Društvena igra UNLOCK! Escape Adventures
Društvena igra UNLOCK! Escape Adventures
Društvena igra UNLOCK! Escape Adventures
Društvena igra UNLOCK! Escape Adventures

Društvena igra UNLOCK! Escape Adventures

Šifra artikla: BG255
Barkod: 3558380044314

Proizvođač: Space Cowboys
Tip igre: Stona
Broj igrača: 2-6
Vreme trajanja partije: 45-75 minuta
Uzrast: 10+ godina

 

  • Nova
    4.199 ,00 RSD
0,00 RSD
4.199,00 RSD
4.199,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

Društvena igra Unlock! Escape Adventures je adaptacija popularnog escape room koncepta u stonu igru. Umesto da se stvarno šunjaš po memljivim podrumima i tražiš ključ od izlaznih vrata rešavanjem sumanutih zagonetki, sada to možeš da radiš iz topline svog doma, sa šačicom prijatelja okupljenih oko stola.
Pravila su jednostavna, a sve što ti je potrebno da bi zaigrao su 1-5 prijatelja, ravna površina na kojoj ćete igrati, besplatna aplikacija koju možeš preuzeti sa Google Play-a ili Apple App Store-a, i desetak minuta za iščitavanje pravila.
Igra sadrži tutorial špil od 10 karata, koji će te naučiti pravilima, kao i tri različita scenarija. Svaki od njih predstavlja odvojenu escape room situaciju - drugim rečima, kutija sadrži tri igre u sebi, sve sa istim pravilima, ali različitim situacijama i okruženjima.
The Island of Doctor Goorse scenario dešava se na zabačenom ostrvu, gde ćeš morati da se izboriš sa zamkama koje je postavio ekscentrični milijarder i sakupljač antikviteta. Scenario The Formula dešava se u tajnoj laboratoriji, iz koje treba da ukradeš serum koji je razvio talentovani naučnik. Squeek & Sausage je poslednji scenario, u kojem moraš da osujetiš planove zlog doktora Nosida.
U igri postoji nekoliko vrsta karata. Osim lokacija, koje govore gde se ti i tvoji saigrači trenutno nalaze, postoje i predmeti kao što su vrata, ključevi, nameštaj i još mnogo toga. Neke od njih je moguće kombinovati - primera radi, ključ otključava sanduk i otkriva novi predmet unutra njega. Tu su zatim mašine kojima je moguće upravljati putem aplikacije, kodovi koji otključavaju vrata i sefove, ali i kaznene karte koje se aktiviraju u određenim uslovima.
Unlock! Escape Adventures je izvrsna kooperativna društvena igra, čija se pravila brzo uče. Odličan je izbor za manja okupljanja bliskih prijatelja i porodice - ne zahteva nikakvo predznanje, već se oslanja samo na timski rad i rešavanje problema.

Vrsta proizvoda: Board Game
Proizvođač: Space Cowboys
Tip proizvoda: Društvena igra
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Coolplay d.o.o.
Adresa: Dr Nika Miljanića 18 , Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Društvene igre
Vrsta Nova
Broj igrača 2-6 Igrača
Ekspanzija Ne
Igre na Engleskom jeziku
Proizvođač Asmodee
Tip društvene igre Party
Uzrast 10+
Vreme trajanje igre od 30 min do 60 min

Slični proizvodi

Društvena igra UNLOCK! Escape Adventures
Društvene igre
Društvena igra UNLOCK! Escape Adventures
Nova:
4.199 ,00 RSD