Blog

 

Blog

Predsednik CD Projekt Red Adam Kiciński je vest o kašnjenju DLC za Cyberpunk 2077 izneo tokom razgovora o rezultatima kompanije u Q3 2020.  
Detaljnije
I dok je Microsoft pričao kako je Ybox Series X najmoćnija konzola na svetu, u prvim testovima ih je PS5 demantovao. I sada pokušavaju da pronađu krivca, ili krivce...
Detaljnije
Ubisoft je objavio da će Watch Dogs: Legion Online mode biti pomeren na početak 2021 kako bi tim imao dovoljno vremena da se fokusira na ispravku tehničkih problema koje igrači imaju od kako je igra lansirana.
Detaljnije
Sony tvrdi da je PS5 imao do sada najbolju premijeru i prodaju ikada zabeleženu u kompaniji PlayStation, i potvrdio je da su trenutno sve količine u svetu prodate a da će pojedini regioni dobiti kove količine do kraja godine.
Detaljnije
Steel Dawn update za Fallout 76 se pojavio ranije nakon što je došlo do greške koja je omogućila  Xbox igračima da skinu update pre planiranog datuma.
Detaljnije
Square Enix beleži 7 milijardi gubitka nakon neočekivano loše prodaje i visokih troškova marketinga.
Detaljnije
Nintendo igrači je verovatno od početka frustrirao nedostatak opcije za transfer igara sa interne memorije na SD karticu. U situacijama kada ponestane memorije je jedina opcija bila brisanje i ponovno preuzimanje igre. Od Aprila to više nije problem, pošto je dodata opcija za laki transfer sadržaja u vidu igara i DLC-a iz...
Detaljnije
Bethesda je postala poznata po onome "Tresla se gora a rodio se miš". Kada je Cyberpunk 2077 u pitanju, plašimo se i da pomislimo da može biti loša igra jer nam sve vesti koje stižu govore da će biti... ludilo.
Detaljnije
Da li junaci igara idu u penziju? Pojedini svakako, i to uz pesmu.
Detaljnije
25.11.2020.
Stripovi su deo pop kulture i na osnovu stripova su napravljene neke fenomenalne igre. Pa zašto da malo ne pišemo i o stripovima.
Detaljnije
Nekada su u modi bili lekari, advokati i sportisti. Danas su youtuberi i gejmeri. I to nije ništa strašno ukoliko ih pravilno usmeravate.
Detaljnije
Najnovije proširenje WoW-a ima pet novih zona a najveća promena je smanjenje maksimalnog nivoa na 60.
Detaljnije
WD Legion ima problem sa automatskim snimanje koje jednostavno prestane da radi na novim XBOX konzolama Serije X i S i to je problem koji pravi dosta problema kompaniji Ubisoft.
Detaljnije
Rekord kada su u pitanju stare igre je bio $114,000 a sada je cifra skočila na  $156,000. Čuvajte svoje kopije jer nikada ne znate koliko će vredeti.
Detaljnije
Znamo da kod nas postoji dosta mladih talenata kada je u pitanju Youtube. Ukoliko želite da testirate najnovije igre, proverite kako rade najnovije slušalice ili čak uradite i uporednu recenziju nekih proizvoda - Games je tu da vam pomogne!
Detaljnije
Od danas je ova igra u radnjama a mi vam donosimo recenziju koju je ekskluzivno za nas uradio Nikola Jovanović "Nick" koji ovu igru igra već par nedelja.
Detaljnije
Danas će 2K emitovati uvodni 2KFest, 24-časovni globalni događaj uživo koji okuplja najbolje kada je u pitanju muzika, košarka, igre i kultura a u čast sledeće generacije NBA 2K21.
Detaljnije
Nova generacija konzola samo sto je izašla a već se suočava sa ozbiljnim problemom, nedostatkom novih igara koje su veliki (ako ne i najveći) adut dva glavna proizvodjača kućnih konzola.
Detaljnije
Nik je na svom EmuGlx kanalu prvi u Srbiji raspakovao konzole sledeće generacije!
Detaljnije
Budite strpljivi je najbolji savet.
Detaljnije
string(0) ""
string(0) ""