Blog

Sony nagoveštava nekakvu najavu igre God of War, pošto je ova ogromna instalacija primećena u Londonu.
Detaljnije
Mnoštvo najava, odlaganje Star Wars Jedi: Survivor, James Gunn i Peter Sanfran su zvanično predstavili svoje planove za prvu fazu novog DCU-a, dok je Halo Infinite programer 343 Industries navodno odbacio Slipspace motor u korist Unreal Engine. I to nije sve!
Detaljnije
Po najnovijim izveštajima, Sony smanjuje proizvodnju PS VR2 za 50% jer nisu zadovoljni unapred poručenim količinama.
Detaljnije
Ovo je jedna odiseja koju nikako ne bi trebalo da propustite ukoliko volite One Piece.
Detaljnije
Različite ideje is Wizarding World-a su se jednog dana našle na kafi, popričale po koju i evoluirale u Hogwarts Cafe.
Detaljnije
Iako na eSport gledamo kao na sport budućnosti, valjano je osvrnuti se na njegovu bogatu istoriju i setiti se svih tih nezaboravnih momenata
Detaljnije
Hajde da probamo da zabeležimo najbitnije vesti ove nedelje po danima.
Detaljnije
Iako se tek upisao u srednju školu, Darxcio je 26. januara uspeo da dostigne rank 1 u Valorantu.
Detaljnije
Tim Flow, koji se takmiči u drugoj diviziji SEA DPC lige, optužen je za varanje u meču protiv još jedne div 2 ekipe, SPAWN, tokom Lunar New Year 2023 turnira. Pogledajte klip i presudite sami! Flow je uspeo da uzme pobedu na prvoj mapi, ali je imao prilično loš početak na drugoj, sve do 12. minuta, kada su se dogodili neki prilično sumnjivi plejevi. Timbersaw iz protivničke ekipe se našao u nezgodnoj situaciji, gde je pokušao da pobegne od Batridera, koga je igrao midlejner Flow ekipe. Čak i uz pomoć Miraninog ultija, Timber nije uspeo da se izvuče – Batrider ga je pronašao i pratio u stopu, bez i jednog invis detection itema. U drugom klipu, Batrider je pronašao protivničku Nagu koja se prethodno sakrila u šumi, čak i sa promašenim scanom njegove ekipe. Iako ovi plejevi na prvi pogled deluju prilično impresivno, teško je ne posumnjati da je Batrider varao. Ovim sumnjama u prilog idu ranije optužbe koje su bile upućene četvorici igrača iz Flow ekipe, dok su nastupali za tim Summit Gaming. Šta vi mislite, da li je tim Flow varao?   Više eSport vesti na www.rur.rs
Detaljnije
Prvi ovogodišnji Xbox & Bethesda Developer_Direct event je doneo fanovima pogled na četiri predstojeća naslova, kao i jedno izdanje iznenađenja koje je sada dostupno.
Detaljnije
Ovo nije standardna igra već igra o kojoj ćete razmišljati čak i kada je ne igrate. I dodatni bonus, sve je prevedeno na srpski.
Detaljnije
Blizzard traži način kako da igrači u Kini igraju njihove igre, ali za sada je ključ u bravi.
Detaljnije
Among Us VR će verovatno uspeti ne samo zbog ekstremne popularnosti originalne igre, već i zbog porasta broja slušalica za virtuelnu stvarnost među prosečnim igračima.
Detaljnije
Nintendo Switch Online nudi besplatnu trobnu igre i tako daje igračima mogućnost da odigraju UNO besplatno i da zarade Platinum Poene.
Detaljnije
Rockstar Gamesje dao izjavu o trenutnoj eksploataciji koja muči PC verziju GTA Online, ali i dalje postoji razlog za zabrinutost.
Detaljnije
Tekst prenet sa www.SvetKompjutera.
Detaljnije
Kako živimo u eri TV i striming serija, sve više ponestaje originalnih ideja. Tvorci ovakvog sadržaja su pronašli rešenje i okrenuli se adaptacijama video igara. Prvo su krenuli animirane adaptacije (LOL Arcane ,Cyberpunk edgerunners .. ) a sada su na red došle i igrane.
Detaljnije
STRAY je difinitivno najbolja li nije jedina igra iz 2022. godine u kojoj smo mogli da igramo glavnu ulogu neke životinje.
Detaljnije
Sa 4.137 asistencija u pobedi protiv KT Rolstera, Faker je oborio još jedan rekord u svojoj profesionalnoj League of Legends karijeri.
Detaljnije