XBOX Series X Tekken 8 - Collectors Edition
XBOX Series X Tekken 8 - Collectors Edition
XBOX Series X Tekken 8 - Collectors Edition
XBOX Series X Tekken 8 - Collectors Edition
XBOX Series X Tekken 8 - Collectors Edition
XBOX Series X Tekken 8 - Collectors Edition
XBOX Series X

XBOX Series X Tekken 8 - Collectors Edition

12
Šifra artikla: XBO1019
Barkod: 3391892028591

Doživi sledeće poglavlje u video igrici sa najdužim storyline-om! Sa čak 32. borca i majstora u potpuno novom 'Heat' sistemu slomćeš sve svoje protivnike! Uživaj u grafici visoke vernosti, razvijenoj za novu generaciju hardvera, koja će bolje da dočara svaki udarac i agresivne poteze.

 

Collectors Edition obuhvata: 

  • Premium Collectors Edition Pakovanje 
  • Specijalni Face-Off Steelbook
  • Corporation stikeri
  • Burning Chain Metal Plate
  • Ekskluzivna Jin figura (Nije elektrifikovana)
  • 8 x koleckionarskih kartica
  • Leroy Smith metalni prsten sa somotnom torbicom 
  • Arcade Token (5cm)
  • Paul Phoenix Avatar kostim
  • Kostim za borce: Gold Suit Pack (32 Costumes)
  • Avatar Skin KinJin
  • Season pass za borce u trajanju od godinu dana (4 dodatna borca)
  • Avatar kostimi: Classic Tekken T-shirt Set (32 dizajna)
  • Avatar Skins: Kazuya Mishima, Jin Kazama i Jun Kazama
  • Nova
    33.999 ,00 RSD
Datum izlaska: 26.01.2024
Sačuvajte u listi želja

Borac nove generacije
Izaberi jednog od 32 boraca u Tekken 8 gde su stari i novi likovi prikazani sa više uverljivih detalja. Spisak uključuje ikone borbe poput Paul Phoenix, King, Marshall Law i Nina Williams, kao i povratak Raven-a sa kojim smo se poslednji put susreli u Tekken 6 pre 15 godina! Jun Kazama se vraća priči prvi put posle 25 godina od poslednjeg pojavljivanja u Tekken 2, a Tekken 8 će nas upoznati i sa novim Azucena perunacem! Igrači će moći da izazovu svoje protivnike u 16 faza borbe uz intenzivno uništavanje i interaktivnost scenskih elemenata.

Nova igra, novo rivalstvo
TEKKEN 8 nastavlja tragičnu sagu o krvnim lozama Mishima i Kazama i svim mečevima između oca i sina koji potresaju svet. U ovom najnovijem poglavlju, Jin Kazama će pokušati da prkosi svojoj sudbini dok se suočava sa svojim ocem Kazuyom Mishima koji izaziva rat i razaranja širom sveta. Pored glavne priče, odvojene epizode ​​likova pružaju bolji uvid u pojedinačne priče svakog aktera.

Uzbudljiva nova igra
TEKKEN 8 će imati uzbudljivu novu igru fokusiranu na agresivne taktike. Zadržavajući TEKKEN-ov jedinstveni identitet borbene igre, igra će pružiti i igračima i gledaocima najuzbudljivije iskustvo do sada. Najnoviji mehanika u Tekken serijalu je ”Heat System“ koja daje igračima mogućnost da iskoriste agresivnost kao taktiku i inkorporiraju ofanzivu napada na njihov stil igre, sa posebnim pokretima i sposobnostima zasnovanim na jedinstvenosti svakog lika. Osnovne stvari kao što su „Rage Arts“ i prepoznatljivi potezi i kombinacije serije vraćaju se u TEKKEN 8. 

Arcade Quest
U novom režimu za jednog igrača „Arcade Quest“, igrači mogu da kreiraju sopstveni avatar i pobeđuju svoje rivale u raznim arkadama. Ovaj režim služi kao uvod u igru TEKKEN 8, omogućavajući igračima da steknu osnovno znanje, nauče praktične tehnike i uživaju u jedinstvenoj priči i bitkama koje se razlikuju od redovnih. Kako protagonista raste i suočava se sa sve jačim protivnicima, rasteš i ti! Otključaj stavke prilagođavanja i za likove koji se mogu igrati i za avatare dok napreduješ kroz priču.

Personalizacija
Personalizacija avatara je novi element uveden u TEKKEN 8. Avatari se mogu prilagoditi i koristiti u režimima kao što je Arcade Quest. Personalizacija nudi široki spektar prilagođavanja likova, avatara, HUD elemenata i muzike – igrači mogu da prilagode svoje iskustvo ličnim preferencijama sa još više slobode nego ikada ranije. Oblasti personalizacije: celo telo, glava, naočare, gornji deo tela i donji deo tela, cipele i još mnogo toga! Opcija menjanja boje svakog dela zajedno sa veličinom i položajem dodataka. 

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Bandai Namco
Tip proizvoda: XBOX
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija XBOX Series X Igre
Vrsta Nova
Izdavač Bandai Namco
Pegi Rating 12
Platforma XBOX Series X
Žanr Borilačka
Datum izlaska26.01.2024