Knjiga Harry Potter i Dvorana tajni

Knjiga Harry Potter i Dvorana tajni

Šifra artikla: KSM00216
Barkod: 9788630001246
  • Format - 14,5 x 20,5 cm
  • Povez - Mek
  • Broj strana - 312
  • Štampa - Crno bela
  • Nova
    999 ,00 RSD
0,00 RSD
999,00 RSD
999,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

Uplovi u svet magije, avanture i tajni sa drugom knjigom kultne serije - Harry Potter i Dvorana tajni, gde se hrabri mladi čarobnjak suočava sa mračnim silama koje prete Hogwartsu i otkriva tajanstvenu prošlost škole. Knjiga Harry Potter i zatvorenik iz Askabana je druga knjiga u popularnoj seriji fantastičnih romana J.K. Rowling. Ova knjiga nastavlja avanture mladog čarobnjaka Harryja Pottera i njegovih prijatelja Ron Weasleya i Hermione Granger tokom njihovog druge školske godine u čarobnjačkoj školi Hogwarts. Radnja knjige započinje kada se Harry vrati u Hogwarts nakon letnjih praznika i saznaje za tajanstvene napade na učenike škole, koji su povezani sa mračnim događajima iz prošlosti.

Glavna priča fokusira se na otkriće Dvorane tajni, tajanstvenog mesta unutar Hogwartsa koje se veruje da je stvoreno od strane legendarnog Salazara Slytherina, jednog od osnivača škole. U Dvorani tajni krije se opasna tajna koja preti da razotkrije tajne iz prošlosti i izazove haos među čarobnjacima.

Harry, Ron i Hermione se udružuju kako bi istražili misteriju Dvorane tajni i zaustavili zlo koje preteći vreba školu. Tokom svoje potrage, suočavaju se sa brojnim izazovima, opasnostima i tajnama. Njihova hrabrost, prijateljstvo i veštine čarobnjaštva stavljaju se na test dok se sukobljavaju sa zlim silama koje prete Hogwartsu.

Kroz uzbudljive avanture i neizvesne obrte, Harry Potter i Dvorana tajni istražuje teme prijateljstva, hrabrosti, predrasuda i snage zajednice. Ova knjiga osvaja čitaoce svojim šarmom, humorom i intrigantnom pričom, koja otkriva dublje slojeve magije i tajni sveta čarobnjaka.

Vrsta proizvoda: Knjiga
Proizvođač: Čarobna knjiga
Tip proizvoda: Roman
Količina: 1 kom.
Adresa: Mike Alasa 36, Beograd
Zemlja proizvodnje: Srbija

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Manga stripovi
Vrsta Nova
Izdavač Čarobna Knjiga
Tema Harry Potter

Slični proizvodi

Knjiga Harry Potter i Dvorana tajni
Manga stripovi
Knjiga Harry Potter i Dvorana tajni
Nova:
999 ,00 RSD