Konzola XBOX Series X | XBOX Series X

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Na stanju
Proizvođač
Platforma
Promocije
Prikažite više
Cena
xbox-series-x
Lista: Konzola XBOX Series X
2 proizvoda

Xbox Series X je najmoćnija konzola u Xbox seriji, i sa odličnim odnosom cena/kvalitet. True 4K gaming i reyolucija do 120FPS. Sa 12 teraflopsa grafičke procesorske snage, DirectX ray tracing tehnologijom i brzim učitavanjem zahvaljujući Xbox Velocity Architecture, postavlja nove standarde u svetu konzolnih igara.

Sačuvano u omiljne
Predstavljamo Xbox Series X. Reprodukujte hiljade naslova iz četiri generacije konzola ...
Konzola XBOX Series X 1TB + 3 Igre
63.999,00 RSD
Ušteda 12%
72.999,00 RSD
DOT XBOX Series X
Vrsta
Nova
72.999,00 RSD
63.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Predstavljamo Xbox Series X. Reprodukujte hiljade naslova iz četiri generacije konzola ...
Konzola XBOX Series X 1TB
DOT XBOX Series X
Vrsta
Nova
72.999 ,00 RSD

XBOX Series X - najmoćniji do sada

Xbox Series X je dizajniran kao najbrža i najmoćnija Xbox konzola do sada, a Microsoftov cilj je, sa novom generacijom,  da stavi igrača u centar iskustva. 

Glavne karakteristike XBOX Series X konzole

Nova XBOX Series X konzola ima mnogo toga čime bi se pohvalila, a neke od ključnih stvari su:
- 12 Teraflopsa Snage: Sa 12 teraflopsa sirove grafičke procesorske snage, Xbox Series X omogućava bogatije i dinamičnije svetove sa pravim osvetljenjem, senkama i refleksijama zahvaljujući DirectX ray tracing tehnologiji.
- Brže Učitavanje: Zahvaljujući prilagođenom SSD-u i integrisanom softveru, igre se učitavaju znatno brže, dok ultra-niska latencija poboljšava vreme odziva između kontrolera i TV-ahttps://www.xbox.com/en-US/consoles/xbox-series-x.
- Visoki Frejmovi: Konzola podržava više i stabilnije frejmove do 120FPS, pružajući istinsko 4K igranje i spremnost za 8Khttps://www.xbox.com/en-US/consoles/xbox-series-x.
- Quick Resume: Funkcija Quick Resume omogućava igračima da se besprekidno prebacuju između različitih igara i trenutno nastave tamo gde su stalihttps://www.xbox.com/en-US/consoles/xbox-series-x.
- 3D Spatial Sound: 3D Spatial Sound koristi napredne algoritme za stvaranje uronjivih svetova koji vas stavljaju u centar iskustvahttps://www.xbox.com/en-US/consoles/xbox-series-x.
- Podrška za Dolby Vision i Dolby Atmos: Xbox Series X je prva igračka konzola koja podržava igranje u Dolby Vision i Dolby Atmos, što poboljšava igranje sa punim spektrom vizuala i uronjivim zvukomhttps://www.xbox.com/en-US/consoles/xbox-series-x.

Ove napredne karakteristike čine Xbox Series X idealnim izborom za gamere koji traže vrhunsko iskustvo igranja sa najnovijom tehnologijom.