Blog

Organizacija koja se bavi analiziranjem statistika je otkrila koliko svetske zemlje učestvuju u ukupnoj bazi igrača CS:GO-a. Oni su skupili podatke na osnovu uzorka od 7 miliona igrača koji su tražili partije, tako da bi realni brojevi verovatno izgledali malo drugačije.
Detaljnije
Odlična, kvalitetna i inovativna tastatura ali... Nešto tu ipak sreću kvari.
Detaljnije
Da li ste ikada pokušali da uništite protivničku kulu pre početka vaše Dota 2 partije? Nije previše teško.
Detaljnije
Emyglx je jedan od najstarijih portala kod nas, posvećen gejmingu. Evo njihove recenzije igre NIER REPLICANT VER.1.22474487139
Detaljnije
Igrači poznatog fudbalskog kluba iz Mančestera su danas viđeni na treningu kako nose dresove na kojima se nalazi i grb poznate esports organizacije – Faze Clan.
Detaljnije
Esports je prethodne decenije počeo da se razvija munjevitom brzinom. Iako na njega gledamo kao na sport budućnosti, valjano je osvrnuti se na njegovu bogatu istoriju i setiti se svih tih nezaboravnih momenata. Zato smo odlučili da vam spremimo jedan mali vremeplov, i odvedemo vas u daleku (ili blisku) prošlost esporta. Bili to rođendani profesionalnih igrača, datumi velikih turniri, ili stari gejmplej patch-evi...
Detaljnije
Igra se tek pojavila a moderi su uspeli da naprave još čudnije, jezivije ali nekim draže likove od onih koje je Capcom smislio.
Detaljnije
Capcom se vratio korenima horora Resident Evil-a sa Village-om koji donosi tipičan razvoj onoga što možemo očekivati od licence i verujte nam da ćete poželeti još.
Detaljnije
Kako bi napravili veliku promociju novog Battlegrounds peča, gde su nam se pridružili Quilboari, Blizzard je odlučio da organizuje Battlegrounds Brawl turnir na kojem će se 16 takmičara boriti za nagradni fond od $100,000. 
Detaljnije
Ko je postigao uspeh u svetu video igara, čiji lik mrzimo a koga volimo? Da li je neko od njih zažalio što je odbio ili pristao da pozajmi glas nekom od najpoznatijih likova iz sveta video igara?
Detaljnije
Ove godine su programeri igara iz 50 zemalja poslali preko 250 igara. Žiri takmičenja je nakon testiranja svake od njih odlučio da odabere 60 finalista koji će se predstaviti široj publici na Steamu od 13. do 14. maja tokom specijalnog festivala Indie Celebration. 
Detaljnije
05.05.2021.
Dok polako pripremamo našu recenziju, hajde da vidimo kakve su ocene dali neki drugi portali.
Detaljnije
Mali korak za nas, ali veliki kada je u pitanju FIFA 21.
Detaljnije
Ukoliko volite superheroje, a niste pogledali Umbrella Academy - preporuka! Ukoliko niste ljubitelj superheroja, a niste pogledali Umbrella Academy - preporuka! Zbog čega je ova serija toliko drugačija od ostalih?
Detaljnije
Dugoiščekivani League of Legends anime, Arcane, koji je najavljen još krajem 2019. godine je konačno dobio datum izlaska!
Detaljnije
Jedno vrhunsko relaksirajuće iskustvo!
Detaljnije
Sony i Discord rade na integraciji Discord-a u  PlayStation mrežu. Da, nakon pregovora sa Microsofto-om, Discord je napravio neku vrstu dogovora sa kompanijom Sony.
Detaljnije
Da li ste znali da Sony dobija bonuse ukoliko dosta PlayStation igrača potroši novac negde drugde?
Detaljnije
Pokloni su privukli mnogo novih korisnika ali na žalost, oni nisu ništa dodatno kupovali.
Detaljnije