Društvena igra Ticket To Ride France
Društvena igra Ticket To Ride France
Društvena igra Ticket To Ride France
Društvena igra Ticket To Ride France

Društvena igra Ticket To Ride France

Šifra artikla: BG665
Barkod: 824968721285

Uroni u naprednu francusku kulturu tokom impresionizma i industrijske revolucije: ulični kafići, "Starry Night", pariški bulevari i Notre-Dame. Francuski železnički sistem je prazno platno koje samo čeka tvoje majstorske poteze. Međutim, pre nego što počneš sa rutama, moraš da postaviš tragove! Ipak, pazi na svoje protivnike, jer bi oni mogli zauzeti rutu koju si toliko gradio. 

  • Broj igrača: 2-6
  • Trajanje igre: 30-60 min
  • Uzrast: 8+
  • Nova
    5.999 ,00 RSD
0,00 RSD
5.999,00 RSD
5.999,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

Ova ekspanzija Ticket to Ride© takođe uključuje mapu Old West gde do 6 igrača razvija svoju mrežu počevši od svojih matičnih gradova. Potraži gradove na putu ili iskoristi prednosti drugih kompanija koje su učinile isto. A ko zna? Možda ćeš uspeti da rešiš misteriju Roswell-a...

Ticket to Ride France stvara potpuno novi takmičarski momenat za igrače Ticket to Ride. Tok igre je drugačiji od svih prethodnih verzija i primorava igrače da preispitaju stare strategije. Svaki put kada izvlačiš karte, moraš izgraditi stazu (dodavanjem dela staze na tablu). Ali izgradnja staze ne garantuje da ćeš kasnije moći da zatražiš tu stazu. Moraćeš da blefiraš neko vreme tako što ćeš izgraditi stazu koju zapravo ne želiš. Pored toga, možda ćeš želeti da napraviš stazu koja ti nije potrebna, primoravajući svoje protivnike da skupljaju karte u boji kojih nema dovoljno. Ovo će biti posebno efikasno ako napraviš mnogo staza iste boje u oblasti za koju znaš da je tvojim protivnicima potrebna. Napravićeš mnogo više staza nego što ćeš tvrditi u igri, tako da će biti mnogo prilika da blefiraš, obmaneš i budeš pametan i mudar. Pored toga, uvek postoji šansa da zatražiš rutu koju je izgradio drugi igrač, što takođe otežava protivniku da završi svoju mrežu.

Na mapi Starog Zapada čeka te drugačiji izazov, jer više ne možeš da praviš stazu bilo gde na tabli. Moraš odabrati početni grad, a zatim proširiti iz tog grada. Možeš tražiti kontrolu nad drugim gradovima u tvojoj mreži tokom igre. Kada protivnik izgradi rutu u gradu koji kontrolišeš, dobijaš bodove za rutu, a ne za protivnika. Dakle, dok širiš svoju mrežu, moraš odlučiti da li da daš poene svojim protivnicima ili da kreneš drugim, „besplatnim“ putem.” Konačno, ovo je upravo u toku: priča se da je Alvin the Alien sleteo u Roswell, NM.

​​​​​​​Društvena igra Ticket To Ride France uključuje: 
- Mape Francuske i Starog Zapada
- 64 delova šina
- Novi set vozova
- 18 gradova
- Alvin the Alien Marker
- Ulaznice i pravila za svaku mapu

Trenutno nema komentara
Vrsta proizvoda: Board Game
Proizvođač: Days of Wonder
Tip proizvoda: Društvena igra
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Coolplay d.o.o.
Adresa: Dr Nika Miljanića 18 13, Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Društvene igre
Vrsta Nova
Broj igrača 2-6 Igrača
Ekspanzija Da
Igre na Engleskom jeziku
Proizvođač Days of Wonder
Uzrast 8+
Vreme trajanje igre od 30 min do 60 min

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Misterium je kooperativna igra dedukcije i timskog rada za dva do sedam igrača. Broj...
5.399,00 RSD
Vrsta
Nova
5.399 ,00 RSD
Društvena igra Ticket To Ride France
Društvene igre
Društvena igra Ticket To Ride France
Nova:
5.999 ,00 RSD