Playstation
11.02.2022.
Autor: Dzoni Kvid

Horizon Forbidden West u dvoje?

Sony kao jedan od predvodnika gaming industrije uvek nastoji da donese nešto novo, pa je tako i sa novom igrom  Horizon Forbidden West. Igra će tako doneti pregršt opcija koje bi nekim igračima mogle umnogome olakšati iskustvo igranja. Posto će tako opcije za automatsko trčanje i automatsko hilovanje, moći će se isključiti motion blur pa čak ukloniti zvukove koji bi mogli smetati igračima sa osetljivim ušima.

Kao i u većini igara i u ovoj  će biti ponudjena opcija za titlove, koji uključuju veličinu slova, pozadinu i sl. Imaćemo ponuđeno nekoliko kontrolnih šema , kao i težina igre koja će se ručno podesiti do detalja. Uvodi se i opcija Auto Loota, što znači da igrač koji aktivira tu opciju ne mora individualno skidati komponente s mašina da bi ih na kraju dobio kao loot.

Jedna neočekivana opcija nam je privukla pažnju, a to je co-op mod. Nažalost ne onako kako bi svi mi zamislili, naime co-op mod se sastoji od toga da dva igrača kontrolišu različitim funkcijama glavnog lika na jednoj konzoli. Šta ovo u praksi znači? Znači da jedan igrač  može kontrolisati kretanje lika, a drugi može ciljati i davati komandu za napad. Zvuči jako čudno, ali postoje ljudi koji nisu toliko vešti sa kontrolerom a ipak hoće da iskuse sjajnu priču koju Horizon Forbidden West nesumljivo ima.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41223
Nastavak igre Horizon Zero Dawn Postapokaliptična open world avantura smeštena ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50120
Nastavak igre Horizon Zero Dawn Postapokaliptična open world avantura smeštena ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999 ,00 RSD
Korišćena
5.499 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

01.
Mar.
2023.
Playstation
Niz anketa otkriva šta fanovi PS5 misle o igrama, a Sony je najavio najbolju PS5 igru do sada, prema igračima.
27.
Feb.
2023.
Playstation
Nedavno otkrivene besplatne igre PS Plus za mart 2023. prekidaju obrazac koji se godinama stvarao, što ukazuje na veliki pomak za ovu uslugu.
23.
Feb.
2023.
Playstation
Theatrhithm Final Bar Line donosi stotine Final Fantasy pesama  i kultnih likova za muzičku dozu zabavne nostalgije.