Blog

Novi Pokemoni nam stižu uskoro i čini se da je ovo prelazno vreme za Pokemon franšizu.
Detaljnije
Ovaj periferni uređaj fokusiran na vežbanje možda nije za svakoga, ali ako želite da začinite svoj dosadni trening laganom avanturističkom igrom, onda bi Ring Fit Adventure mogla biti za vas. To je odličan način da se uklopite u neku vežbu pod maskom RPG-a.
Detaljnije
U 2021. bilo je mnogo fantastičnih iskustava u kojima su uživali obožavaoci PlayStation konzola. Igrali smo Returnal, Ratchet & Clank: Rift Apart i Deathloop. Kako je euforija početka godine u punom jeku, tu je PlayStation 2021 završni izveštaj koji ističe vaša dostignuća u igricama na PS4 i PS5 konzolama.
Detaljnije
Kada imamo igru u kojoj je glavna zvezda Kianu Reeves, o igri se sve zna. Kada imamo igru koja tako stidljivo kreće sa najavama kao Tiny Tina, glumci su nekako najmanje upadljivi, iako daleko od toga da nisu bitni. Koga ćemo slušati u Tiny Tina’s Wonderlands?
Detaljnije
Techland je objavio novi trejler za fenoemenalni Dying Light 2 Stay Human i u njemu prikazao snimke različitih grafičkih modova ponuđenih u verziji za PS5.
Detaljnije
Na recenziju je stigla igra koja bi mogla sve fanove League of Legendsa malo da odvoji od partija punih toksičnih ljudi. Sigurno može i da pruži jedno drugačije iskustvo. Na Ruined King igri je radio studio zvan Airship Sindicate i trebalo bi da ponudi jednu divnu priču koja će povezati i stare i nove fanove Riotove MOBE.
Detaljnije
Pokemon Legends: Arceus uskoro stiže u radnje, i znamo da je dosta potvrđenih Pokemona, ali i dosta onih o kojima se još uvek nagađa. 
Detaljnije
Rainbow Six Extraction je igra sa puno kontraverzi i pre nego što je izašla.
Detaljnije
Novi trejler je izašao i čini se da su svi oduševljeni ne samo što vide stare, već i sa novim likovima.
Detaljnije
Iako je trejler prikazao više nego energičnu igru, kreatorima to izgleda nije bilo dovoljno pa su sve začinili još energičijom muzikom koju izvodi Babymetal.
Detaljnije
Da li su sada neke stvari jasnije ili su postale sumnjive?
Detaljnije
Uskoro stiže novi Sony hedset za PlayStation 5 konzolu, PlayStation VR2.
Detaljnije
Naughty Dog je otkrio karakteristike koje obožavaoci mogu da očekuju kada Uncharted: Legacy of Thieves Collection stigne na PC i PS5.
Detaljnije
Šta bi to bilo dovoljno da zadovolji fanove Borderlandsa koji traže nešto novo?
Detaljnije
Da li je ovo uvod u AC Dynasty igru?
Detaljnije
Otvorite oči i pokrenite neku igru.
Detaljnije
Tiny Tina's Wonderlands ima još dve klase za otkrivanje, i iako je malo verovatno, bilo bi lepo videti neke opcije za lik poput Barda.
Detaljnije
Xbox Game Pass nam za malo novca nudi široku ponudu igara. Ta ponuda je sada dodatno proširena jednom trilogijom!
Detaljnije
Izgleda kao da Tini možda nedostaju kultna vozila Borderlands serije, ali to bi moglo da bude od pomoći ovoj igri da se istakne.
Detaljnije