Blog
09.06.2022.
Autor: Nemanja Kočica

Prvi Call of Duty: Modern Warfare II trejler je stigao

Novi CoD MW2 dolazi na sve platforme PC(Steam), PS4, PS5 i Xbox konzole 28 oktobra.

Modern Warfare II se nastavlja na MW 2019 sa novoosnovanom jedinicom Task Force 141. Teroristička pretnja se nadvila nad Amerikom i zadatak tvog tima je da spreči haos i savlada neprijatelja u borbama širom sveta.

Inovativno, zar ne?

Bori se rame uz rame sa ikonama Modern Warfare serijala kao što su Captain Price, Ghost, Soap, Gaz i Laswel. Pored poznatih lica, tu su i novi saveznici, Meksičke Specijalne Snage i pukovnik Alejandro Vargas. 

Kako navodi izadavač, 28 oktobar je nov početak za Call of Duty franšizu. Ubrzo nakon izlaska još jedne igre u glavnom serijalu, Warzone dobija ekstenziju u svet Modern Warfare 2.

Da li je sve ovo dovoljno da vrati fanove, kojima je ostao gorak ukus nakon prošlogodnišnje CoD Vanguard?

Slični članci

11.
Sep.
2023.
Ova mama je gejmer
Video igrice sa temom košarke su popularne već dugo. Od realističnih simulacija do zabavnih igara u arkadnom stilu, a ovo su možda najbolje od njih..
24.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
Video igre su uvek oslikavale trendove a najnoviji su - igrači žele moderne krpice na glavnim likovima. Kako je danas Dan džinsa, hajde da se malo viš...
23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.