Blog

Ryozo Tsujimoto je rekao da kompanija nema izbora osim da pokrene novu originalnu seriju igara.
Detaljnije
Zahvaljujući novom DLC-u za Animal Crossing: New Horizons, jedan igrač je iskoristio pregradne zidove da bi ponovo napravio jedan od setova iz filma o Indijani Džonsu.
Detaljnije
Neki bi rekli... Koketira kao buduća mlada.
Detaljnije
U novom Valorant Ask blogu, Riot je razgovarao o mogućnosti razvoja replay sistema, pick/ban sistemu za mape, giftovanju itema, i još mnogo toga.
Detaljnije
Disney ima toliko predivnih likova, i svi su divni na svoj način. Ipak, Mala sirena je jedan od omiljenih ženskih likova. Pa i kada su karte u pitanju.
Detaljnije
Build ovog čoveka koji nas konstantno iznenađuje je osnovni ali iznenađujuće efikasan zbog svoje mešavine inteligencije i spretnosti.
Detaljnije
Prošle nedelje smo izgubili još jednog velikog umetnika. Filmovi i muzika koje je ostavio iza sebe će nas uvek podsećati na genijalnost ovog kompozitora.
Detaljnije
Paklopagos je interesantna igra, koju doduše ne preporučujemo da igra sa manje od 5-6 igrača iako na kutiji piše da je minimum troje.
Detaljnije
Kada odvojimo otkazane i pomerene igre, kao i hitove o kojima smo pisali, kako izgleda lista novih naslova u 2022?
Detaljnije
Bloodborne univerzum se proširuje, ovog puta kroz novu ograničenu seriju iz Titan Comics-a.
Detaljnije
Ukoliko ste voljni da kopate malo dublje, još uvek postoji čitava gomila igara zbog kojih vredi biti uzbuđen ovog leta.
Detaljnije
Od početka pandemije datumi izlaska video igara postali su sve manje i manje sigurni. Ako je prvih nekoliko meseci ove godine bilo kakav pokazatelj, česta kašnjenja su trend koji će se nastaviti i u 2022.
Detaljnije
Na veliko iznenađenje čitave Dota 2 zajednice, EG je završio učešće na Stokholm Majoru sa samo dve pobede. Pored ruskog sastava Mind Games, koji je vrlo rano diskvalifikovan sa turnira, zli geniji su jedina ekipa koja je eliminisana u grupnoj fazi turnira. Tužna vremena za severnoamerički region.
Detaljnije
Sony je službeno objavio delimični spisak igara koje će biti dostupne u sklopu proširene PlayStation Plus pretplate.  
Detaljnije
Nintendo je objavio svoje rezultate za prethodnu finansijsku godinu i moramo proznati da bilo je nekih iznenađenja. Konkretno, Pokemon Legends: Arceus je uspeo da proda više od 12 miliona jedinica za samo tri meseca.
Detaljnije
Malo da se opustite!
Detaljnije
Dixit je jedna najpopularnijih društvenih igara na svetu, a sada to u zvaničeno ima istaknuto na kutiji.
Detaljnije