Blog

Sa nedavnom premijerom anime i predstojećim DLC-om Phantom Liberty uz 20 miliona prodatih primeraka za Cyberpunk 2077, imamo preokret koji je dobra vest za programera.
Detaljnije
Kako većina fanova igre HALO traži da se 343 Industries povuče sa mesta glavnog developera, čini se da postoji bolje rešenje.
Detaljnije
Josef Fares, direktor neverovatnog hita It Takes Two ostavlja fanove da nagađaju o novoj igri nakon objave slike neimenovanog projekta na svom Tvitter nalogu. 
Detaljnije
Igrači koji žele da dodaju Callie i Marie značke svojim Splashtagovima u igri Splatoon 3, mogu da saznaju kako da ih otključaju čitanjem ovog teksta.
Detaljnije
2007. godine je Games krenuo sa radom, a da li znamo koje su igre izašle te godine? Arhiva SVET KOMPJUTERA je idealno mesto da to proverimo.
Detaljnije
Funkcija crtanja Splatoon 3 je zabavan način da se povežete sa drugim igračima kroz umetnost obožavatelja i humor, a njihovo postavljanje je prilično jednostavan proces.
Detaljnije
Dok mi igramo Mario Strikers - Battle League pre 15 godina smo igrali Mario Strikers Charged Football. A kako je SVET KOMPJUTERA ocenio tada ovu igru? Zavirićemo u njihovu arhivu.
Detaljnije
22.09.2022.
Nakon bolnica, Two Point Studios se seli u drugo okruženje sa svojim veoma simpatičnim menadžerskim simulacijama.
Detaljnije
Ovog meseca Games slavi 15. rođendan. Hajde da vidimo šta se dešavalo na tržištu te godine kada su u pitanju recenzije igara. Ko je ovde najrelevatniji ako ne - Svet kompjutera!
Detaljnije
Metal: Hellsinger, novi FPS za jednog igrača na kojem su radili The Outsiders i Funcom, temelji svoju celu kampanju na igranju u ritmu metal muzike. Razne izvorne pjesme pružaju veliko zadovoljstvo u ubijanju demona i paklenom iskupljenju koje ne smijete propustiti.
Detaljnije
Marvo je rešio da pređe u A ligu, i na tržište je izbacio seriju FIT miševa koji su definitivno nešto novo i drugačije.
Detaljnije
Ova preslatka igra, avanturistička simulacija života, Slime Rancher bi trebalo da napusti Xbox Game Pass nakon lansiranja njenog nastavka.
Detaljnije
Splatoon 3 ima režim priče koji se prilično razlikuje od svojih prethodnika.
Detaljnije
Došlo je vreme da se oprostimo od Overwatch-a
Detaljnije
Počeo je internacionalni univerzitetski esports turnir, gde se takmiči i srpska reprezentacija. Mečevi su uveliko u toku, pa hajde da pogledamo kako su prošle naše CS:GO i Dota 2 ekipe!
Detaljnije
Nova Warzone mapa, kamera iz trećeg lica, i još noviteta nam je pokazano na Call of Duty Next livestream-u.
Detaljnije
15.09.2022.
LEGO® Brawls je debitovao kao ekskluzivni naslov Apple Arcade još 2019., sada gotovo tri godine nakon prvog izdanja, igra je sada dostupna za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One/Series X, Nintendo Switch i PC-u.
Detaljnije
Bliži nam se novembar, a sa njim i izlazak novog God of War Ragnarok, nastavak nordijske sage, priča koja prati oca i sina na mističnom putovanju kroz 9 svetova Igdrasila.
Detaljnije
O slušalicama smo već pisali ali je to tema o kojoj nikada nije dovoljno rečeno. A treba li napomenuti i da se stalno pojavljuju novi modeli?
Detaljnije
SteelSeries pokazuje da uvek može bolje... ili brže!
Detaljnije