Blog
23.03.2022.

Posle Geralta pustoš

Dakle, o kome će se i o čemu će se baviti ova predstojeća igra, ona koja se neće zvati The Witcher 4, ali za koju još nemamo bolje ime? Zasada možemo samo da nagadjamo, pa hajde da počnemo.

Biće o Ciri

Ako veštičji medaljon u najavi predstavlja redizajniran izgled Škole mačaka, to bi mogao biti nagoveštaj da će Ciri biti protagonista. Ona nosi medaljon Škole mačke, pošto ga je uzela od lovca na glave u knjigama, koji zamenjuje Geraltovu medaljon Škole koji u svakom slučaju se pojavljuje u trećem nastavku gde smo imali proliku da igramo kao Ciri.

Ako to nije novi izgled Škole mačaka, a CD Projekt dodaje novu školu veštica sa temom risa,jedna Ciri bi se zvanično mogla pridružiti, uprkos tome što nije prošla kroz standardna suđenja vešticama. U svakom slučaju, taj medaljon leži u snegu, sa kojim je Ciri tematski povezana.

Imati Ciri kao protagonista predstavlja nekoliko problema, ali ne i nepremostivih. Ona ne koristi znakove i ne pije napitke i može da se teleportuje, tako da bi borba bila sasvim drugačija. Naravno, borba je potpuno redizajnirana u svakoj igrici Witcher-a do sada, i već smo mogli da igramo kao Ciri u The Witcher-u 3.

Moćićemo da napravimo svog Witchera

S druge strane, CD Projekt Red je dozvolio igračima da naprave V-ja za Cyberpunk 2077. Šta ako sledeća igra Witcher dozvoli igračima da dizajniraju svog Witchera? Onaj ko se pridruži novoj školi vešca koja prima muškarce i žene, vilenjake i patuljke.

To bi pisce oslobodilo potrebe da biraju koji je završetak The Witcher-a 3 pravi, i dozvolilo im da naprave igru o vešcima koji radi veštičarske stvari, a da ne moraju toliko da brinu o suprotnosti postojećem predanju.

Takođe bi mogao da napravi novu postavu likova na koje bi CD Projekt imao prava, uz zadržavanje osećaja kontinuiteta vraćanjem elemenata The Witcher 3 kao što su ugovori, vešci, alhemija i Gvent. Zamislite da se, na kraju dugačke priče o turniru u Gventu, vaš protagonista kojeg ste sami napravili suoči sa vrhunskim majstorom, u tom trenutku čujete Geralta kako kaže: „Podeli mi“. I to je bio njegov jedini nastup u celoj igri.

Stvar je u tome što se The Witcher igre izdvajaju od ostalih RPG-ova je to što vam ne dozvoljavaju da igrate nedefinisanog heroja koji može biti šta god želite. Igra se na tumačenje postojećeg lika, na odlučivanje kakav Geralt želite da budete. Izgubiti to značilo bi izgubiti značajan deo same igre.

Imaće više protagonista

Šta ako mogućnost da se igra  kao Ciri u The Witcher 3 nije bila sugestija za nastavak njene priče, već da bi nastavak takođe imao više od jednog karaktera za igru? Evo načina da usrećite ljude koji žele da igraju kao Ciri, a da istovremeno sačuvate netaknutim znakove i napitke u igrici The Witcher 3.

To bi moglo biti jako zabavno i odražavalo bi način na koji su originalne kratke priče o Geraltu postale serija romana koji su često trošili poglavlja daleko od njegove tačke gledišta, prateći druge likove i dajući ambijentu osećaj bogatstva.

 

Ovo su neka naša predvidjanja, a da zaboravili smo I Vesemira I to mladog, mada šta god nam CD projekt red isporuči ne sumljamo da će biti zanimljivo. Koje je vaše mišljenje o čemu će biti nova Witcher igra?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4753
PS4 The Witcher 3 - The Wild Hunt & Dark Souls 3
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4266
PS4 The Witcher 3 - The Wild Hunt - Game Of The Year Edition
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD

Slični članci

22.
May.
2024.
Ova mama je gejmer
Svetski dan Gotike se obeležava 22. maja svake godine.
21.
May.
2024.
Ova mama je gejmer
Toliko puta smo čitali o današnjem modernom svetu koji se pod uticajem tehnologije konstantno razvija. U tom modernom svetu su se video igre pokazale ...
20.
May.
2024.
Ova mama je gejmer
Pčele su na žalost ugrožena vrsta koja je veoma bitna za naš opstanak, a ovog dana slavimo Svetski dan pčela.