Focus on
18.04.2023.
Autor: Danica Manojlović

The Zelda: Tears Of The Kingdom: Vodič za preorder

Nema više bonusa

Ostalo je samo par nedelja do izlaska najočekivanije igre ove godine!

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom će se uskoro pojaviti u prodavnicama a neki su u dilemi koju verziju igre da nabave i koju dodatnu opremu/ograničeno izdanje mogu dobiti kao kolekcionarske predmet. Hajp oko The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom je veliki a sama igra je bila u centru drame oko curenja informacija u poslednje vreme, a tu su i fanovi koji već u velikom broju kupuju Collectors Edition, dok specijalna limitirana kolekcija za konzolu već ima SOLD OUT na mnogim sajtovima.

Šta se tačno nudi?

Konzola Nintendo Switch OLED The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom Edition

Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom Edition

Limitirana edicija konzole i nešto što svaki ljubitelj igre moja imati

Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom Edition dolazi sa prilagođenim dizajnom koji se fokusira na predstojeći Zelda naslov, što ga čini kolekcionarskim uređajem sa malim dodatkom u odnosu na standardni Nintendo Switch OLED. Sa natpisom sa runama na doku i joy-conu, to je ubedljiva nadogradnja za one koji traže OLED switch.

Minus

  • Košta neznatno više od nove Nintendo Switch OLED konzole.
  • Izgleda prelepo i daje premijum osećaj u odnosu na regularnu Nintendo Switch OLED konzolu.

Plus

  • Nintendo nije iskoristio priliku da kao konkurencija bandluje igru kao obaveznu uz ovu kupovinu i tako podigne dodatno cenu za sve kolekcionare.

 

U pakovanju je OLED Nintendo Switch verzija The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom koja izlazi ranije od same igre, 28. aprila u odnosu na zvanični datum lansiranja za naslov 12. maja. Dolazi sa prilagođenim runskim dizajnom na doku OLED jedinice, kao i Joy-Con-ovima u paketu, što ga čini odličnim ekskluzivnim kolekcionarskim predmetom za ljubitelje Zelde i kolekcionare uopšte.  Vrhunac ovoga je, sasvim očigledno, Hylian Crest koji je vidljiv na doku praćen zelenom i zlatnom bojom koje su sinonim za Zelda naslove. 

Količine su ograničene!

 

Gamepad Nintendo Switch Pro Controller - The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom Edition

 

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Switch Pro kontroler

Kontroler ograničenog izdanja Legend of Zelda: Tears of the Kingdom je odličan Switch Pro kontroler sa prilagođenom Zelda temom ugraviranom na njemu.

Količine su ograničene!

 

Nintendo Switch Carrying Case & Screen Protector - The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom Edition

 

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Switch Torbica

Zelda: Tears of the Kingdom Switch Carriing Case Plus Screen Protector je paket koji sadrži torbu ograničenih količina, za nošenje za fanove Zelde koji žele da u potpunosti vole da tematizuju svoju kupovinu pre lansiranja zvanične igre.

U pakovanju je torbica za nošenje Nintendo Switch, kompatibilna i sa OLED-om i sa standardnim Nintendo Switch-om. Dodatak svima potreban i to odličnog izgleda na temu Zelde, koji je takođe jedan od najpristupačnijih kolekcionarskih predmeta koji će biti vidljiv svuda sa vašim Nintendo-om. Dolazi sa 2 štitnika za ekran, po jedan za svaki model Nintendo Switch-a, što znači da ste pokriveni bez obzira koju verziju Nintendo Switchkonzole  trenutno posedujete, jer oba modela za lansiranje i novija OLED varijanta imaju sopstvene štitnike za ekrane.

Switch The Legend of Zelda - Tears of The Kingdom - Collector's Edition

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Collectors Edition

Odmah da napomenemo da je ova opcija rasprodata i da čekamo informaciju o tome da li je moguće nabaviti dodatne količine.

Zelda: Tears of the Kingdom Collectors Edition ima sve što je potrebno da zadovolji potrebe tvrdokornih obožavatelja igre. Dolazi sa kopijom osnovne igre pored steelbook i seta pinova zajedno sa ICONART posterom i umetničkom knjigom. Ovo bi trebalo da zadovolji i najvatrenije kolekcionare.  

