PS4 EA Sports - FC 24
PS4 EA Sports - FC 24
PS4 EA Sports - FC 24
PS4 EA Sports - FC 24
PS4 EA Sports - FC 24
PS4 EA Sports - FC 24
PS4 EA Sports - FC 24
PS4 EA Sports - FC 24
PS4 EA Sports - FC 24
PS4 EA Sports - FC 24
Playstation 4

PS4 EA Sports - FC 24

3
Prosečna ocena:
Šifra artikla: PS41501
Barkod: 5030938125181

EA SPORTS FC™ naslednik Fifa serijala je stigao.

  • Unapređeni Ultimate Team, Cross-play 
  • Više od 19.000 potpuno licenciranih igrača, 700 timova i 30 liga.
  • Uključuje i zvanični UEFA EURO 2024™
  • Nova
    6.499 ,00 RSD
  • Korišćena
    3.999 ,00 RSD
0,00 RSD
6.499,00 RSD
6.499,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Datum izlaska: 29.09.2023
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

FC 24 - naslednik Fifa serijala bolji nego ikad

EA SPORTS FC 24 kao nasledinik čuvenog FIfa serijala, ti želi dobrodošlicu u najbolju svetsku fudbalsku simulaciju. Pokretima, igrom i izgledom, EA FC24 te približava fudbalu više nego ikada ranije, pokrenut trojstvom tehnologija koje pokreću realističnost igre u svakom meču - sa HyperMotionV, PlayStyles optimizovanim od strane Opta i revolucionarnim Frostbite Enginom "najbolja fudbalska simulacija" nije samo fraza. Zaigraj sa više od 19.000 autentičnih igrača i uživaj u svakom meču.

Napomena: HyperMotionV tehnologija je dostupna samo za PlayStation 5 konzoleXbox Series X|S konzole i PC. 

Ultimate team - unapređenja

Nova era za Ultimate Team – poboljšaj igrače u klubu pomoću Ultimate Team Evolutions, uključi fudbalerke u svoj Ultimate XI i unesi novu dimenziju u svoju igru uz PlayStyles. PlayStyles & PlayStyles+ prevazilaze atribute i ukupne ocene, opremajući fudbalere njihovim prepoznatljivim sposobnostima tako da možeš izgraditi svoj tim na osnovu toga kako oni zapravo igraju na terenu i kako ti voliš da igraš. Ženski fudbal je takođe zastupljen, omogućavajući igračima da kombinuju muške i ženske timove u istom Ultimate Teamu.

Cross Play i karijere

Veći klubovi, bolje karijere - poveži se i takmiči se sa više prijatelja putem cross-play-a u klubovima i kontroliši svoju fudbalsku sudbinu pomoću novih funkcija u Manager i Player Career. Karijere igrača i menadžera su unapređene, sa novim sistemom ličnosti zasnovanim na PlayStyles, što igračima omogućava da prate svoj put do zvezda uz pomoć novog igračkog agenta. Vodi svoj klubove do slave sa većom kontrolom nad taktikama i treningom.

U EA Sports FC24 klubovi imaju cross-play opciju tako da konačno sa prijateljima možeš deliti klub sa cross-play igrom između konzola iste generacije. Ovo takođe otključava objedinjene tabele lidera tako da igrači sa različitih konzola mogu da se takmiče jedni protiv drugih za globalni plasman.

Više kontrole nad svojom karijerom - FC 24 uključuje moderne funkcije upravljanja u Manager Career, uključujući potpuno novi režim gledanja. Gradi svoj put ka slavi u Player Career uz pomoć funkcije Player Agent.

EA SPORTS FC™ 24 uključuje i zvanično iskustvo UEFA EURO 2024™, omogućavajući igračima da dožive svaki trenutak ovog ikoničnog takmičenja. Sa preko 19,000 licenciranih igrača, 700 timova i 30 liga, EA SPORTS FC™ 24 donosi neviđeni nivo autentičnosti i detalja u svakom meču.

Specifičnosti Playstation 4 verzije EA Sports FC 24

Igra EA SPORTS FC™ 24 na PlayStation 4 konzoli ima nekoliko specifičnosti i ograničenja u odnosu na verzije za novije konzole:
•  HyperMotion V tehnologija: Ova napredna tehnologija nije dostupna na PS4, što znači da neke inovacije u igri, kao što su nove animacije i karakteristike koje dodaju realizam, nisu prisutne.

•  AcceleRATE 2.0: Ovaj sistem koji poboljšava brzinu i reakciju igrača takođe nije uključen u PS4 verziju.

•  PlayStyles: Sistem ličnosti zasnovan na stilovima igre koji igračima omogućava da prate svoj put do zvezda uz pomoć novog igračkog agenta nije prisutan na PS4/.

•  Dynamic Moments u Career Mode: Nove dinamične scene koje slave najveće trenutke sezone, kao što su parade nakon osvajanja velikih titula i dodela nagrada poput Ballon d'Or, nisu dostupne na PS4.

Sve ostale karakteristike su univerzalne i dostupne na svim platformama, uključujući nove funkcije u Ultimate Team modu kao što su Evolution i dolazak ženskih igrača.
Takođe, igra podržava do 22 online igrača sa PS Plus, opcionalnu online igru, 1-4 igrača i Remote Play.

 

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: EA
Tip proizvoda: Playstation 4
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PS4 igre
Vrsta Nova, Korišćena
Izdavač EA
Pegi Rating 3
Platforma Playstation 4
Žanr Sport
Datum izlaska29.09.2023
PS4 EA Sports - FC 24
PS4 igre
PS4 EA Sports - FC 24
Nova:
6.499 ,00 RSD
Korišćena:
3.999 ,00 RSD