E Sport
21.01.2023.
Autor: Predrag Ciganović

Hakeri oteli Fallenov Youtube nalog

Niko nije siguran!

Zvanični Youtube kanal brazilskog CS:GO igrača FalleN-a je danas hakovan i trenutno emituje sadržaj kriptovaluta u pokušaju da prevari svoje pratioce. Preko 600 ljudi prati prenos uživo!

Gabriel ”Fallen” Toledo je svestan da mu je nalog hakovan, zbog čega je preuzeo sve mere da ga povrati. ”Moj Youtube je uhakovan i pokušavam da povratim kontrolu. Budite pažljivi sa prevarama na mom prenosu”, dodao je.

FalleN ima preko 1,3 miliona pretplatnika na svom Youtube kanalu i skoro svakodnevno postavlja sadržaj. On koristi svoj kanal za otpremanje video snimaka, mečeva protiv popularnih brazilskih strimera, serija kao što je njegov Silver to Global i saveta kako postati bolji u CS:GO-u. Poslednji video koji je FalleN objavio su najbolji trenuci njegovog tima Imperial u meču protiv 00Nation-a, koji je Imperial osvojio i kvalifikovao se za ESL Pro League sezonu 17.

 

Haker nije obrisao nijedan FalleN-ov sadržaj niti je postavio video. Zvezda brazilskog Counter-Strike-a je napravio kanal „fallenINSIDER” 11. oktobra 2011. godine, kada je još uvek profesionalno igrao Counter-Strike: 1.6. Njegov kanal ima preko 206 miliona pregleda za 11 godina.

Verovatno je da će haker nastaviti da prenosi prevaru sa kriptovalutama sve dok FalleN ne vrati svoj kanal. Dakle, sve što možete da uradite dok Brazilac ne oporavi svoj Jutjub kanal je da izbegavate da kliknete na bilo kakav link sa prenosa.

 

Više eSport vesti na www.rur.rs

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Accessories HAC1043
Pro Soft Silicone Protective Cover Red Playstation 4
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
999,00 RSD
Vrsta
Nova
999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Accessories HAC0988
Pro Soft Silicone Protective Cover Camo Red Playstation 4
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
999,00 RSD
Vrsta
Nova
999 ,00 RSD

Slični članci

27.
Mar.
2023.
E Sport
19.
Mar.
2023.
E Sport
Shroud je izjavio da je oduvek želeo da dizajnira sopstvenu igru, a izgleda da se njegov san konačno ostvario.