Društvena igra Mandala
Društvena igra Mandala
Društvena igra Mandala
Društvena igra Mandala
Društvena igra Mandala
Društvena igra Mandala

Društvena igra Mandala

Šifra artikla: BG642
Barkod: 4260402316123
  • Broj igrača: 2
  • Trajanje igre: 45-60 Min
  • Uzrast14+
  • Nova
    3.299 ,00 RSD
0,00 RSD
3.299,00 RSD
3.299,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

U igri za dva igrača Mandala, pokušavaš da prikupiš više vrednih karata od svog protivnika  — ali nećeš znati koje su karte vredne sve dok igra ne počne! Tokom igre, igrači igraju svoje obojene karte u dve mandale, grade centralne zajedničke planine i polažu karte u svoja polja. Čim mandala ima svih šest boja, igrači naizmenično biraju boje u planini i dodaju te karte u svoju „reku“ i „pehar“. Na kraju igre, karte u tvom peharu se boduju na osnovu položaja njihovih boja u reku tog igrača. Igrač čiji pehar vredi više poena pobeđuje.

Tabla za igru prikazuje dve kružne mandale, od kojih je svaka podeljena horizontalnim prostorom (planinom) da bi se stvorilo jedno „polje“ za svakog igrača. Podloga za igru ima sedam mesta ispred svakog igrača za držanje reke pojedinačnih karata licem nagore i pehara: hrpu okrenutih karata koju postižu na kraju igre.

Za početak, svaki igrač dobija ruku od šest karata. Svaki igrač dobija dve nasumične karte licem nadole u ​​svoj pehar, a zatim se dve nasumične karte dele licem nagore u centralnu planinsku traku svake mandale.

Kada je red na tebe, možeš igrati ili jednu kartu na jednoj od planina, ili jednu ili više odgovarajućih karata u jedno od tvojih polja. Sve karte koje se igraju u mandalu moraju biti u skladu sa "Pravilom boje": Jednom kada je boja odigrana u jednu od tri oblasti mandale, kasnije karte iste boje mogu se igrati samo u toj istoj oblasti. Dakle, kada je tvoj protivnik odigrao crvene karte u svom polju, onda ni ti ne možeš igrati crvene karte u svom polju, a ni ti ni tvoj protivnik ne možete igrati crvene karte u centralnoj planini. Ako si odigrao kartu u planinu, izvuci tri nove karte iz špila na kraju tvog poteza; ako si igrao kartu u jednom od svojih polja, nemoj da izvlačiš nove karte.

Mandala je završena kada sadrži svih šest boja karata. Kada se to dogodi, igrači "uništavaju" mandalu, naizmenično biraju boju prisutnu na planini i preuzimaju sve karte te boje. Ko je odigrao više karata u svom polju, bira prvi; ako je izjednačen broj, igrač koji nije dovršio mandalu bira prvi. Kada prvi put uzmeš karte određene boje, položi jednu od ovih karata na najniži prazan prostor u svojoj reci, a zatim stavi ostale u svoj pehar. Prostori u tvojoj reci se vrednuju 1-6 po redosledu, tako da će karte prve boje vredeti po 1 poen, karte druge boje po 2 poena, i tako dalje.

Jednom kada je mandala uništena i kada su sve boje na planini zauzete, karte odigrane u poljima se odbacuju, dve nove karte se dele licem nagore u planinu i igra se nastavlja.

Kraj igre se dešava kada je špil iscrpljen ili kada jedan igrač doda šestu boju svojoj reci. Oba igrača tada zbrajaju vrednost svih karata u svom peharu, na osnovu položaja boja u njihovoj reci, i pobeđuje onaj ko ima veći rezultat!

Vrsta proizvoda: Board Game
Proizvođač: Lookout Games
Tip proizvoda: Društvena igra
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Coolplay d.o.o.
Adresa: Dr Nika Miljanića 18 , Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Društvene igre
Vrsta Nova
Broj igrača 2 igrača
Ekspanzija Ne
Igre na Engleskom jeziku
Proizvođač Lookout Games
Uzrast 10+
Vreme trajanje igre do 30 min

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Ora et Labora je društvena igra gde upravljaš radnicima i resursima kako ...
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Društvena igra Fields of Arle Broj igrača: 1-2 Trajanje igre: 60–...
7.999,00 RSD
Vrsta
Nova
7.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Memoir '44 je jedinstvena istorijska društvena igra gde komanduješ ma...
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Champions! je nepredvidiva društvena igra koja kombinuje prognoze, glasanje i ču...
3.299,00 RSD
Vrsta
Nova
3.299 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Spremi se za uzbudljivu gradnju tvog ličnog zabavnog parka. Da bi ostvario cilj, moraće...
5.999,00 RSD
Vrsta
Nova
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
The Werewolves of Miller's Hollow je društvena igra socijalne dedukcije za o...
2.099,00 RSD
Vrsta
Nova
2.099 ,00 RSD
Društvena igra Mandala
Društvene igre
Društvena igra Mandala
Nova:
3.299 ,00 RSD