Nintendo
16.04.2024.

Smešne igre za Switch i mobilne telefone igrati u 2024?

Bitno da se igraju u pokretu!

i dalje smo u mesecu aprilu kada bi bilo dobro da se ne šalimo i smejemo samo prvog dana u mesecu. Zbog toga se danas bavimo igrama za sve one koji vole da se smeju.

Evo naših predloga za najbolje smešne igre za igranje na Switch konzoli i mobilnom uređaju.

 

Paper Mario: The Origami King – Switch 

Možda se nekima neće dopasti mehanika Paper Mario: The Origami King. Ipak, igra je odlična i to na mnogo različitih načina. Videli smo to u prethodnim naslovima kao što su Paper Mario: The Thousand-Year Door, Super Paper Mario, pa čak i originalni naslov Paper Mario koji je jedna od Nintendo Switch Online N64 igara.

Paper Mario: The Origami King koristi mučan sistem zagonetki ali je fantastičan i vredi igrati zbog apsolutno svega ostalog što se nalazi u igri. Ovo je jedan od najsmešnijih scenarija koje ćete ikada videti u Nintendo igrici. Izgleda apsolutno smešno sa zadivljujućim umetničkim stilom i prelepim bojama. Čak i kada završite igru sećaćete se koliko ste se smejali, koliko su izražajni Mario i njegovi prijatelji i koliko ste se zabavljali  u ogromnim papir-maše bitkama. Ovo je svakako igra koju vredi igrati!

 

The Artful Escape – Switch i mobilni

Hajde da se pozabavimo ovom intergalaktičkom pričom o širenju muzike i ljubavi kroz kosmos. The Artful Escape počinje polako ali se prilično brzo širi na univerzalne nivoe. Igrate kao mladi folk muzičar koji očajnički želi da stvori novu ličnost, koju zatim otima svemirska rok legenda. Čudna priča, zar ne? 

The Artful Escape pronalazi humor u svom zapletu izvan ovog sveta, otkačenom dizajnu likova i istinskom umu -neverovatni glasovi koji uključuju Carl Weathers, Lena Headey, Jason Schwartzman i drugi. A muzika takođe uspeva da uhvati ljudske trenutke na tom putu u ovoj međugalaktičkoj eskapadi. 

 

Say No! More – Switch i mobilni

Igra za sve one koji vole indie igre sa primesama apsurda. Ovaj zabavni naslov od izdavača Thunderful je kratka, ali slatka priča smeštena u svet u kojem niko nikome ne može reći ne, sve dok vas jednog dana pritisak vašeg posla i posebno nasrtljiv ukućanin ne dovedu do ivice ludila. 

Šta radite sledeće?  Krećete u misiju vrištanja u lice svakom dosadnom kolegi i budućem roditelju, prkoseći očekivanjima i gradeći samopouzdanje svakim novim borbenim vriskom svojih pluća. To je iznenađujuće iskrena i smešna priča ne samo za onoga ko igra već i onoga ko gleda.  Ali biće brzo sve gotovo. Zašto nismo dobili više ove igre, ostaje pitanje.

 

Untitled Goose Game – Switch i mobilni

Lude guske o kojima smo već toliko pisali i koje se nalaze na raznim listama.

Ponovićemo da je Untitled Goose Game osvojila svet, i to s pravom, jer su nezgode jedne veoma drske guske oko čudnog engleskog sela recept za neke od najsmešnijih igrica koje možete da nađete.

 

Lego Star Wars: The Skywalker Saga – Switch 

Još jedna igra o kojoj često pišemo - Lego Star Wars: The Skywalker Saga.

Lego igre su konstantno dobre već duže vreme. Korišćenjem Lego formata i prilično oštrog pisanja, komedija ovde izvrće poznate scenarije u smešne, i zadržava smešne trenutke u svakom momentu. 

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
U trodimenzionalnoj slavi, pridruži se Kartmanu, Stenu, Kajluu i Keniju, da proslavite ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Dal si spreman za desetostruko povećanu zabavu? Specijalna pozivnica za šareni s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Broj igrača: 1-2 (lokalno) Broj likova: 300 Broj misija: 45 (pokriva događaje iz svih 9...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Korišćena
3.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch South Park - The Fractured But Whole
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD

Slični članci

01.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
Komične igre napreduju kada im je glavni cilj da nasmeju igrače, bez obzira na veličinu ili iskustvo razvojnog tima.
10.
Oct.
2021.
Ova mama je gejmer
Idealna akcija za sve obožavaoce Duran Duran.
06.
Jul.
2021.
Vesti/Najnovije
Najviše razaranja, najviše mrtvih, najviše oružja... A koje su video igre sa najviše smeha?