Blog

Blog

PlayStation blog postaje vrlo aktivan. A evo i najnovije vesti.
Detaljnije
Fortnite ne bi bio to što jeste da nam redovno ne priređuje iznenađenjima sa ubacivanjem omiljenih likova i najnovije dodatke. Ovaj najnoviji nije mnogima omiljen ali je definitivno legenda. Ružan, opasan i ljigav. Xenomorph dolazi sa svojima da prodrma ostrvo.
Detaljnije
Akcija Postani Games Youtuber je kod vas izazvala dosta interesovanja i primili smo dosta prijava. Zbog toga smo rešili da je produžimo ali uz par napomena i instrukcija.
Detaljnije
Kažu da nevolja nikada ne dolazi sama a ima i ona o tome kako je potrebno vreme da bi se uverili u kvalitet nekog proizvoda, ili igre. Jedna od takvih je Journey to the Savage Planet.
Detaljnije
Novi mod donosi sve ono o čemu ste razmišljali i poželeli.
Detaljnije
Problematični RPG menja studio i nada se završetku. 
Detaljnije
22.02.2021.
Bandai Namco je objavio kratku najavu predstojećeg DLC-a za Tekken 7, u kojem će u igruubaciti novog ženskog borca. Na iznenađenje svih, poljska premijerka deliće neke osobine sa Ciri.
Detaljnije
IGN Adria je danas objavio interesantan tekst koji nam još jednom pokazuje da ne treba verovati svemu što se nađe na društvenim mrežama već jeneophodno da ponekada i sami istražimo i pronađemo istinu.
Detaljnije
I dalje sumnjate u gejming i njegovu popularnost? Možda vas Mohamed bin Salman uvedi u suprotno.
Detaljnije
Još od 2019. godine nismo imali ovako veliki Nintendo Direct showcase, upravo zbog toga očekivali smo puno, a dobili smo... pa dosta novih trejlera. Nažalost, ipak nismo videli stvarno velike igre i vesti kojima smo se nadali. Sada ćemo pogledati najbitnije Nintendove vesti i najave prikazane na ovom showcase eventu.
Detaljnije
Epic Games se već neko vreme igra sa raznim oblicima zabave u Fortnite igri. Sada imamo nešto sasvim novo!
Detaljnije
U tužbi se navodi da je ponašanje Sony-a nezakonito, obmanjujuće, prevarantsko i nepravedano.
Detaljnije
Biće ovo prvi pravi veliki Nintendo Direct nakon onoga 4. septembra, 2019. Da li ste spremni?
Detaljnije
Svaka novina na tržištu kvalitetnih ali i pomalo dosadnih gejming periferija je dobrodošla. Čini se da je ove godine osnovno da je bela boja u trendu.
Detaljnije
Jedina mala stvar ovde ste vi.
Detaljnije
Evo ga - novi i sjajni, Yupitergrad za PlayStation VR krajem meseca a PC igrači će sačekati 12. Mart. ! Svaki vlasnik te platforme može započeti svoju kosmičku avanturu 25. februara, zato se spremite drugovi! Takođe ćete 12. marta moći da nabavite fizičko izdanje igre od Perp Gamesa. Zar se to nije ostvario narodni san? Kladimo se da već osećate žurbu!
Detaljnije
Valorant-ov najnoviji 2,03 patch ima nameru da se igra sa vašom mrežom.
Detaljnije
string(0) ""
string(0) ""