseca.

Napomena – kada dođete prvi put da nam prodate igru, neophodno je da otvorimo  nalog partnera od koga otkupljujemo igre. Da bi, u slučaju bilo kakve zloupotrebe, mogli da garantujemo poreklo robe, ukoliko imate otvoren već nalog ovaj korak je nepotreban.
 

Koriscene igre cena

FAQ (često postavljana pitanja):

  • Da li ću moći da se registrujem za online igranje sa korišćenom igrom?

To zavisi od same igre. Najčešće sve registracione kodove iskoristi prvi vlasnik igre, a vi možete igrati online, jedino ako igra to dozvoli (kada imate Playstation Plus, XBOX Live)

  • Da li otkupljujete igre za PC?

Ne – otkupljujemo samo konzolne igre i to: Playstation 5, Playsation 4, XBOX Series X, XBOX One, Nintendo Switch

  • Da li mogu da dobijem novac (u gotovini) za moje igre?

Ne, otkupna suma novca se dobija isključivo u Games vaučerima

  • Da li mogu da kupim korišćenu igru i nakon mesec dana igranja je opet prodam vama?

Apsolutno da. Mnogi kupci baš tako rade, tako da za relativno male pare, mogu da odigraju veliki broj igara. Bitno je da sama igra ne padne mnogo u vrednosti u međuveremenu – idealno je za naslove koji su već u budget rangu

  • Šta ako je igra ogrebana, da li je otkupljujete?

Prodavci kontrolišu sve diskove koje im ponudite za otkup. Ako su manje izgrebani, tako da poliranjem možemo da otklonimo nedostatke, otkupljujemo igru po nešto nižoj ceni (postoji odbitak za izgreban disk). Ako je disk značajnije oštećen, ne otkupljujemo.

  • Kako da znam da li otkupljujete igru koju ima, a da ne moram da dođem na prodajno mesto?

Na svakom prodajnom mestu postoji spisak igara koje otkupljujemo. Uglavnom su to igre koje su iole popularne i koje mi smatramo da ćemo uspeti da prodamo. Gotovo svaka iole popularnija igra koja je izašla u prethodnih par godina je na spisku. Na spisku nisu igre koje se jako slabo prodaju. U slučaju popularnih franšiza koje izlaze svake godine (FIFA, NBA 2k, ...), otkupljujemo zadnje 3-4 godine.
Trenutno ne možete proveriti online da li otkupljujemo neku igru, ali možete pitati na GameS Facebook strani  ili na GameS Instagram strani , pa ćemo vam odgovoriti.