Playstation
23.11.2021.

Horizon Forbidden West donosi krčme za pića i jela za poneti

Razvojni tim Guerrilla Games nastavlja da nam donosi informacije o novitetima predstojeće igre Horizon Forbidden West. Tokom proteklih nekoliko nedelja saznali smo da će igra doneti radne stolove za poboljšanje opreme i više nivoa neprijateljskog ponašanja, a sada je otkriveno nekoliko novih detalja o svetu u kome će se igra odvijati.

Kao i u Horizon Zero Dawn, moći ćemo da obiđemo sela i gradove u kojima neće biti borbi, ali će biti trgovine i drugih aktivnosti. Potvrđeno je da će Aloy sada moći da svrati u krčmu gde će moći da upozna zanimljive nove likove. Takođe će moći da kupi hranu od lokalnih kuvara koju možr da ponese sa sobom i konzumira kako bi privremeno poboljšala neke statistike. Još ćemo po gradovima moći da nađemo krojače, lovce i travare.

Ovog puta Gurerilla Games su postavili sebi zadatak da od svake lokacije naprave autentičnu rezidenciju određenog plemena. Između ostalog, to uključuje različite interakcije plemena sa okolinom, pa ćemo tako često ratničko pleme Tenakth viđati usred treninga , dok će pripadnici mirnog plemena Utaru češće pokazivati bliskost u zagrljajima i slično.

Svet bi trebalo da bude mnogo dinamičniji sa više animacija samih likova u gradu. Dok smo u Horizon Zero Dawn-u, na primer, videli trgovce kako samo stoje ispred svojih radnji, ovde ćemo ih videti kako rade - nose stvari, razgovaraju sa kupcima itd. Takođe je umetnut sistem ličnosti za sve NPC likove, tako da različiti likovi u igre (koji nisu nužno deo akcije) imaju različite dispozicije i ponašanja prema Aloy , odnosno igraču.

Trenutno nema komentara

Slični članci

02.
Aug.
2022.
Playstation
Ps plus ponuda za avgust odavno nije bila bolja a od danas možete da ih skinete ukoliko posedujete pretplatu.
27.
Jul.
2022.
Playstation
Sony nema baš puno najavljenih PS5 ekskluziva za budućnost, a jedna od onih koje su potvrđene sad je navodno u ozbiljnim problemima.
26.
Jul.
2022.
Playstation
The Last of Us Part I na PS5 će sadržati mnoštvo poboljšanja i prezentacije koja će igru približiti njenoj originalnoj viziji, kaže suosnivač...
20.
Jul.
2022.
Playstation
Nakon 30 godina EA-ovog iskorišćavanja imena FIFA, najavljenja je i poslednja u njihovoj režiji FIFA 23. I baš za tu poslednju FIFU, EA obećava...
19.
Jul.
2022.
Playstation
Sony je obavestio svoje kupce da više neće koristiti svoje Ask PlayStation Twitter naloge za rešavanje problema korisnika PlayStation podr...
18.
Jul.
2022.
Playstation
Iako je rad na ovoj igri jedna od najlošije čuvanih tajni u gejming industriji, Noughty Dog i dalje mudro ćuti a internet su preplavile slike iz trejl...
13.
Jul.
2022.
Playstation
Cyberpunk budućnost kao avantura iz trećeg lica... očima mačke lutalice. Definitivno jedna malo drugačija priča.
11.
Jul.
2022.
Playstation
Poslednja poseta Boga rata našem svetu.
10.
Jul.
2022.
Playstation
Svaki početak ima neke sitne problem pa će i ove PlayStation svakako uskoro rešiti. A o kojim problemima uopšte i govorimo?
05.
Jul.
2022.
Playstation
Sony je upravo patentirao poseban sistem koji bi omogućio strimerima da dobiju neki oblik pomoći u igri od svojih gledalaca.