Društvena igra My Gold Mine
Društvena igra My Gold Mine
Društvena igra My Gold Mine
Društvena igra My Gold Mine
Društvena igra My Gold Mine
Društvena igra My Gold Mine
Društvena igra My Gold Mine
Društvena igra My Gold Mine

Društvena igra My Gold Mine

Šifra artikla: BG930
Barkod: 5060282511484

Doživi uzbudljivu potragu za bogatstvom, kao i strategijom u zabavnoj igri My Gold Mine. Nađi se u super primamljivom svetu iskopavanja zlata dok se takmičiš sa prijateljima i porodicom kao igrači u misiji izgradnje rudarske operacije u pograničnom gradu.

  • Broj igrača: 2-6 min.
  • Trajanje igre: do 30min
  • Uzrast: 7+ 

 

  • Nova
    2.599 ,00 RSD
Sačuvajte u listi želja

U igri My Gold Mine, svaka odluka koju doneseš je važna. Moraš komandovati čitavim timom stručnih rudara, upravljati dragocenim teretom i resursima, dok koristiš pametne taktike za navigaciju kroz nepredvidive izazove rudnika. Dinamična igra osigurava da dve sesije nisu iste. Raspored rudnika se razvija sa svakim igranjem, predstavljajući nove prepreke i mogućnosti za osvajanje. Stvori saveze sa rivalskim vlasnicima rudnika, ali budite spremni da se ova partnerstva pogoršaju kako se konkurencija za resurse pojačava.

Sa skrivenim ciljevima koji vode tvoju strategiju, ova igra  dodaje dodatni sloj intrige i neizvesnosti. Nadogradi i proširi svoju rudarsku operaciju sa bogatstvom koje stekneš, napredujući od skromnog poduhvata do industrijskog carstva. Zapanjujuća umetnička dela igre i pedantno izrađene komponente, od figurica rudara do žetona resursa, stvaraju impresivno iskustvo koje te uvlači u zadivljujući svet zlatne groznice.

Savršen za igrače svih uzrasta i nivoa iskustva, Moj rudnik zlata kombinuje pristupačnu mehaniku sa strateškom dubinom. Bilo da organizuješ veče igre sa prijateljima ili tražiš zadivljujuće solo iskustvo, potraga za bogatstvom  obećava beskrajne sate zabave.

Vrsta proizvoda: Board Game
Proizvođač: Kosmos
Tip proizvoda: Društvena igra
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Coolplay d.o.o.
Adresa: Dr Nika Miljanića 18 , Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Društvene igre
Vrsta Nova
Broj igrača 2-6 Igrača
Igre na Engleskom jeziku
Proizvođač Kosmos
Tip društvene igre Party, Porodična
Uzrast 7+
Vreme trajanje igre do 30 min

Slični proizvodi