Blog

Deseti International Dota 2 šampion je Team Spirit, koji je suprotno svim očekivanjima pobedio favorite PSG.LGD sa rezultatom 3:2, osvojio novčanu nagradu od 18.208.300$, i podigao Aegis of Champions. Kakav tim!
Detaljnije
Neočekivana hit igra je zabeležila tri miona prodatih primeraka.
Detaljnije
Serijal po imenom “Dnevna doza nostalgije” su tekstovi u kojima se momci prisećaju igara koje su objavljene na današnji datum i uče mla]e generacije istoriju gejminga.
Detaljnije
Shigeru Miyamoto može svašta, ali mu engleski baš i nije išao od ruke.
Detaljnije
Dying Light 2 ima napuštene strukture koje su ne samo za borbe već neke od njih možete pretvoriti i u pekare, farme bundeva, škole i druge interesantne stvari.
Detaljnije
Scorpionov Get over here napad lancima nastao je usred snimanja animacija kao spontana i potpuno slučajna ideja.
Detaljnije
Izgledaju kao one gumene bombone u radnjama, neki su i sličnih boja ali definitivno prave razliku u igranju. A kako je sve krenulo?
Detaljnije
Dizni ima paklen plan do kraja godine!
Detaljnije
Igrači Far Cry 6 trebalo da se domognu jednog od najboljih oružja u igri kada je u pitanju preuzimanje vozila, posebno helikoptera.
Detaljnije
SteelSeries je upravo proširio svoju kolekciju sa Apex 3 TenKeyLess TKL tastaturom. 
Detaljnije
Nakon decenije postojanja opcije za razmenu šala članova tima, League of Legends je odlučio da onemogući funkciju za sve razgovore u korist smanjenja toksičnosti za zajednicu.
Detaljnije
Neke stvari bi se dale popraviti ali to ne umanjuje uživanje u igranju ove odlične igre.
Detaljnije
Ovog vikenda su zvanično završene sve kvalifikacije za predstojeći CS:GO Major, zbog čega sada konačno imamo kompletnu listu učesnika!
Detaljnije
Idealna akcija za sve obožavaoce Duran Duran.
Detaljnije
League of Legends je ugledao svetlost dana 27. oktobra 2009. godine, zajedno sa 40 heroja. Do 15. aprila 2021. godine, ovaj broj se skoro učetvorostručio, a u igri ih danas imamo čak 157. Najnoviji heroj koji se pridružio svetu Runeterre je Vex.
Detaljnije
Nintendo Direct posvećen New Horizons-u biće emitovan u petak.
Detaljnije
Mali i lagan beskompromisni FPS gejming miš.
Detaljnije
Sa prelepom novom lokacijom i dosta novina pre svega u načinu razvoja lika kao i mehanikama borbe Far Cry 6 uspešno osvežava staru formulu u još jednom izdanju dugovečnog serijala.
Detaljnije
Ovogodišnja ceremonija u decembru će se odvijati u Microsoft Theater u Los Angelesu-u.
Detaljnije