Blog

Igrači koji žele da dodaju Callie i Marie značke svojim Splashtagovima u igri Splatoon 3, mogu da saznaju kako da ih otključaju čitanjem ovog teksta.
Detaljnije
2007. godine je Games krenuo sa radom, a da li znamo koje su igre izašle te godine? Arhiva SVET KOMPJUTERA je idealno mesto da to proverimo.
Detaljnije
Funkcija crtanja Splatoon 3 je zabavan način da se povežete sa drugim igračima kroz umetnost obožavatelja i humor, a njihovo postavljanje je prilično jednostavan proces.
Detaljnije
Dok mi igramo Mario Strikers - Battle League pre 15 godina smo igrali Mario Strikers Charged Football. A kako je SVET KOMPJUTERA ocenio tada ovu igru? Zavirićemo u njihovu arhivu.
Detaljnije
22.09.2022.
Nakon bolnica, Two Point Studios se seli u drugo okruženje sa svojim veoma simpatičnim menadžerskim simulacijama.
Detaljnije
Ovog meseca Games slavi 15. rođendan. Hajde da vidimo šta se dešavalo na tržištu te godine kada su u pitanju recenzije igara. Ko je ovde najrelevatniji ako ne - Svet kompjutera!
Detaljnije
Metal: Hellsinger, novi FPS za jednog igrača na kojem su radili The Outsiders i Funcom, temelji svoju celu kampanju na igranju u ritmu metal muzike. Razne izvorne pjesme pružaju veliko zadovoljstvo u ubijanju demona i paklenom iskupljenju koje ne smijete propustiti.
Detaljnije
Marvo je rešio da pređe u A ligu, i na tržište je izbacio seriju FIT miševa koji su definitivno nešto novo i drugačije.
Detaljnije
Ova preslatka igra, avanturistička simulacija života, Slime Rancher bi trebalo da napusti Xbox Game Pass nakon lansiranja njenog nastavka.
Detaljnije
Splatoon 3 ima režim priče koji se prilično razlikuje od svojih prethodnika.
Detaljnije
Došlo je vreme da se oprostimo od Overwatch-a
Detaljnije
Počeo je internacionalni univerzitetski esports turnir, gde se takmiči i srpska reprezentacija. Mečevi su uveliko u toku, pa hajde da pogledamo kako su prošle naše CS:GO i Dota 2 ekipe!
Detaljnije
Nova Warzone mapa, kamera iz trećeg lica, i još noviteta nam je pokazano na Call of Duty Next livestream-u.
Detaljnije
15.09.2022.
LEGO® Brawls je debitovao kao ekskluzivni naslov Apple Arcade još 2019., sada gotovo tri godine nakon prvog izdanja, igra je sada dostupna za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One/Series X, Nintendo Switch i PC-u.
Detaljnije
Bliži nam se novembar, a sa njim i izlazak novog God of War Ragnarok, nastavak nordijske sage, priča koja prati oca i sina na mističnom putovanju kroz 9 svetova Igdrasila.
Detaljnije
O slušalicama smo već pisali ali je to tema o kojoj nikada nije dovoljno rečeno. A treba li napomenuti i da se stalno pojavljuju novi modeli?
Detaljnije
SteelSeries pokazuje da uvek može bolje... ili brže!
Detaljnije
Destroy All Humans 2 Reprobed je neverovatno zabavna igra sa tim „feel-good“ osećajem dok je igrate.
Detaljnije
Tokom Ubisoft Forward, zvanično je otkriven  Assassin's Creed Red pored malo detalja o načinu igranja i mestu dešavanja.
Detaljnije
Radnja je smeštena 20 godina pre Assassin’s Creed Valhalla.
Detaljnije