E Sport

Shroud je izjavio da je oduvek želeo da dizajnira sopstvenu igru, a izgleda da se njegov san konačno ostvario.
Detaljnije
Warner Bros. Discovery i NetherRealm Studios su zvanično najavili da će 12. igra u legendarnom Mortal Kombat serijalu izaći 2023. godine!
Detaljnije
Za novi ženski Karmine Corp Valorant sastav nastupaju igračice koje su se takmičile u prošlogodišnjoj Game Changers sezoni.
Detaljnije
Glumac Džon Patrik Lori, najpoznatiji kao ”glas Dote 2”, potvrdio je da se International posle četiri godine vraća u Sjedinjene Američke Države, u Sijetl.  
Detaljnije
Iako na eSport gledamo kao na sport budućnosti, valjano je osvrnuti se na njegovu bogatu istoriju i setiti se svih tih nezaboravnih momenata
Detaljnije
Iako se tek upisao u srednju školu, Darxcio je 26. januara uspeo da dostigne rank 1 u Valorantu.
Detaljnije
Sa 4.137 asistencija u pobedi protiv KT Rolstera, Faker je oborio još jedan rekord u svojoj profesionalnoj League of Legends karijeri.
Detaljnije
Zvanični Youtube kanal brazilskog CS:GO igrača FalleN-a je danas hakovan i trenutno emituje sadržaj kriptovaluta u pokušaju da prevari svoje pratioce. Preko 600 ljudi prati prenos uživo!
Detaljnije
Iako nema sumnje da ovo nije bila njegova najbolja godina, Nikola ”Niko” Kovač je i pored toga uspeo da zauzme visoko 5. mesto na HLTV rang listi najboljih igrača godine!
Detaljnije
Jedan od najvećih internacionalnih Fortnite turnira, Fortnite Champion Series: 2022 Invitational, koji je održan u LAN formatu je ugostio najbolje, a najbolji na velikoj sceni u Raliju, Severnoj Karolini, pored novčane nagrade od 1.000.000 dolara odneli su i impozantni FNCS trofej.
Detaljnije
Čeka vas veliki esports spektakl na Games.con festivalu! Takmičite se i osvojite vredne novčane nagrade!
Detaljnije
Da li ćemo uskoro prisustvovati rekordnoj prodaju jednog AK-47 skina ?
Detaljnije
Ovog vikenda smo imali priliku da ispratimo neverovatnu završnicu League of Legends Worlds 2022 šampionata. 
Detaljnije
Ono što je The International za Dotu 2, to je Worlds šampionat za League of Legends
Detaljnije
Nakon što je napustio Fortnite u junu da bi igrao Valorant, Bendži „benjyfishy“ Fiš ponovo potvrđuje svoju posvećenost da postane profesionalac i da je otvoren da sasluša ponude drugih ekipa!
Detaljnije
Epic Games je dodao da će igrači u bilo kom trenutku moći da otkažu svoju pretplatu. Pretpostavićemo da će moći da zadrže sve nagrade koje su osvojili za vreme pretplate.
Detaljnije
Ako vam nije poznat, Geoguessr je onlajn igra koja testira vaše znanje geografije.
Detaljnije