Switch EA Sports - FC 25
Switch EA Sports - FC 25
Switch EA Sports - FC 25
Switch EA Sports - FC 25
Switch EA Sports - FC 25
Switch EA Sports - FC 25
Switch EA Sports - FC 25
Switch EA Sports - FC 25
Switch EA Sports - FC 25
Switch EA Sports - FC 25
Switch EA Sports - FC 25
Switch EA Sports - FC 25
Switch EA Sports - FC 25
Switch EA Sports - FC 25
Switch EA Sports - FC 25
Switch EA Sports - FC 25
Nintendo Switch

Switch EA Sports - FC 25

3
Prosečna ocena:
Šifra artikla: NSW886
Barkod: 5035224125357

Preorder Bonus: 

  • Bellingham Loan Player Item: Dodaj ikonu EA FC 25 covera u svoj Football Ultimate Team. 
  • 1 x Ambassador Loan Player Pick Item: Izaberi jednog ambasadora u Football Ultimate Team sa kojim ćeš igrati 10 mečeva
  • 3 x icons in Player Career: Započni Player Career sa Bekamom, Zidanom i Nazariom
  • 5-Star Trener u Manager Careeer
  • Football Ulitmate Team Sadržaj: Unapredi i personalizuj igrača pri započinjanju nove Play Career. 
  • 5-Star youth skaut u Manager Career
  • 250.000 Club Novčića
  • Otključani Playstyles Slot u Clubu
  • Nova
    7.999,00 RSD
    7.599 ,00 RSD
7.999,00 RSD
7.599,00 RSD
7.599,00 RSD
Ušteda: 400,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Datum izlaska: 27.09.2024
Sačuvajte u listi želja

FC 25 EA SPORTS za Switch
 

SAMO U EA SPORTS FC 25
EA SPORTS FC 25 je jedino mesto gde možeš da igraš legendarnu UEFA Ligu šampiona, UEFA Ligu Evrope, UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, Premijer ligu, Bundesligu i LALIGA EA SPORTS, sve u istoj igri + žensku UEFA Ligu šampiona, Barclays žensku Super ligu, Nacionalnu žensku fudbalsku ligu, Arkema Premier Ligue, Liga F i Google Pixel Frauen-Bundesliga.

BUDI DEO NAJPRESTIŽNIJIH SVETSKIH TAKMIČENJA
Doživi vrhunac evropskog fudbala u EA SPORTS FC 25, u potpuno licenciranoj UEFA Ligi šampiona, UEFA Ligi Evrope, UEFA Superkupu, UEFA Konferencijskoj ligi i UEFA Ligi šampiona za žene. 
Bori se za kontinentalnu slavu na najvećim turnirima u Južnoj Americi i vodi istorijske timove kao što su River Plate, Boca Juniors, Flamengo, Corinthians, Colo Colo, Atletico Nacional, Sporting de Cristal i još mnoge druge kroz žestoko takmičenje CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana i CONMEBOL Recopa, sve u EA SPORTS FC 25.

IGRAJ NA NAJBOLJIM STADIONIMA NA SVETU
Od Santjago Bernabeua do Enfilda, stadiona Allianz do Parc des Princes, doživi preko 120 autentičnih stadiona u EA SPORTS FC 25. 

IGRAJ SA NAJVEĆIM IGRAČIMA NA SVETU
Jude Bellingham, Aitana Bonmati, Zinedin Zidan, David Beckham, Gianluigi Buffon. Izaberi najveće fudbalske zvezde (kako bivše tako i sadašnje) i izađi na teren uz izbor od 19.000 licenciranih igrača iz muškog i ženskog fudbala u EA SPORTS FC 25, uz podršku dugogodišnjeg partnerstva između EA SPORTS-a i FIFPRO-a – globalnog predstavnika profesionalnih fudbalera.

5v5 RUSH
Udruži se u 5v5 Rush, novim načinom igre sa prijateljima u Football Ultimate Team, klubovima i Kick-Off režimima. Uživaj u mnoštvu opcija za igradnju svog tima iz snova uz Football Ultimate Team sa najboljim igračima iz prošlosti i sadašnjosti. Izaberi svoj omiljeni Player Item i udruži se sa najviše 3 prijatelja kako bi zajedno izašli na teren i igrali 5 na 5 u 5v5 Rush režimu ili ređaj pobede u nizu sa igračima kojima najviše veruješ u Clubs Rush-u. Unapredi svoj stil igre tako što ćeš koristiti stavke menadžera i implementirati njihove taktičke preferencije u stvarnom svetu i otključaj puni potencijal svog tima pronalaženjem savršenog Player Item-a uz pomoć Player Role-a koji najbolje odgovara načinu na koji želiš da igraš.

IGRAJ KAO NAJBOLJI
Neka tvoj tim igra kao najbolji na svetu uz FC IQ. Remont taktičkih osnova u igri pruža veću stratešku kontrolu i realistično kretanje na nivou tima, dok novi AI model, zasnovan na podacima iz stvarnog sveta, utiče na taktiku igrača koji dobijaju nove i realnije uloge, što rezultira ponašanje i kretanje tvojih igrača poput profesionalaca iz stvarnog sveta.

PRAVO ISKUSTVO ŽENSKOG FUDBALA I REVIDIRANA ISTORIJA
Po prvi put možeš da doživiš pravo iskustvo ženskog fudbala u Women Career-u, preuzimajući kontrolu nad klubom ili nad
fudbalerkama iz prvih pet ženskih liga. Iznova piši priče o fudbalskim ikonama iz prošlosti sa Thierry Henry i Andrea Pirlo, sa sadašnjim klubovima u Player Career-u ili sa budućim zvezdama na 5v5 Rush turnirima kao deo potpuno preuređene Youth Akademije.

CLUBS
Igraj, pobeđuj i napreduj sa prijateljima na više načina nego ikada do sad sa Clubs režimom igre. Poveži se sa igračima iz klubova u tvom novom i personalizovanom klubu i druži se sa avatarima svojih prijatelja kada i oni postanu deo ovog režima. Uzdigni svoj klub na nove visine i ugrabi prilike koje menjaju tok igre uz Facilities. Pokaži svoje veštine uz Clubs Rush, brzom iskustvu malog fudbala koji daje tebi i tvom klubu šansu da dokažeš svoj talenat i poneseš kući uzbudljive sezonske nagrade.

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: EA
Tip proizvoda: Nintendo Switch
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Nintendo Switch igre
Vrsta Nova
Izdavač EA
Pegi Rating 3
Platforma Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite, Nintendo Switch Oled
Žanr Sport
Datum izlaska27.09.2024
Switch EA Sports - FC 25
Nintendo Switch igre
Switch EA Sports - FC 25
7.999,00 RSD
Nova:
7.599 ,00 RSD