Blog
04.11.2021.
Autor: Dzoni Kvid

Dugo očekivani prikaz Elden Ring gameplay-a nam dolazi danas

Uskoro ćemo zaviriti u predstojeći akcioni RPG FromSoftware-a Elden Ring. Studio je objavio na Tviteru da će danas prikazati prvi put zvanično 15 minuta  gameplay-a za novi Elden Ring na platformama za striming. Iako još uvek nije poznato šta će programeri otkriti tokom tih dragocenih minuta, osim činjenice da je Elden Ring jedna od najočekivanijih igara poslednjih godina, sa sigurnošću možemo reći da će biti vredno uključivanja.

Prvo, kada. Prema FromSoft-ovom tvitu, 15-minutni strim igre Elden Ring biće pušten uživo 4. novembra u 7:00 PDT / 10:00 EDT / 14:00 GMT / 15:00 CET dok je početak prezentacije na našim prostorima zakazan za 14 i 45 h . Strim će se u to vreme prikazivati ​​na YouTube kanalu Elden Ring-a i Twitch kanalu izdavača Bandai Namco-a, mada možete da se opustite i da se uključite sa nama na linku ispod teksta.

 

Dobra vest je da će "jezički titlovi" biti dostupni za gledaoce koji gledaju  strim na Youtube-u, tako da nas očekuje sveobuhvatno iskustvo gledanja gameplay-a.

Preuzeto sa Respawn.ba

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41148
9 termina 150 sati početni nivo
Elden Ring je nova igra tvoraca popularnog Dark Souls serijala Napravljena u saradnji s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.549,00 RSD
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999,00 RSD
8.549 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50083
9 termina 150 sati početni nivo
Elden Ring je nova igra tvoraca popularnog Dark Souls serijala Napravljena u saradnji s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.549,00 RSD
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999,00 RSD
8.549 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO770
9 termina 150 sati početni nivo
Elden Ring je nova igra tvoraca popularnog Dark Souls serijala Napravljena u saradnji s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.549,00 RSD
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999,00 RSD
8.549 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
PC igre PC2296
9 termina 150 sati početni nivo
Elden Ring je nova igra tvoraca popularnog Dark Souls serijala Napravljena u saradnji s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.124,00 RSD
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499,00 RSD
7.124 ,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

21.
Oct.
2021.
Vesti/Najnovije
Ali možda ga zaigramo ranije u Network testu ovog novembra.