Društvena igra Abyss
Društvena igra Abyss
Društvena igra Abyss
Društvena igra Abyss
Društvena igra Abyss
Društvena igra Abyss

Društvena igra Abyss

Šifra artikla: BG316
Barkod: 3760267990892

Vodena bića caruju u dubinama okeana. Njihovo kraljevstvo, Abyss, poštuju svi saveznički narodi, zadovoljni da nađu zaštitu od strašnih neprijatelja. Uskoro će presto biti upražnjen.da li je ovo tvoj trenutak da preuzmeš sedište vlasti?

Istraži dubine da bi otkrio saveznike. Angažuj uticajne Lordove da najbolje kontrolišu glavne lokacije kraljevstva. Tvoj uspeh zavisi od sposobnosti da doneseš dobre izbore, majući na umu da novac podmazuje ratne mašine. Sastavi najbolju kombinaciju Lordova koji će te voditi do pobede.

  • Broj igrača: 2-4
  • Uzrast: 14+
  • Trajanje igre: 90 minuta
  • Nova
    5.999 ,00 RSD
Sačuvajte u listi želja

Abiss je igra razvoja, kombinacije i sakupljanja u kojoj igrači pokušavaju da preuzmu kontrolu nad strateškim lokacijama u podvodnom gradu. Da bi to postigli, igrači moraju da se razvijaju na tri nivoa: prvo tako što će sakupljati saveznike, a zatim ih koristiti da regrutuju gospodare ponora, koji će zatim odobriti pristup različitim delovima grada. Igrači dobijaju karte kroz neku vrstu nacrta, a gospodari ponora stečeni na tim kartama daju posebna ovlašćenja vlasniku kartice, ali kada jednom iskoristiš karte za dobijanje lokacije, ta struja se isključuje, tako da igrači moraju da odrede vreme svoje zemlje.
 

Vrsta proizvoda: Board Game
Proizvođač: Bombyx
Tip proizvoda: Društvena igra
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Coolplay d.o.o.
Adresa: Dr Nika Miljanića 18 , Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Društvene igre
Vrsta Nova
Broj igrača 2-4 Igrača
Ekspanzija Ne
Igre na Engleskom jeziku
Proizvođač Asmodee
Tip društvene igre Strategija
Uzrast 14+
Vreme trajanje igre preko 60 min

Slični proizvodi