Konzola Nintendo Switch OLED Splatoon 3 Edition
Konzola Nintendo Switch OLED Splatoon 3 Edition
Konzola Nintendo Switch OLED Splatoon 3 Edition
Konzola Nintendo Switch OLED Splatoon 3 Edition
Konzola Nintendo Switch OLED Splatoon 3 Edition
Konzola Nintendo Switch OLED Splatoon 3 Edition
Konzola Nintendo Switch OLED Splatoon 3 Edition
Konzola Nintendo Switch OLED Splatoon 3 Edition
Nintendo Switch

Konzola Nintendo Switch OLED Splatoon 3 Edition

Prosečna ocena:
Šifra artikla: HKO538
Barkod: 5949106280365

Novi model Nintendo Switch konzole dolazi sa potpuno inovativnim i šarenim dizajnom koji je inspirisan igrom Splatoon 3. Nesvakidašnji dizajn donosi nam drugačiji izgled konzola koji krasi više boja. Joy-Con kontroleri nose dva drugačija dezena: jedan sa ljubičasto-plavim prelivom, a drugi kombinuje žutu i zelenu boju. Poleđina same Nintendo Switch Oled konzole je belo-crna sa interesantnim grafitima koji je krase. 

 - OLED ekran dijagonale 17.5 cm
 - Široki stalak sa podesivim uglom
 - LAN ulaz za žično povezivanje na internet
 - 64 GB skladišnog prostora

Igra Splatoon 3 se ne prodaje zajedno sa Nintendo Switch OLED Splatoon 3 Edition konzolom. 

 • Nova
  55.999 ,00 RSD
Sačuvajte u listi želja
Dostupnost u radnjama
Pomoć

Nintendo Switch OLED predstavlja novu, usavršenu verziju hibridne kućno-prenosive konzole. Premda su mu performanse iste kao starijim modelima - isti procesor i grafička karta, sa istom količinom radne memorije - u svakom drugom smislu je bolji. Ukoliko već posedujete Switch, moraćete da razmislite da li je razlika dovoljno velika da biste kupili novi; međutim, ako je kupujete po prvi put, OLED verzija je je bez trunke sumnje najbolji izbor.

Nintendo Switch OLED Splatoon 3 Edition inspirisana je dizajnom Splatoon 3 igre (prodaje se zasebno) i ukrašena je motivima iz Splatsville-a. Set Joy-Con kontrolera različito je obojen: jedan poseduje plavi, a drugi žuti gradijent, dok im je poleđina jednobojna i bela. Nintendo Switch stalak ulepšava dizajn grafta po uzoru na gorepomenutu igru. 

OLED ekran novog modela ima 2cm dužu dijagonalu od starog, ali to nije glavna razlika. Sama tehnologija izrade znači da umesto zajedničkog pozadinskog osvetljenja, ovaj ekran osvetljava svaki piksel ponaosob. U praksi, ovo garantuje življu sliku, bolji kolorit, jači kontrast i uopšte, lepši ugođaj.

Pored toga, Nintendo Switch OLED model poseduje prošireni stalak podesivog ugla, što znači da će igranje u tzv. tabletop režimu sa njim biti znatno udobnije. Osim bolje stabilnosti, novi stalak omogućava i podešavanje ugla ekrana tako da se efekat odbljeska svetlosti iz okruženja minimalizuje.

Ukoliko vam igranje sa drugima putem interneta znači mnogo, obradovaće vas podatak da nova konzola ima i ugrađen LAN ulaz - moguće ju je povezati na internet putem kabla, što je u kućnim uslovima daleko pouzdanije rešenje od bežičnog. Na kraju, tu je i uvećan skladišni kapacitet - umesto dosadašnjih 32, novi model dolazi sa 64 GB prostora, što znači da kupovina memorijske kartice koja bi ga proširila više nije neophodno.

Osim toga, sve je isto. I dalje je reč o konzoli koja je ujedno i prenosna i sobna. U portabl režimu, konzola koristi ugrađeni displej, sa kontrolerima zakačenim sa strane. U pomenutom tabletop modu, displej stoji na stolu poduprt stalkom, a kontroleri su odvojeni od njega - na ovaj način moguće je igrati igre za više igrača. Na kraju, tu je kućni režim, u kojem se konzola stavlja u dok, koji se potom povezuje sa TV-om i omogućava klasično igranje ispred televizora.

Nintendo Switch OLED je ubedljivo najbolji model ove konzole u ovom trenutku, i nikako nećete pogrešiti ako se odlučite da ga kupite.

 • Kućna i prenosna konzola u jednom
 • Tri moda: TV mod, tabletop i handheld
 • Podeli zabavu sa Joy-Con kontrolerima
 • Lokalni i online multiplayer. Poveži do osam konzola za multiplayer, online sa prijateljima i igračima širom sveta.

 

Ostali komentari

 • Titan LFC
  Titan LFC

  Nintendov najbolji paket do sada :)

  17.02.2023. 14:27
Vrsta proizvoda: Konzola
Proizvođač: Nintendo
Tip proizvoda: Nintendo Switch
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Games d.o.o.
Adresa: Bulevar Mihaila Pupina 117, Novi Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Switch konzole
Vrsta Nova
Platforma Nintendo Switch
Proizvođač Nintendo