Društvena igra Dice Forge
Društvena igra Dice Forge
Društvena igra Dice Forge
Društvena igra Dice Forge
Društvena igra Dice Forge
Društvena igra Dice Forge
Društvena igra Dice Forge
Društvena igra Dice Forge
Društvena igra Dice Forge
Društvena igra Dice Forge
Društvena igra Dice Forge
Društvena igra Dice Forge

Društvena igra Dice Forge

Šifra artikla: BG394
Barkod: 3558380045717

Dice Forge je društvena igra sa kockicama.

  • Broj igrača: 2-4
  • Trajanje igre: 20 minuta
  • Uzrast: 10+
  • Nova
    6.199 ,00 RSD
Sačuvajte u listi želja

Uzdigni se u božansko carstvo u igri Dice Forge. Hiroviti bogovi su vam dali pravo da nastupate za njihovu zabavu, a možda ćete im se, ako se pokažete kao pobednici, čak pridružiti u božanskom carstvu. 

Dice Forge je društvena igra koja vas izaziva da iskoristite svoje moći i izazovete do tri druga igrača u borbi za dominaciju. Tokom igre, vaše kockice obezbeđuju resurse koji su vam potrebni, ali tokom igre ćete menjati kockice, slikajući nova lica i poboljšavajući svoje šanse za pobedu. Kada bogovi završe vaše takmičenje, igrač sa najviše slave pobeđuje u igri.

Svaki igrač počinje igru sa dve kockice, a ove kockice su primarni način na koji ćete dobiti više resursa - zlato, komadići sunca i komadići meseca. Ni vi sami ne dobijate resurse. Na početku poteza svakog igrača, igrač će baciti svoje dve kockice i preuzeti resurse prikazane na sopstvenoj kocki. Na početku igre, vaše kockice su slabe, pružajući vrlo male koristi. Međutim, kako igra bude odmicala, imaćete priliku da poboljšate svoje kockice.

Nakon što svaki igrač baci svoje kockice i prikupi resurse, aktivni igrač ima priliku da preduzme akciju, a jedna od vaših najvažnijih radnji je da posetite hram. U Dice Forge-u, hram je izvor novih kockica koje možete kupiti.

Druga akcija koju možete da preduzmete na svom redu je da premestite svog pešaka igrača na bilo koje od nebeskih ostrva, kupujući novu kartu trošeći komadiće sunca ili meseca. Svaka kartica ima cenu, a plaćanjem možete dodati karticu u svoju ruku.

Svaka karta među nebeskim ostrvima nudi jedinstvene moći koje možete iskoristiti da biste stekli prednost tokom igre. Svoje rezerve možete proširiti pomoću The Blacksmith’s Chest, omogućavajući vam da držite više zlata i krhotina. Možete dobiti Velikog medveda, koji vam daje bodove slave svaki put kada izbacite heroja sa njihove pozicije ili kada budete zbačeni sami. Možete pobediti Sentinela, koji vam omogućava da transformišete svoje krhotine u slavu, ili možete otkriti Kacigu nevidljivosti, koja vam daje posebno lice kockice za dodavanje kockicama! Ne samo da vam ova stvorenja i relikvije daju posebne sposobnosti, već i svaka od njih vredi bodova slave na kraju igre. Pošto je slava poslednja metrika za određivanje pobede, moraćete da ostvarite mnogo herojskih podviga da biste pobedili u igri!

Dobijte dodatna bacanja. Zajedno, ove dve akcije - poseta hramu i činjenje herojskih dela, su srce igre Dice Forge. Na vaš red, moći ćete da izvršite samo jednu od ovih radnji, ali možete dobiti moć da izvršite dodatnu radnju tako što ćete platiti dva sunčeva dela. U igri koja traje samo devet ili deset rundi, dodatna akcija može imati ogroman uticaj, tako da ćete morati pažljivo da odmerite kako da potrošite svoje krhotine i svoje akcije.

Za unapređeno i kompleksnije iskustvo, dostupna je i ekspanzija Dice Forge - Rebellion

Vrsta proizvoda: Board Game
Proizvođač: Asmodee
Tip proizvoda: Društvena igra
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Coolplay d.o.o.
Adresa: Dr Nika Miljanića 18 , Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Društvene igre
Vrsta Nova
Broj igrača 2-4 Igrača
Igre na Engleskom jeziku
Proizvođač Asmodee
Uzrast 10+

Slični proizvodi