Nintendo

Izdavanje Pokemona Scarlet i Violet je prekretnica za Venonata, koji je ignorisan nekoliko generacija i sada se vraća.
Detaljnije
Obožavalac Pokemona Scarlet i Violet je napravio heklanu verziju Lechonka, novog i tek predstavljenog Pokemona koji će biti deo  naslova koji nam stiže do kraja godine.
Detaljnije
Ekipa iz Play!Zine je donela svoju presudu kada je u pitanju nova Nintendo sportska igra!
Detaljnije
Novi video nam je najavio datum izlaska ove već sada se čini, hit igre.
Detaljnije
Blokade bi mogle biti opravdane da kompanija nudi opciju prodaje muzike. Ovako, nikome nije jasno šta stoji iza ove odluke.
Detaljnije
Mario Strikers: Battle League uključuje nekoliko novih funkcija koje će popularnu Nintendo franšizu uvesti u modernu eru igara.
Detaljnije
Ryozo Tsujimoto je rekao da kompanija nema izbora osim da pokrene novu originalnu seriju igara.
Detaljnije
Zahvaljujući novom DLC-u za Animal Crossing: New Horizons, jedan igrač je iskoristio pregradne zidove da bi ponovo napravio jedan od setova iz filma o Indijani Džonsu.
Detaljnije
Nintendo je objavio svoje rezultate za prethodnu finansijsku godinu i moramo proznati da bilo je nekih iznenađenja. Konkretno, Pokemon Legends: Arceus je uspeo da proda više od 12 miliona jedinica za samo tri meseca.
Detaljnije
Igrač Animal Crossing: New Horizons kreira izuzetno kvalitetnu animaciju koja prikazuje potencijalne efekte putovanja kroz vreme.
Detaljnije
Nintendo je objavio demonstraciju nadolazeće fudbalske igre Mario Strikers: Battle League i prikazao gameplay prepun zanimljivih detalja.
Detaljnije
Urbana legenda kaže da neki roditelji još uvek nisu čuli za V-buck.
Detaljnije
Bežične slušalice se sve više koriste, a mnogi postaju gejmeri bar vikendom kada reše da se malo opuste, dok Nintendo sve više osvaja tržište Srbije. Koliko je jednostavno, ili teško, povezati bežične slušalice sa Nintendo konzolom?
Detaljnije
Nintendo je trenutno na misiji blokiranja YouTube videa koji prikazuju kako PC Steam Deck emulira igre za Nintendove konzole.
Detaljnije
Iako su neki od Pokemon Switch naslova učinili da dosta Pokemonabude dostupno obožavaocima, neki od njih se ne mogu nabaviti bez Pokemon banke.
Detaljnije
Najnovije Nintendo obaveštenje je uznemirilo mnoge.
Detaljnije
Ovaj Nintendo Direct je prevazišao sva očekivanja!
Detaljnije
Nintendo je još jednom pokazao da je kralj online prezentacija
Detaljnije
Tajni poklon se koristi u Pokemon Legends: Arceus za primanje digitalnih poklona od kompanije Pokemon, a evo kako da ga otključate.
Detaljnije