Minus

  • Razumna cena za kolekcionarsko izdanje
  • Dolazi sa više kolekcionarskih predmeta kao deo ponude.

Plus

  • Prilično je teško pronaći na zalihama otkako je lansiran zbog ograničene ponude.

 

U ovom pakovanju Zelda: Tears of the Kingdom je njeno kolekcionarsko izdanje. Iako ovo izgleda kao odlično kolekcionarsko izdanje, postaje teško pronaći ga na većini sajtova širom sveta tako da je i kod nas rasprodat.  Dolazi prepun stvarčica uključujući poster, umetničku knjigu i steelbook za standardnu kopiju igre koja dolazi u paketu, pored seta pinova koji zaokružuju skupo kolekcionarsko izdanje.

Switch The Legend of Zelda - Tears of The Kingdom

 

 

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Standard

Standardna kopija The Legend of Zelda: Tears Of The Kingdom nudi ono što Nintendo prikazuje kao pravog naslednika The Legend of Zelda: Breath Of The Wild. Ovo je kompletna verzija igre koja vam omogućava da se borite protiv Ganondorfa sa novim saveznicima i novom mehanikom jer se nadograđuje na uspeh BOTW-a koji je redefinisao granice onoga što je moguće u igri otvorenog sveta.

 

Plus

  • Lako dostupno u poređenju sa izdanjem za kolekcionare koje je mnogo teže nabaviti.
  • Omogućava vam potpuni pristup igri pri pokretanju.
  • Prethodno naručivanje fizičke kopije ovog puta može biti pametan potez jer bi nivo zaliha trebalo da se održi do lansiranja, fizičke kopije bi moglo biti teže uhvatiti blizu datuma lansiranja

Minus

  • Preorder COIN je rasprodat.

U pakovanju ovog standardnog izdanja The Legend of Zelda: The Tears of the Kingdom koji jeje dostupan za preorder je siguran način da nabavite jedan od najiščekivanijih naslova ove godine. Uz značajna proširenja na ono što je bilo veoma uglađeno iskustvo pri lansiranju Nintendo Switch-a, sada možete doživeti predstojeću igru u svoj njenoj slavi na OLED modelu u ručnom režimu ovog puta. Ovo jesigurno igra koja će zaslužiti svoju cenu i opravdati hajp.

 

Amiibo The Legend of Zelda - Tears of The Kingdom - Link

 

 

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Amiibo

Ovde nema mnogo priče!

Ko voli da se igra, i voli igru, mora da ima ove figure. Jedini je problem što su neke već rasprodate.

Zvanični The Legend of Zelda Link (Tears of the Kingdom) amiibo prikazuje Linka u borbenoj pozi, dok dolazi sa uobičajenim potencijalnim bonusima u igri po prilično pristupačnoj ceni za kolekcionare koji žele da prošire svoju kolekciju ili za obožavaoce Zelde da dočaraju svoje u iščekivanju predstojećeg naslova.

Naravno, pored originalnih Nintendo proizvoda, u ponudi su i ostali brendovi koji imaju licencirane proizvode.

 

 

P.S. Na blogu INDIJANKA DANKA je i kod za popust!

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Iskorači preko granica prostranog Hyrule kraljevstva i vini se u nebesa u nastavku jedn...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.499,00 RSD
Vrsta
Nova
9.499 ,00 RSD
Korišćena
6.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Toys to Life HAC1341
Amiibo Zelda - Breath of the Wild - Bokoblin
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.699,00 RSD
Vrsta
Nova
2.699 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Toys to Life HFI0731
Amiibo je serija figurica sa likovima koje dobijaš u Nintendo igricama. Kako bi ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD

Slični članci

21.
Jan.
2024.
Focus on
Za one koji ne vole da gube vreme na istraživanje svakog dela mape, tu je opcija za brzo putovanje.
19.
Jan.
2024.
Focus on
Čitava metropola je sakrivena na planini Kaf! Kako i kada se otključava pristup celoj mapi igre Prince of Persia: The Lost Crown?
25.
Dec.
2023.
Focus on
GTA 6 nam stiže 2-25. godine (ukoliko ga ne objave ranije kao trejler), i sasvim logično se ppstavlja pitanje - Šta će se dešavati sa GTA serij...