Nintendo
25.10.2021.
Autor: Dzoni Kvid

Mario Party Superstars

Sve što treba znati

Spremite se za igranje pet klasičnih N64 tabli i 100 popularnih mini igara

Ovo je najnovija Mario Party igrica u franšizi. Umesto da bude potpuno novi naslov, to je zapravo zbirka prepravljenih popularnih tabli i mini igara iz serije.

Na primer, postoji pet tabli na kojima možete da igrate koje stižu direktno iz ere N64 konzole, zajedno sa 100 mini igara iz celog serijala.

Šta je zapravo Mario Party?

Način na koji ove igre funkcionišu je standardan, do četiri igrača bacaju kockice i putuju po virtuelnoj društvenoj igri. Ako nemate dovoljno igrača, neke od likova će “odmeniti” NPC-evi. Na kraju svake runde igrači su podeljeni u timove ili se moraju takmičiti protiv svih ostalih u šašavim mini-igrama. Pobednici u svakoj mini-igri dobijaju novčiće, koji se mogu koristiti za kupovinu zvezda ili drugih elemenata na tabli. Igrač sa najviše zvezda na kraju unapred određenog broja rundi pobeđuje.

Igrači takođe mogu dobiti posebne predmete na tabli ili ukrasti zvezde od drugih ako slete na prava mesta ili imaju odgovarajuće predmete. Table na kojima igrate pružaju različite izazove i pogodnosti, pa ćete morati da kreirate strategiju igranja u zavisnosti od toga koju odaberete.

Iako je ovo zbirka prethodnih tabli i mini-igara, postoji mnogo novih elemenata koji će svaki novi start učiniti zabavnim.

Prva novina je da pored lokalne, igru možete preneti i online, protiv igrača širom sveta. U skladu sa vremenom, u ovom izdanju se pojavljuju i “markice”, odnosno svaki lik ima set markica koje prikazuju različite emocije. Postavite ih tokom nečijeg poteza (bilo da igrate lokalno ili online) da pokažete svim ostalim igračima kako se osećate u datom trenutku. Još jedna funkcija koja je sada standard, a ranije nije postojala, je i auto-save, što u slučaju Mario party Superstars znači da se Igra čuva na kraju svakog kruga, tako da možete prestati igrati kada je to potrebno i vratiti se kasnije na isto mesto. Sama grafika je redizajnirana i u radjena po današljim standardima. Nintendo nas je obradovao i po pitanju igrivih likova tako da ih u ovoj igri imamo čak devet, i to : Mario, Luigi, Peach, Yoshi, Donkey Kong, Wario, Waluigi, Rosalina i Birdo.

Znamo da će u Mario Parti Superstars biti najmanje 100 mini igara i to sa četiri Nintendo Sistema (N64, Gamecube, Wii i WiiU). Mini-igre su raznolike, od lakih do težih, a pre svake ćete imati mali prikaz igre tako da ne morate da pamtite pravila i način igranja. Ako su vam draže mini-igara, možete se uputiti na Mt. Minigames iz glavnog menija i takmičiti se sa drugima online ili lokalno.

Nintendo trenutno ima tri aktivne konzole: Switch, Switch OLED (koji imaju skidive joy-con-e) i Switch Lite (koja nema skidive joy-con-e), a pošto znamo da predhodni Mario Party koji je izašao za Switch nije bio podržan od strane Switch Lite-a, pitanje je da li je Nintendo uradio nešto po tom pitanu. Odgovor je pozitivan i Mario Party Superstars može da se igra i na Switch Lite konzolama. Povrh toga, Mario Party Superstars podržava i igru sa Pro Controller-om. Uživajte u igri onako kako želite, bilo da je to u ručnom režimu, sa Joy-Cons-om ili tradicionalnijim kontrolerom.

Mario Party Superstars samo što nije ugledao svetlost dana. Igra će se pojaviti na tržištu 29. oktobra 2021, a upravo je to vreme za sjajnu zabavu za Noć veštica. Igrajte se sa prijateljima i sigurno ćete se sjajno provesti, je je ovo još jedna “It's a-me Mario” igrica.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Broj igrača: 1-4 Broj tabli/oblasti: 5 Broj mini-igara: 100
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch Super Mario Party
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Novi model Nintendo Switch konzole OLED ekran dijagonale 17.5 cm Široki stalak s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
49.999,00 RSD
Ušteda 7%
53.999,00 RSD
Vrsta
Nova
53.999,00 RSD
49.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Novi model Nintendo Switch konzole OLED ekran dijagonale 17.5 cm Široki stalak s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
49.999,00 RSD
Ušteda 7%
53.999,00 RSD
Vrsta
Nova
53.999,00 RSD
49.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Dovedi svoj gaming na novi nivo uz Pro Controller gamepad za Nintendo Switch™ ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
10.999,00 RSD
Vrsta
Nova
10.999 ,00 RSD

Slični članci

12.
Jul.
2021.
Vesti/Najnovije
Primerak Super Mario 64 za Nintendo 64 postavio je juče novi rekord prodajom na aukciji za 1,56 miliona dolara. 
11.
Feb.
2021.
Nintendo
Najnovija igry iz Nintendo kuhinje donosi dosta zabave.
10.
Nov.
2020.
Nintendo
Originalni Game & Watch sistem se pojavio u Japanu 1980 i bila je to prva ručna konzola za igranje koju je kreirao Nintendo. Sada će veliki broj (i ovo j...