Nintendo

Mario Kart 8 Deluxe dodaje novu funkciju prilagođenih predmeta u ažuriranju, dajući igračima više kontrole nad načinom na koji odluče da se trkaju.
Detaljnije
Čini se da će ovo biti odličan film.
Detaljnije
Ovo je još jedna prelepa Pokemon igra, sa puno boja i raznim znamenitostima.
Detaljnije
Ako se ne pripremite dobro za igranje u Mario + Rabbids Sparks of Hope, može doći do katastrofalnih ishoda u svemiru.
Detaljnije
Nintendo konzole važe za neverovatno pouzdane. Ipak, šta kada se čini da se konzola Nintendo Switch ne puni ili punjenje baterije nastavlja da opada uprkos tome što je povezana na AC adapter.  Ukratko, baterija konzole ne traje dugo uprkos nekoliko sati punjenja.
Detaljnije
Važna informacija sa Nintendo sajta za korisnike Wii U i Nintendo 3DS.
Detaljnije
Bivša glumica igre Bayonetta, Hellena Taylor,  i navodi da su je iz kompanije Platinum Games primorali da napusti ulogu zbog niske nadoknade.
Detaljnije
Bren poznat po luksuznim satovima, Tag Heuer i Nintendo su se udružili kako bi napravili dva nova Mario Kart sata. Neverovatno skupa sata.
Detaljnije
Uoči svog Nintendo Switch izdanja kasnije ovog meseca, Mario + Rabbids Sparks of Hope dobija novi bioskopski trejler koji proslavlja njegovo lansiranje.
Detaljnije
Nova slika daje uvid fanovima koji će glavni likovi biti u Bayonetta 3, uključujući neke informacije o tome kako funkcionišu u priči.
Detaljnije
Igrači koji žele da dodaju Callie i Marie značke svojim Splashtagovima u igri Splatoon 3, mogu da saznaju kako da ih otključaju čitanjem ovog teksta.
Detaljnije
Funkcija crtanja Splatoon 3 je zabavan način da se povežete sa drugim igračima kroz umetnost obožavatelja i humor, a njihovo postavljanje je prilično jednostavan proces.
Detaljnije
Splatoon 3 ima režim priče koji se prilično razlikuje od svojih prethodnika.
Detaljnije
Igra; Animal Crossing: New Horizon je umesto prijatne posetu sa prijateljem muzeju dobio je umesto toga malo zastrašivanja.
Detaljnije
Nekoliko dana nakon što je Nintendo slu;ajno objavio cenu igre, fan Monkez Island-a je podelio datum objavljivanja skriven u metapodacima web sajta Devolver Digital-a.
Detaljnije
Nintendo je zvanično najavio Nintendo Direct fokusiran na Splatoon 3, a koji će doneti mnogo novosti o ovom nastavku.
Detaljnije
Game Freak nam je demonstrirao kako će se igrati Pokemon Scarlet i Violet, odnosno nove metode putovanja svetom  pomoću dva  legendarna Pokemona.
Detaljnije
Evo nekoliko besplatnih originalnih naslova i klasičnih NES/SNES igara koje Nintendo Switch Online pretplatnici mogu da zaigraju na svojim konzolama. 
Detaljnije
Izdavanje Pokemona Scarlet i Violet je prekretnica za Venonata, koji je ignorisan nekoliko generacija i sada se vraća.
Detaljnije