Blog

Najnoviji model SteelSeries slušalica je u radnjama a mi vam prenosimo recenziju koju je uradila Danica Manojlović na svom blogu Indijanka Danka. Uz recenziju, dobijate i 15% promo popusta za kupovinu u našem online shopu do 06.08.2021.
Detaljnije
 Izvršni direktor Bobi Kotik je priznao da kompanija definitivno nije zauzela pravilan pristup.
Detaljnije
343 Industries je strimovao i prikazao ono što nas čeka u Halo Infinite tehničkom pregledu koji će Halo Insiders igrati ovog vikenda.
Detaljnije
Animal Crossing: New Horizons će dobiti novi besplatni sadržaj do kraja ove godine. Vest je juče objavio službeni Nintendo UK Twitter nalog putem tweet-a.
Detaljnije
Najnoviji deo čuvene franšize, Mortal Kombat 11, je zvanično postao najuspešniji Mortal Kombat ikada, pošto je juče izašla informacija koja potvrđuje da je do sada prodato preko 12 miliona kopija.
Detaljnije
Televizori se svake godine unapređuju a velika sportska takmičenja uvek povećaju prodaju istih. Ove godine je primetna ponuda gejming televizora, i ukoliko ste sebe častili jednim, pravo je vreme da proverite i koje nove igre uskoro očekujemo u prodaji, a koje će savršeno raditi sa vašim novim TV uređajem. Preorder opcije se uvek isplate!
Detaljnije
Studio Foxy Voxel i njihova survival strategija Going Medieval koja je postala dostupna kroz Steam Early Access postaje hit.
Detaljnije
Ukoliko ste ikada imali želju da predstavljate našu zemlju na internacionalnoj sceni, sada imate priliku tako nešto i da uradite! Ukoliko igrate Counter-Strike: Global Offensive i poznajete još četiri drugara koja isto vole da se takmiče, SESE vas poziva da se prijavite na drugi kvalifikacioni turnir za IeSF Svetski šampionat, koji će se održati već 7. avgusta!
Detaljnije
Kalifornija tuži Activision Blizzard zbog navodnog uznemiravanja, a Bungie daje izjave o situaciji kod njih. Da li nam preti neki novi me too pokret i u svetu gejminga? 
Detaljnije
Ako ste mislili da je prelazak na novi pokretački endžin iza najnovijeg PES ostvarenja jedina promena u čuvenom serijalu, varate se. Velike promene su na vidiku za fanove popularne fudbalske simulacije.
Detaljnije
Donosimo Vam najnoviju recenziju koju je Nick uradio za IGN Adria, a u pitanju je fenomenalna Zelda i The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
Detaljnije
Na Esports Samitu u Bukureštu Rumunija je donela pravnu odredbu da će sportski zakon do kraja godine biti izmenjen, i da će esports zvanično biti priznat kao tradicionalni sport.
Detaljnije
Verovali ili ne, čak i digitalne kopije mogu da se rasprodaju. Final Fantasy XIV je jedan od dobrih primera.
Detaljnije
Kao deo potpuno digitalne Game Developers Conference, 2021. godine, dodela nagrada Game Developers Choice Awards i Independent Game Festival Awards bile su održane na platformi Twitch.
Detaljnije
Catan (Katan) – potpuni vodič za jednu od najpopularnijih društvenih igara u 2021. godini
Detaljnije
Rockstar je rešio da zavede red gašenjem klasičnih GTA modova, uključujući i one starije od 15 godina.
Detaljnije
Ukoliko volite da plivate, ali ronjenje volite samo na monitoru, ovo su idealne igre koje se igraju "pod vodom".
Detaljnije
Za desetak dana počinju Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine... Gledam u kalendar, vidim 2021. je ipak, ali nije da je neka velika razlika. Kako stvari stoje u Japanu ovih dana, izgleda da ćemo ipak imati Olimpijadu bez publike jer vanredno stanje zbog novog soja virusa stupa na snagu tamo - dok kod nas naravno traje letnje veselje i bleja, kao da pandemije nikad nije ni bilo.
Detaljnije