Blog
09.06.2022.
Autor: Nemanja Kočica

Prvi Call of Duty: Modern Warfare II trejler je stigao

Novi CoD MW2 dolazi na sve platforme PC(Steam), PS4, PS5 i Xbox konzole 28 oktobra.

Modern Warfare II se nastavlja na MW 2019 sa novoosnovanom jedinicom Task Force 141. Teroristička pretnja se nadvila nad Amerikom i zadatak tvog tima je da spreči haos i savlada neprijatelja u borbama širom sveta.

Inovativno, zar ne?

Bori se rame uz rame sa ikonama Modern Warfare serijala kao što su Captain Price, Ghost, Soap, Gaz i Laswel. Pored poznatih lica, tu su i novi saveznici, Meksičke Specijalne Snage i pukovnik Alejandro Vargas. 

Kako navodi izadavač, 28 oktobar je nov početak za Call of Duty franšizu. Ubrzo nakon izlaska još jedne igre u glavnom serijalu, Warzone dobija ekstenziju u svet Modern Warfare 2.

Da li je sve ovo dovoljno da vrati fanove, kojima je ostao gorak ukus nakon prošlogodnišnje CoD Vanguard?

Trenutno nema komentara

Slični članci

28.
Jul.
2022.
Blog
FIFA 23 nam donosi HyperMotion 2 tehnologiju za nikad realniju igru.
14.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Ono što je sigurno jeste da nivo dopamina u toku cele igre raste, drži vas budnim i aktivnim, gotovo „na trncima“. Ako je ovo ono š...
13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Leviathan AI može da meša ciljeve kako se njemu prohte, tako da se dešavalo i da na početku partije se borimo sa mini-bossem dok je ostatak par...
13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Neenah je možda vozač za bekstvo, a Kevin čovek sa kontaktima, ali izgleda da je Eli mozak operacije.
12.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Ponovno pokretanje Saints Row dodaje mnoštvo novih funkcija i potpuno novu postavu likova, uključujući DJ-a kriminalca Kevina.
12.
Aug.
2022.
XBOX
Xbox Game Pass nastavlja sa iznenađenjima i čini se da će njihov spisak igara još malo pa biti beskonačan, uz neverovatan broj D1 igara.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row ponovo pokreće seriju sa novim okruženjem i potpuno novim likovima, uključujući sjajnu novu ekipu koju igrači mogu da upoznaju.
11.
Aug.
2022.
Ova mama je gejmer
Microsoft tvrdi da Sony najverovatnije plaća developerima da ih odbijaju kada je u pitanju Xbox Game Pass, i to kao odgovor na optužbe u vezi akvizicije.&nbs...
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Bulkhead Interactive, developer multiplejer igre  FPS Battalion 1944 je objavio da prekida partnerstvo sa izdavačem Square Enix.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row će prikazati kako titularna banda stvara svoj jedinstveni identitet u Santo Ileso, ali će im se suprotstaviti tri bande, jedna od njih su Idols.