Blog

Nintendo Switch ponuda stalno raste, a kraj godine je svakako period kada očekujemo još hitova ovog giganta video igara.
Detaljnije
Milijarde kopija, još više milijardi zarade, likovi koje obožavamo i igre koje su promenile istoriju gejminga, evo nekih od najbitnijih Nintendo franšiza koje morate odigrati.
Detaljnije
EA patentira tehnologiju koja bi potencijalno mogla dozvoliti likovima u igrici da komuniciraju u igri koristeći glas sopstvenog igrača.
Detaljnije
29.11.2023.
Praviti spisak najboljih a biti objektivan je nekada jako teško jer svi mi imamo neke svoje favorite, od Super Maria do 
Detaljnije
Društvene  igre možete igrati sami, ali je uvek interesantnije porodično ili sa prijateljima.
Detaljnije
Čini se da će 2024. biti malo oskudna sa novim izdanjima video igara, ali 7. decembra bi se sve to moglo promeniti, jer će to biti jedna od najvećih noći u svetu video igara.
Detaljnije
Društvene igre ponovo ulaze u modu! Čini se da smo se malo umorili od igranja na računaru i sami u svoja četiri zida. Ukoliko razmišljate o tome koje su najbolje igre za društvo od 4 osobe, pripremili smo Vam spisak najboljih.
Detaljnije
Ja uvek preporučujem da dete uvedete u svet video igara porodično! Igrajte igre koje će vas opustiti, nasmejati i približiti jede drugima. Razgovarajte sa decom o tome šta igraju i saznajte šta je to što ih privlači određenoj igri.
Detaljnije
Da li ste zavisni od gejminga? Odgovorite na ovih devet pitanja i biće vam jasnije gde ste vi tu.
Detaljnije
Budimo iskreni, Diablo IV nije bio tako dobar koliko su se mnogi igrači nadali. Iako su nas ukupna premisa i atmosfera veoma uvukli, skaliranje nivoa, beskrajno grindanje i nedostatak mnogih funkcija su učinili to da mnogi ljudi odustanu od igre pre vremena. Samim tim novi sadržaj je bio neophodan.
Detaljnije
Igre mogu biti loše, dobre i odlične, ali samo one najbolje završe na spisku nominacija za Game Award!
Detaljnije
Call of Duty: Modern Warfare 3 pokazuje kako tradicija može (i treba) da se prekine u nekim slučajevima.
Detaljnije
U najnovijem izdanju Indie World, koje je juče strimovano uživo, Nintendo je predstavio uzbudljivu liniju indie igara koje će stići na Nintendo Switch 2023. godine i kasnije
Detaljnije
Čitovi, varalice, prečice ili kako Vam po volji, GTA ih ima na pretek!
Detaljnije
Kupovina poklona nikada nije bila laka, i zbog toga smo rešili da pokušamo da vam pomognemo pri izboru za čini nam se, najzahtevniju grupu - tinejdžere!
Detaljnije
Wes Ball će režirati novi Zelda film.
Detaljnije
FC24 oduševljava igrače širom sveta, a mi smo zamolili eksperta za gejming fudbal da nam da par saveta za bolje igranje ove igre.
Detaljnije
Najnovija vest je da je Microsoft spreman da osnaži programere igara sa funkcijama vođenim veštačkom inteligencijom kroz svoje najnovije partnerstvo, što predstavlja značajan razvoj za Xbox.
Detaljnije
Funko Pop figurice postale su pravi hit među kolekcionarima i ljubiteljima pop kulture širom sveta poslednjih godina dok Manga, japanski strip, ima bogatu istoriju koja seže unazad decenijama
Detaljnije