Logitech volani

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Na stanju
Platforma
Proizvođač
Promocije
Prikažite više
Cena
logitech
Lista: Logitech volani
3 proizvoda

Logitech volani - vrhunski dizajn odlična cena

Dizajnirani su da pruže autentično i realistično iskustvo vožnje, sa dvostrukim motorima za force feedback, nerđajućim čeličnim menjačima i ručno šivenom kožnom presvlakom. Podesivi pedale i 900-stepeni rotacija volana.

Sačuvano u omiljne
Volani HVO0066
Upoznaj sledeću generaciju trkačkih volana. Nagrađivani Logitech G dizajn, redizajniran...
Volan Logitech G923 Trueforce Racing Wheel
44.999,00 RSD
DOT PC
Vrsta
Nova
44.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Volani HVO0056
Povezivanje: USB Kompatibilnost: XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S,  Windows&...
Volan Logitech G920
39.999,00 RSD
DOT PC
Vrsta
Nova
39.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Volani HVO0055
Kompatibilnost: Playstation 5, PlayStation 4, PlayStation 3 i PC (za PC potreban Logitech ...
Volan Logitech Driving Force G29
39.999,00 RSD
DOT PC
Vrsta
Nova
39.999 ,00 RSD

Logitech volani - realistično i inovativno

Logitech volani su vrhunski uređaji za simulaciju vožnje, dizajnirani da pruže realistično iskustvo vožnje kako za ljubitelje trkačkih igara, tako i za one koji žele da unaprede svoje veštine vožnje. 

Svi Logitech volani su izrađeni od visokokvalitetnih materijala i dizajnirani da izdrže stres trkačkih akcija, pružajući dugotrajnu pouzdanost. Sa pažljivo osmišljenim detaljima kao što su kosi (helični) zupčaniki i anti-backlash sistem, Logitech volani pružaju izuzetno glatko i tiho upravljanje, što ih čini idealnim za sve, od casual igrača do profesionalnih trkača. Dodatne funkcije kao što su LED indikatori za brzinu, 24-tačkasti izbor i dugmići montirani na volanu, omogućavaju igračima da fino podešavaju svoje vozačke preferencije i ostanu fokusirani na stazu. 

Logitech volani su kompatibilni sa širokim spektrom igara i platformi, uključujući Xbox, PlayStation i PC, što ih čini svestranim izborom za svakog ljubitelja simulacija vožnje.

Najpopularniji modeli

Logitech G29 Driving Force: Ovaj model je inženjerski osmišljen za savršeno iskustvo vožnje, sa dvostrukim motorima za povratnu silu koji realistično simuliraju osećaj vožnje, nerđajućim čeličnim menjačima na volanu i ručno šivenim kožnim volanom. Podesivi podni pedali omogućavaju vam da ubrzavate, kočite i menjate brzine sa osećajem pravog automobila, a 900-stepeni rotacija volana donosi realističnost vožnje u vaše trkačke igre.

Logitech G920 Racing Wheel: Opremljeni heličnim zupčanicima modeliranim po uzoru na zupčanike korišćene u automobilskim transmisijama, ovi volani pružaju izuzetno glatku i tihi rad volana kroz različite vrste povratne sile. Anti-backlash drži volan i pedale čvrsto, maksimizirajući vašu kontrolu, dok dugotrajni, pouzdani senzor volana sa hal-efektom koristi magnetska polja za očitavanje pozicije volana.

Logitech G923: Ovaj model je najnoviji dodatak Logitechovoj liniji volana, sa TRUEFORCE tehnologijom povratne sile koja pruža još veći nivo realizma, povezujući se direktno sa motorima igara za precizno simuliranje vibracija i efekata vožnje.