Zamena artikla za drugi

Ukoliko ste nakon prijema pošiljke utvrdili da Vam je stigao pogrešan artikal ili želite da zamenite artikal za drugi, molimo Vas da ne otvarate artikal, posebno ako je u pitanju igra (jer kao softverski proizvod sa serijskim brojem, nakon otvaranja nije moguće vratiti proizvod) postupite po niže opisanim procedurama.

Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

Broj porudžbine (nalazi se u svim automatski generisanim mailovima koje ste primili)

Broj Vašeg računa-otpremnice

Šifru i/ili naziv artikla koji želite da zamenite

Šifru i/ili naziv artikla za koji želite da zamenite (proverite da li se na sajtu može poručiti, jer ako se na sajtu ne može poručiti onda taj artikal trenutno nemamo na stanju)

Tražene pošaljite e-mailom na porudžbine@games.rs sa Subjectom “Zamena artikla – porudbina br. ___”.

Nakon toga, vrši se fizička provera u kom maloprodajnom objektu je dostupan željeni artikal, odnosno željeni artikal nakon čega dobijate instrukcije na Vašu email adresu – koji su tačni koraci zamene.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima korisničke podrške putem poziva ili slanja maila kako je gore navedeno, ne možete samoinicijativno menjati u nekom od maloprodajnih objekata Gamesa ili slati na adrese koje su navedene na računu-otpremnici. Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je otvoren (u slučaju igara), odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti proizvod u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalnom neoštećenom pakovanju.

 

ROK ZAMENE

Rok za zamenu veličine artikla ili zamene za drugi je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.

 

TROŠKOVI ISPORUKE

Troškove zamene robe snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije pogrešan artikal greškom operatera Gamesa – u tom slučaju Games snosi sve troškove zamene artikla.

NAPOMENA: Zamena artikala važi samo za online porudžbine, ne I za artikle u kupljenje u radnji.

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima zamene artikla za drugi.