Društvena igra Filds of Arle
Društvena igra Filds of Arle
Društvena igra Filds of Arle
Društvena igra Filds of Arle
Društvena igra Filds of Arle
Društvena igra Filds of Arle
Društvena igra Filds of Arle
Društvena igra Filds of Arle

Društvena igra Filds of Arle

Šifra artikla: BG1075
Barkod: 681706714905

Društvena igra Fields of Arle

  • Broj igrača: 1-2
  • Trajanje igre: 60–120 min
  • Uzrast: 13+
  • Igra je na Engleskom jeziku
  • Nova
    7.999 ,00 RSD
0,00 RSD
7.999,00 RSD
7.999,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

U društvenoj igri Fields of Arle ti kao igrač živiš kao farmer u malom i mirnom gradu Arle u Istočnoj Friziji. Lan koji raste na zemlji oko sela čini ga profitabilnim mestom za rad i život. Fields of Arle vodi te kroz četiri i po godine ovog perioda prosperiteta, sa različitim mogućnostima koje se otvaraju kako se menja godišnje doba. Obradi zemlju da bi iskoristio potražnju za lanom, ili pronađi druge načine da iskoristiš prosperitet malog grada. U igri imate više strateških opcija:

Radi na Zemlji
Bilo da se upuštaš u uzgoj lana ili koristiš druge oblasti ekspertize, uvek se pobrini da imaš zemlju za izgradnju svog sela. Izgradi nasipe da bi držao vode podalje i proširio svoja polja. Isuši močvare da bi prikupio treset, a zatim očisti zemlju za obradu. Napravi više polja za svoje stoku, zgrade ili buduće useve, nakon toga možeš odlučiti da li da držiš životinje ili da gajiš šumu za drvo. Možda bi želeo da se baviš uzgojem lana ili da diversifikuješ i isprobaš malo svega.

Alati Zanata
Na početku svake polugodišnje sezone, odabraćeš kako bi želeo da provedeš vreme radeći. Postoji mnogo načina da izgradiš svoje bogatstvo. Koristi prostor majstora da povećaš alate na raspolaganju, usredsredi se na trenera stoke da bi maksimalno iskoristio svoju stoku, ili izgradi svoj vozni park i otpremi robu. Praćenje svog napretka razlikuje se u zavisnosti od sezone. Možeš pomusti postojeću stoku ili se brinuti o gomili novorođenih životinja. Možeš žetvu lana u jesen i šišati ovce u proleće. Na kraju svake polugodišnje sezone, treba da pregledaš svoj napredak istovarujući svoja vozila i hraneći svoju porodicu i životinje, pa obrati pažnju na sezonu i daj sve od sebe da održiš farmu rastućom i sve nahraniš.

Putovanje i Prosperitet
Kada si napredovao u čišćenju polja i skladištenju robe, vreme je da svoje proizvode staviš na raspolaganje potencijalnim kupcima. Što više vozila imaš, više robe možeš otpremiti. Pošalji na prodaju da bi povećao svoj trgovački rejting i stekao bodove tokom četiri i po godine igre. Izgradi svoju farmu i svoja vozila i pusti svoju robu u svet da iskoristiš svako godišnje doba. Postoji mnogo puteva do uspeha u Fields of Arle, pa odaberi svoj put, radi zemlju i uživaj u prijateljskoj konkurenciji dok se trudiš da stvoriš svoje bogatstvo.

Vrsta proizvoda: Board Game
Proizvođač: Z-Man Games
Tip proizvoda: Društvena igra
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Coolplay d.o.o.
Adresa: Dr Nika Miljanića 18, Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Društvene igre
Vrsta Nova
Broj igrača 1-2 Igrača
Ekspanzija Ne
Igre na Engleskom jeziku
Proizvođač Z-Man Games
Tip društvene igre Strategija
Uzrast 13+
Vreme trajanje igre preko 60 min

Slični proizvodi

Društvena igra Filds of Arle
Društvene igre
Društvena igra Filds of Arle
Nova:
7.999 ,00 RSD