Switch Ghostrunner
Switch Ghostrunner
Switch Ghostrunner
Switch Ghostrunner
Switch Ghostrunner
Switch Ghostrunner
Switch Ghostrunner
Switch Ghostrunner
Nintendo Switch

Switch Ghostrunner

18
Šifra artikla: NSW449
Barkod: 8023171045719

Akcioni platformer iz prvog lica
Cyberpunk okruženje
Svaki udarac je fatalan - kako za igrača, tako i za protivnike

  • Nova
    3.999 ,00 RSD
  • Korišćena
    1.999 ,00 RSD
Datum izlaska: 25.06.2021
Sačuvajte u listi želja

Ghostrunner je sajberpank akciona igra sa pogledom iz prvog lica, smeštena u daleku budućnost. Čovečanstvo je zadesila strašna katastrofa, a preostali preživeli su se okupili u Darma kuli, gde su godinama živeli u miru pod budnim okom sog vladara. Mir je prekinut kada je šačica nezadovoljnih podanika izvela puč, nasilno preuzimajući kontrolu nad kulom. Tom prilikom su se rešili i Ghostrunner-a, pripadnika elitne bezbednosne agencije - svih osim jednog.
Igrači preuzimaju ulogu Džeka, poslednjeg Ghostrunner-a, kojeg je od sigurne smrti spasila šačica pobunjenika protiv novog režima. Nakon udruživanja sa veštačkom inteligencijom zvanom Arhitekta, on kreće na put ka vrhu kule, gde će se suočiti sa Marom, predvodnicom puča.
Džek poseduje natprirodnu brzinu i snagu, što mu omogućava da trči brzo, skače daleko, i kreće se po vertikalnim površinama. Povrh toga, ima i kuku sa sajlom koja mu omogućava da dopre do mesta koja bi inače bila nedostižna. S obzirom na to da ćete uvek biti brojčano nadjačani, eskiviranje konflikta će često biti pametan izbor - zahvaljujući Džekovim sposobnostima, lako ćete se izvući iz svake neprilike.
Međutim, konflikt je ponekad neizbežan, i neke borbe jednostavno nije moguće izbeći. Srećom, Džek je naoružan katanom čija je oštrica svedena na jedan, jedini molekul - najnaprednijim hladnim oružjem koje postoji. Jedan udarac ovim mačem oboriće bilo kog protivnika. Nažalost, i protivnici su dobro opremljeni, te ni Džek ne može da izdrži više udaraca - svaka povreda je fatalna, te je izbegavanje od suštinskog značaja. Igra izuzetno često snima poziciju do koje ste stigli, tako da čak i kada poginete, oživećete veoma blizu, spremni da se ponovo okušate u areni koja vam je došla glave.
Šlag na torti čini impresivni vizuelni dizajn - Ghostrunner nije samo poslastica za ljubitelje brze akcije, već i za zaljubljenike u cyberpunk estetiku, te sav njen neon, hrom i dalekoistočne motive.

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: 505 Games
Tip proizvoda: Nintendo Switch
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: Japan

Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Nintendo Switch igre
Vrsta Nova, Korišćena
Izdavač 505 Games
Pegi Rating 18
Platforma Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite
Žanr AVANTURA, Borilačka, Platformska
Datum izlaska25.06.2021