Playstation VR konzole | VR

po strani
Resetujte filtere
Platforma
Prikažite više
Promocije
Prikažite više
vr
Lista: Playstation VR konzole
0 proizvoda

Playstation VR Konzola: Vrata Virtuelne Stvarnosti

Playstation VR Konzola (PS VR) je revolucionarni način na koji transformiše doživljaj video igre. Sa impresivnom virtualnom stvarnošću, PS VR ti pruža nezaboravno igračko iskustvo koje te uvodi u svet igara kao nikada pre.

Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!

Revolucija gejminga uz virtuelnu realnost

Playstation VR konzola je impresivan uređaj koji omogućava igračima da zakorače u svet virtuelne stvarnosti. Sa visokom rezolucijom, realističnom grafikom, bogatim izborom igara i udobnim dizajnom, Playstation VR pruža nezaboravno iskustvo koje će te odvesti daleko iznad i izvan granica tradicionalnih video igara. Ako želiš da doživiš budućnost gejminga, Playstation VR je prava opcija za tebe. Otvori vrata virtuelne stvarnosti i istraži svet igara na sasvim nov način.

Igračka Virtualna Stvarnost

PS VR je dizajniran kako bi ti omogućio da zakoračiš u virtualni svet igara. Kroz visokokvalitetnu VR headset, možeš potpuno uroniti u igru. Imaćeš utisak kao da si unutar igre dok istražuješ fantastične svetove i vršiš interakciju sa likovima tako stvarajući nezaboravna iskustva koja se ne mogu doživeti na tradicionalnim konzolama.

Visoka Rezolucija i Realistična Grafika

Kvalitet slike je od suštinskog značaja u VR iskustvu, i PS VR to shvata ozbiljno. Sa visokom rezolucijom i realističnom grafikom, imaćete osećaj kao da si deo igre. Svaki detalj je pažljivo izrađen kako bi stvorio verodostojan svet. Sa visokokvalitetnim OLED ekranima, konzola pruža izvanredno oštru i realističnu grafiku. Svaki detalj okoline dolazi do izražaja, stvarajući iluziju stvarnog sveta pred tvojim očima.

Praćenje Pokreta i Kontrole

Playstation VR Konzola dolazi sa kamerom koja prati tvoje pokrete, omogućavajući ti da vršiš interakciju sa igrom koristeći gestove i pokrete tela. Takođe dolazi sa kontrolerima koji su dizajnirani za precizno upravljanje, omogućavajući ti da imaš potpunu kontrolu nad igrom. Imaćeš osećaj kao da zaista hodaš kroz virtuelni svet, kroz kontrolu pokreta i raznim načinima interakcije  postaješ deo VR sveta oko sebe.

Bogata Biblioteka Igrica

Playstation VR nudi impresivan izbor igara koje podržavaju virtualnu stvarnost. Bez obzira na vaše interesovanje, PS VR ima igru za vas. Od avantura, akcionih igara, do sportskih simulacija, izbor je zaista raznovrstan.

Socijalno Igračko Iskustvo

PlayStation®VR konzola ti omogućava da igraš sa prijateljima u virtuelnom svetu. Možeš zajedno sa prijeteljima istraživati, sarađivati ili se takmičiti. Imaćeš osećak kao da si fizički prisutan zajedno sa svojim prijateljima, bez obzira na udaljenost. Popularne igre poput Beat Saber, gde koristite svetlosne mačeve da se borite protiv ritmičkih nota. Resident Evil Village gde  VR podrška ove igre podiže stvari na potpuno novi nivo. Igra je puna atmosfere od početka do kraja i trebalo bi da bude više nego sposobna da uplaši čak i najiskusnijeg ljubitelja horor igara. Horizon Call of the Mountain, vodi te u zov planine gede ćeš moći da se penješ, koristiš luk i strelu i istražuješ ogromne planinske lance.

 

Playstation VR konzola je revolucionarni korak napred u svetu video igara. Sa impresivnom virtualnom stvarnošću, visokom rezolucijom, realističnom grafikom i bogatim izborom igara, PS VR pruža nezaboravno igračko iskustvo. Ako želiš da zakoračiš u budućnost igara, Playstation VR je pravi izbor za tebe. Uroni u virtuelni svet i doživi igre kao nikada pre.