Društvena igra Detective Club
Društvena igra Detective Club
Društvena igra Detective Club
Društvena igra Detective Club

Društvena igra Detective Club

Šifra artikla: BG212
Barkod: 3770000282511
  • Broj igrača: 3-12
  • Trajanje igre: 45 minuta
  • Uzrast: 8+
  • Lokalizovana na srpski jezik
  • Nova
    3.999 ,00 RSD
Sačuvajte u listi želja

Detective Club je veoma slična igri Dixit i Spyfall, tako da ukoliko voliš društvene igre tog tipa, onda nema greške. Ovo je igra asocijacije i skrivenih uloga. Osim interesantne i zabavne mehanike igre, tu je i fantastičan dizajn komponenata u kompaktnoj limenoj kutiji. Kutija će se odlično uklopiti na tvoju policu omiljenih i često igranih društvenih igara. Nema gužvanja i lomljenja.

Igra koristi velike karte koje imaju apstraktne i zanimljive ilustracije, nalik kartama u Dixit-u. Karte ćeš koristiti kao alat u davanju asocijacija. U svakoj rundi, jedan od igrača će predstavljati "Zaverenika", koji će na slepo morati da pogodi zadatu asocijaciju na početku runde. Zaverenik će morati da se koristi dedukcijom i dobrim čitanjem ostalih igrača, kako bi se neopaženo provukao kroz rundu i osvojio poene. Budi spreman na malo laganja i obmane, jer ćeš na kraju svake runde morati da opravdaš svoje odigrane karte tokom runde.

Još jedna prednost je da kartice iz Dixita i Detective Cluba možeš kombinovati i mešati, tako da obe igre dobijaju dodatno na sadržaju. Takođe Detective Club sadrži duplo više karata u odnosu na osnovno izdanje Dixita, pa je odnos cene i kvaliteta definitivno na strani novog hita!

Vrsta proizvoda: Board Game
Proizvođač: IGAMES
Tip proizvoda: Društvena igra
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Pridemage Games
Adresa: Josifa Runjanina 3, Novi Sad
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Društvene igre
Vrsta Nova
Broj igrača 4-8 Igrača
Ekspanzija Ne
Igre na Srpskom jeziku
Proizvođač Blackrock Games
Tip društvene igre Porodična
Uzrast 8+
Vreme trajanje igre od 30 min do 60 min

Slični proizvodi