Knjiga Harry Potter i Kamen mudrosti

Knjiga Harry Potter i Kamen mudrosti

Šifra artikla: KSM00215
Barkod: 9788630001239
  • Format - 14,5 x 20,5 cm
  • Povez - Mek
  • Broj strana - 288
  • Štampa - Crno bela
  • Nova
    899 ,00 RSD
Sačuvajte u listi želja

Zaroni u čarobni svet sa prvim delom kultne serije  Harry Potter i Kamen mudrosti, gde mladi čarobnjak otkriva svoje pravo poreklo i suočava se sa izazovima koji će ga odvesti na nezaboravnu avanturu. Ova knjiga će te uvući u svet magije, prijateljstva i hrabrosti i posle svakog poglavlja ćeš želeti da saznaš šta dalje sledi. Ovo je jedna od onih knjiga koja se ne ispušta iz ruke.

Knjiga Harry Potter i Kamen mudrosti je prva knjiga u seriji koja je postala fenomen širom sveta, autorstva J.K. Rowling. Priča počinje kada mladi siroče Harry Potter saznaje da je čarobnjak i da je pozvan da pohađa Hogwarts, školu za čarobnjake. Dolaskom u školu, Harry otkriva svoje pravo nasleđe, suočava se sa novim prijateljstvima i izazovima, i postaje deo sveta punog magije.

Glavna radnja knjige fokusira se na Harryjeve prve korake u čarobnjačkom svetu, kao i na njegovo otkrivanje tajni oko smrti svojih roditelja i zagonetne sudbine koja ga prati. Centralni element priče je potraga za Kamenom mudrosti, artifaktom koji obećava besmrtnost, a koju Harry i njegovi prijatelji Ron i Hermiona pokušavaju da spreče da se kamen ne iskoristi u zle svrhe.

Kroz uzbudljive avanture, susrete sa čarobnim stvorenjima i izazove učenja čarolija, Harry Potter i Kamen mudrosti istražuje teme prijateljstva, hrabrosti, prihvatanja i suočavanja sa prošlošću. Rowlingova maštovita i detaljna izgradnja sveta, kao i slojevitost likova, čine ovu knjigu neodoljivom za čitatelje svih uzrasta. Ona ne samo da osvaja svojom pričom, već i otvara vrata ka jednom novom, čarobnom svetu, koji će čitaoci otkrivati sa oduševljenjem i čežnjom za još avantura.

 

Vrsta proizvoda: Knjiga
Proizvođač: Čarobna knjiga
Tip proizvoda: Roman
Količina: 1 kom.
Adresa: Mike Alasa 36, Beograd
Zemlja proizvodnje: Srbija

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Manga stripovi
Vrsta Nova
Izdavač Čarobna Knjiga
Tema Harry Potter

Slični proizvodi