Nintendo

Amiibo tek sada kod nas postaje popularan, dok se su svetu mnogi bore da dođu do najređih figura iz Amiibo kolekcije.
Detaljnije
Nintendo je dugo bežao od filmova nakon fijaska od pre više od dadeset godina,ali je uspeh  Super Smash Bros filma promenio mnogo toga i sve se više šuška o tome da će Nintendo praviti filmove sa još nekim poznatim likovima.
Detaljnije
Igra će se odigravati u regionu Kalos i sigurno ima mnogo poznatih prijatelja pa evo svih do sada potvrđenih.
Detaljnije
Sigurni smo da ukoliko volite Nintendo igre znate šta se danas slavi. Za obe koji su novi u svetu video igara, danas je Mario dan!
Detaljnije
Od prve Super Mario igre na 8bit Nintendu iz 1985. godine, pa do danas… prošlo je 35 godina.
Detaljnije
Opšteje mišljenje svetskih analitičara da će ovo najnovije odlaganje Switch 2 konzole uticati na Nintendo i doneti im malo klimavu godinu, svakako lošiju od onoga kako je planirana.
Detaljnije
Ko nije odgledao, evo šta smo videli.
Detaljnije
Princess: Peach Showtime je prva igra od 2005. u kojoj se pojavljuje slatka princeza kao protagonist, umesto sporednog lika koji je uvek za Marija i društvo.
Detaljnije
Zelda serijal ima neverovatan broj fanova i naklonost kritičara. Možemo govoriti o vrednostima igre, ali i o likovima u njoj. Zelda igre se odvijaju hiljadama godina, ali svaka ima heroja po imenu Link odevenog u zeleno i moćnu princezu po imenu Zelda. Šta sve znamo o Zeldi a nisu činjenice o kojima se mnogo govori?
Detaljnije
11.02.2024.
Muzika za uživanje!
Detaljnije
Napokon se neke stvari pokreću ovog februara!
Detaljnije
Poslednjih dana,dok se svode računi i objavljuju planovi za ovu godinu,specijalisti nam iznose svoja previđanja za ovu godinu. Čini se da po njima Nintendo sprema neke lepe vesti.
Detaljnije
Animal Crossing je uvek dobro igrati ali je nekako ovaj praznični period savršeno vreme uz sva propratna dešavanja u igri.
Detaljnije
Novi trejler za anime Pokemon Horizons potvrdio je da serija stiže na Netflix početkom sledeće godine.
Detaljnije
Milijarde kopija, još više milijardi zarade, likovi koje obožavamo i igre koje su promenile istoriju gejminga, evo nekih od najbitnijih Nintendo franšiza koje morate odigrati.
Detaljnije
Nintendo Switch ponuda stalno raste, a kraj godine je svakako period kada očekujemo još hitova ovog giganta video igara.
Detaljnije
U najnovijem izdanju Indie World, koje je juče strimovano uživo, Nintendo je predstavio uzbudljivu liniju indie igara koje će stići na Nintendo Switch 2023. godine i kasnije
Detaljnije
Wes Ball će režirati novi Zelda film.
Detaljnije
Nintendo je uvek bio najbolja konzola za mlađe igrače. Za one porodice koje imaju Switch i devojčice mlađe od 10 godina, evo najboljeg izbora igara za ovu konzolu.
Detaljnije