PCG Tekken 8 - Collectors Edition
PCG Tekken 8 - Collectors Edition
PCG Tekken 8 - Collectors Edition
PCG Tekken 8 - Collectors Edition
PCG Tekken 8 - Collectors Edition
PCG Tekken 8 - Collectors Edition
PC

PCG Tekken 8 - Collectors Edition

12
Šifra artikla: PC02354
Barkod: 3391892028560

Doživi sledeće poglavlje u video igrici sa najdužim storyline-om! Sa čak 32. borca i majstora u potpuno novom 'Heat' sistemu slomćeš sve svoje protivnike! Uživaj u grafici visoke vernosti, razvijenoj za novu generaciju hardvera, koja će bolje da dočara svaki udarac i agresivne poteze.

Collectors Edition obuhvata: 

 • Premium Collectors Edition Pakovanje 
 • Specijalni Face-Off Steelbook
 • Corporation stikeri
 • Burning Chain Metal Plate
 • Ekskluzivna Jin figura (Nije elektrifikovana)
 • 8 x koleckionarskih kartica
 • Leroy Smith metalni prsten sa somotnom torbicom 
 • Arcade Token (5cm)
 • Paul Phoenix Avatar kostim
 • Kostim za borce: Gold Suit Pack (32 Costumes)
 • Avatar Skin KinJin
 • Season pass za borce u trajanju od godinu dana (4 dodatna borca)
 • Avatar kostimi: Classic Tekken T-shirt Set (32 dizajna)
 • Avatar Skins: Kazuya Mishima, Jin Kazama i Jun Kazama
 • Nova
  32.999,00 RSD
  31.349 ,00 RSD
32.999,00 RSD
31.349,00 RSD
31.349,00 RSD
Ušteda: 1.650,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Datum izlaska: 26.01.2024
Sačuvajte u listi želja

Borac nove generacije
Izaberi jednog od 32 boraca u Tekken 8 gde su stari i novi likovi prikazani sa više uverljivih detalja. Spisak uključuje ikone borbe poput Paul Phoenix, King, Marshall Law i Nina Williams, kao i povratak Raven-a sa kojim smo se poslednji put susreli u Tekken 6 pre 15 godina! Jun Kazama se vraća priči prvi put posle 25 godina od poslednjeg pojavljivanja u Tekken 2, a Tekken 8 će nas upoznati i sa novim Azucena perunacem! Igrači će moći da izazovu svoje protivnike u 16 faza borbe uz intenzivno uništavanje i interaktivnost scenskih elemenata.

Nova igra, novo rivalstvo
TEKKEN 8 nastavlja tragičnu sagu o krvnim lozama Mishima i Kazama i svim mečevima između oca i sina koji potresaju svet. U ovom najnovijem poglavlju, Jin Kazama će pokušati da prkosi svojoj sudbini dok se suočava sa svojim ocem Kazuyom Mishima koji izaziva rat i razaranja širom sveta. Pored glavne priče, odvojene epizode ​​likova pružaju bolji uvid u pojedinačne priče svakog aktera.

Uzbudljiva nova igra
TEKKEN 8 će imati uzbudljivu novu igru fokusiranu na agresivne taktike. Zadržavajući TEKKEN-ov jedinstveni identitet borbene igre, igra će pružiti i igračima i gledaocima najuzbudljivije iskustvo do sada. Najnoviji mehanika u Tekken serijalu je ”Heat System“ koja daje igračima mogućnost da iskoriste agresivnost kao taktiku i inkorporiraju ofanzivu napada na njihov stil igre, sa posebnim pokretima i sposobnostima zasnovanim na jedinstvenosti svakog lika. Osnovne stvari kao što su „Rage Arts“ i prepoznatljivi potezi i kombinacije serije vraćaju se u TEKKEN 8. 

Arcade Quest
U novom režimu za jednog igrača „Arcade Quest“, igrači mogu da kreiraju sopstveni avatar i pobeđuju svoje rivale u raznim arkadama. Ovaj režim služi kao uvod u igru TEKKEN 8, omogućavajući igračima da steknu osnovno znanje, nauče praktične tehnike i uživaju u jedinstvenoj priči i bitkama koje se razlikuju od redovnih. Kako protagonista raste i suočava se sa sve jačim protivnicima, rasteš i ti! Otključaj stavke prilagođavanja i za likove koji se mogu igrati i za avatare dok napreduješ kroz priču.

Personalizacija
Personalizacija avatara je novi element uveden u TEKKEN 8. Avatari se mogu prilagoditi i koristiti u režimima kao što je Arcade Quest. Personalizacija nudi široki spektar prilagođavanja likova, avatara, HUD elemenata i muzike – igrači mogu da prilagode svoje iskustvo ličnim preferencijama sa još više slobode nego ikada ranije. Oblasti personalizacije: celo telo, glava, naočare, gornji deo tela i donji deo tela, cipele i još mnogo toga! Opcija menjanja boje svakog dela zajedno sa veličinom i položajem dodataka. 

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Bandai Namco
Tip proizvoda: PC
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PC igre
Vrsta Nova
Izdavač Bandai Namco
Pegi Rating 12
Platforma PC
Žanr Borilačka
Datum izlaska26.01.2024
PCG Tekken 8 - Collectors Edition
PC igre
PCG Tekken 8 - Collectors Edition
32.999,00 RSD
Nova:
31.349 ,00 RSD