Smola Water Washable Resin 1000g Black

Smola Water Washable Resin 1000g Black

Šifra artikla: HAC1989
Barkod: 8605042606078

ELEGOO Water Washable Resin 1000g White - vodoperiva smola za 3D štampače.

Može se prati u vodi. Nije potreban deterdžent ili alkohol i može očistiti sve zaostale mrlje direktno vodom.

  • Nova
    5.999 ,00 RSD
Sačuvajte u listi želja

ELEGOO fotopolimerna vodoperiva smola je kompatibilna sa većinom LCD 3D štampača koji koriste izvor svetlosti talasne dužine 405 nm. Posebno je dizajniran za LCD/LED izvor svetlosti kako bi se postigao bolji kvalitet štampe. Umesto da koristiš IPA za čišćenje modela, može se koristiti voda iz slavine za pranje modela.

Sa smolom koja se pere vodom, više ne moraš da koristite skupe i opasne rastvarače poput acetona ili alkohola da bi uklonio višak smole na 3D otiscima – jednostavno isperi vodom, što je bezbedno i besplatno.

Modeli napravljeni vodoperivom smolomsu atraktivni i izdržljivi, sa primenama u rasponu od srednjoškolskih projekata do upotrebe u industriji. Štampanje vodoperivom smolom je isto kao štampanje bilo kojom drugom uobičajenom smolom i ne zahteva dodatnu stručnost. Rastvaranje viška smole u ​​vodi je jednostavno i zahteva samo kratak period ispiranja ili namakanja.

vodoperiva smola je dizajnirana da bude kompatibilna sa punim spektrom 3D štampača stereolitografije (SLA), projektora digitalnog svetla (DLP) i displeja sa tečnim kristalima (LCD). Velika brzina lepljenja sa bržim vremenom očvršćavanja, preciznijim otiscima i lakim vađenjem sa ploče za štampanje.

Vrsta proizvoda: 3D štampač
Proizvođač: Elagoo
Tip proizvoda: 3D štampač
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Gadgets
Vrsta Nova
Proizvođač Elegoo

Slični proizvodi